Inlägg från: white lilly |Visa alla inlägg
  • white lilly

    ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4

    Angående fönsterbrädor, hade när jag flyttade in i min lägenhet tapet på mina brädor...... Hur man nu kan komma på en så korkad grej?!

    När man spillde lite vatten då man vattnade blommorna så vart det ju jättefula fläckar, ni kan ju tänka er. Såg jättesunkigt ut.

    Till slut efter massa tjat fick jag de bytta av hyresvärden så nu har vi i trä fast med sån plastfilm på, sååå mycket snyggare!

  • white lilly

    En fråga till alla lägenhetsfixare, har försökt o borra i en betongvägg men det verkar vara armering i väggen, (kanske alltid är så vad vet jag??!) så just nu har jag 14 halvt borrade hål i min vardagsrumsvägg, vilket inte är så jättesnyggt såklart..

    Min fråga, nån som vet hur man ska veta var det går att borra?! Finns det nå verktyg eller liknande för att veta att det är "grönt"?

    Kanske låter helskumt men jag hoppas ni förstår hur jag menar..

  • white lilly

    Såklart använder vi slagborr.. Det vi ska borra upp är IKEA´s lack hyllor, så man kan ju inte sätta hålen lite varstans liksom. Vi har prövat att flytta både i höjd och i sidled utan nå vidare resultat.

    Det är metall bakom, det är jag helt 100 på. Det hörs om man slår med en skruv lite lätt.

    Tilt: Regeldetektor, vad är det? Jag är lite lost när det kommer till verktyg.. :-S

  • white lilly

    Tack så jättemycket för era svar! En regeldetektor ska nu inköpas!

    Oså ska ju 14 hål spacklas för o målas över med... suck!

  • white lilly

    Lovali: Tack för tipset! Ska höra med områdeskontoret om de kan tänkas ha någon sådan.

  • white lilly

    Oki.. inte för att den där prylen var särskilt dyr men ska kolla imorn med bovärden. Ska ha kalas på söndag, inte så jättesnyggt med 14 hål i väggen där alla sitter då...

Svar på tråden ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4