• therre
    white lilly skrev 2007-11-05 18:26:53 följande:
    En fråga till alla lägenhetsfixare, har försökt o borra i en betongvägg men det verkar vara armering i väggen, (kanske alltid är så vad vet jag??!) så just nu har jag 14 halvt borrade hål i min vardagsrumsvägg, vilket inte är så jättesnyggt såklart..Min fråga, nån som vet hur man ska veta var det går att borra?! Finns det nå verktyg eller liknande för att veta att det är "grönt"?Kanske låter helskumt men jag hoppas ni förstår hur jag menar..
    Borra hålen nära varandra om det första inte fungerar. Ibland kan det känns ut som om det är järn där, men man får ta i som tusan!
  • therre
    loveZandralove skrev 2007-11-12 19:13:51 följande:
    någon som vet någon som byggt eget skåpsäng?? Vi ska nämligen flytta till en lite större 3 a o tänkte då först på bäddsoffa så barnen får rummen o leka/sova i men fick en ide om att bygga en skåpsäng ist....Nu vill jag bara flytta så man kan sätta i gång...
    såg i en gammal sköna hem idag någon som byggt egen loftsäng. kanske kan vara något?
  • therre
    solida skrev 2007-11-13 21:18:28 följande:
    Nu har jag äntligen kollat igenom tråden och blir sjukt sugen att starta min tänkta renovering (som ska vara budgetbudgetbudget), det ska bli himla härligt!! mammab> vad är det för soffbord ni har på den underbara mattan? Vi söker just nu efter soffbord och det där var jättefint!!
    budget kan faktiskt vara kul! det är roligt att hitta billiga saker, för då kan man köpa fler
  • therre

    I vår lgh har mattläggarna inte brytt sig om att flytta en garderob innan de bytte golv så vi har ett annat golv där garderoben står, vilket innebär att vi inte kan flytta den!

  • therre
    trollbottom skrev 2007-11-18 21:45:48 följande:
    Men herregud, ni måste ju få samma golv överallt. Har ni klagat hos hyresvärden?
    nej. dessa garderober är väl tänkta att de ska vara väggfasta, men vet flera som haft fått bytt golv där de även bytt golvet under, så vi kan inte flytta våra garderober!
  • therre
    Kattflickan skrev 2007-11-20 11:03:20 följande:
    Hur inreder man en inglasad balkong? Jag har aldrig haft en sådan förut. Idéer?
    Ptja, har heller aldrig haft någon. Jag hade lagt snygga trätrallor alt. någon matta på golvet och satt upp utemöbler och några hissjalusier
  • therre
    flowerLowa skrev 2007-12-03 16:00:23 följande:
    kakelugn är mysigt, tyvärr har den lite dum placering pga att huset är så gammalt, så det enda jag använder den till är stearinljus... men kan va fint iaf!
    ja, de är ju fina fast de inte är tända
Svar på tråden ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4