Inlägg från: Vickivire |Visa alla inlägg
  • Vickivire

    ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4

    Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och börjat blogga.
    Rensat ut alla idé bilder på fl för att ha dem på ett ställe. Bloggen handlar naturligtvis om att förvandla och förhoppningsvis förbättra trots att man bor i en hyresrätt.
    www.nearthebothniansea.blogspot.com/

  • Vickivire

    Tack! :) Jo det är kul att småfixa som man vill ha det. Svårt med balansgången att allt måste återställas till ursprungligt skick när man flyttar.

    Bästa när man skall visa en hyresrätt är väl att ha ordentligt undanplockat, så att helhetsintrycket blir bra. Sedan kanske man kan sätta upp någon tavla tillfälligt där man har någon skavank och plocka bort saker som skymmer sådant man vill visa och är lite speciellt för lägenheten. Sätta i en låda tillfälligt kanske?
    Hoppas visningen gick bra iallafall.

  • Vickivire
    Tilt skrev 2007-11-05 02:06:11 följande:
    Kalasbra tråd !Vi bor i en 3a i ett... ja fan helt underbart område i linköping :)Vi har fastnat här totalt och nu sitter vi å väntar och hoppas att hyresvärden ska sälja ut dessa lägenheter så vi kan bilda bostadsförening istället. Får väl se hur det blir med det, men vi vill inte flytta ändå. Trivs som fisken i vattnet.har lite bilder i galleriet också tror jag om jag nu gjort rätt ;)Tack för alla länkar och annat som är guld värt i denna tråd!
    Vad mysigt ni har det! Vilka snygga möbler! Gillar speciellt den med foton i och den stilrena tvbänken som skymtar på en utav bilderna. Väggen bakom tvn är det en tegelvägg eller tapet med sådant mönster? Såg himla fint ut!
  • Vickivire

    Kom på världens tokigaste idé häromveckan som jag bara måste dela med mig av. Tyckte köket kändes så kallt, var och kikade på en bostadsrätt i samma veva som hade spröjsade fönster. Sade till sambon efteråt att det var det enda som kunde få mig att flytta i övrigt älskar jag vår lägenhet.
    När vi sedan kom hem fick jag en tokig idé och satte upp fuskspröjs hemma! Blev väldigt fint och ser helt äkta ut, tänk att kabellister kan användas till mycket. Det gick alldelse utmärkt att ta bort sedan om man kanske ngrar sig (eller flyttar) men nu finns det ingen anledning att flytta här ifrån, iallafall inte på länge.
    nearthebothniansea.blogspot.com/

Svar på tråden ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4