Inlägg från: Tingelina |Visa alla inlägg
  • Tingelina

    ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4

    Tjoho! Jag hänger med här om jag får! Kul med en tråd för de med hyresrätt, jag brukar sitta och läsa i hustrådarna och bara sucka.. Jag har ju inget hus att leka med. Jag ska iallafall flytta från en tragisk liten studentlägenhet till en trea i ett jättemysigt område. Själva lägenheten är lite renoveringsobjekt (hyresrätt förståss) så det blir kul. Tänkte måla och så, så jag återkommer med före och efter bilder och annat kul.

  • Tingelina

    Vart bor du? Jag fick lägenheten på rent flyt. Inte så lätt att få tag i något i Stockholmsområdet (om man inte vill lägga 80 % av sin lön på hyran :-S)


    Squatinidae skrev 2007-10-08 18:57:36 följande:
    Tingelina: Det låter ju som drömmen, näst efter hus ju. Längtar också efter en trea men så svårt att hitta.
  • Tingelina

    Haha, oj, låter på din fråga som att jag ska flytta till en nyrenoverad 3:a på Södermalm.. Inte riktigt. Till Tullinge. Visserligen jättefina hus, bra område och jag räknar det som Stockholmsområdet.. Pendeltåget tar 30 min in till stan.

    02 05 skrev 2007-10-10 08:37:17 följande:


    VArt ska du flytta?
  • Tingelina

    Jo, jag har växt upp i Norsborg, slutstation på t-banan.. Tog 36 minuter in till stan, så egentligen har jag närmare stan nu. Sen kan man ju välja att åka till Södertälje också, det är lite kul.

  • Tingelina

    Haha, okej, missförstod. Ibland känns det som att alla automatiskt tänker på dyra svartkontrakt på lyxlägenheter i stan när man pratar om hyresrätter i Stockholmsområdet. Nepp, huset jag ska flytta in i är byggt på 40-talet, trevåningshus utan hiss.. En kvart från pendeltågsstationen kanske. Finns bara två "flerbostadshus" sen är det villaområde så det känns som ett bra område..

    02 05 skrev 2007-10-11 08:35:52 följande:


    TjingelingaNej, inte alls så jag menade med frågan, jag bor själv i Jakobsberg o trivs jätte bra, men är inflyttad så kan inte så mkt om andra mysiga ställen runt om, därför jag fråga.Bodde vid mariatorget innan o visst det var väl charmigt på sitt sätt men väldigt ocharmigt på andra sätt, överskattat att bo i stan tycker jag, speciellt när man har barn. Alla avgaser pundare i alla parker, inte dirket idyliskt.
    Tillbaka till tråden lite - så tänkte jag lägga ut antingen trätrall eller såndär klickbar plastmatta på balkongen. Vart kan man hitta billig? Såg i någon tråd (om det inte var här) en person som hade köpt svarta och vita i plast och gjort så det såg ut som ett schackbräde på balkonggolvet. Hur snyggt som helst!
  • Tingelina

    Men gud, vad heter de där fyrkantiga plastmattebitarna som man kan klicka ihop och meningen är att man ska ha de på balkong eller uteplats typ? *försöker söka på nätet men svårt att söka efter något man inte vet namnet på*

  • Tingelina

    Tack! Ska ta en kik där! Inte riktigt säsong nu, så jag hoppas få dem billigt.


    CosmicCat skrev 2007-10-11 20:10:08 följande:
    Vad dom heter vet jag inte, men jag har sett på Bauhaus.
Svar på tråden ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4