• 68an

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    Jo jag fick träffa en läkare på röntgen som hade en knapphändig remiss från v.c som han inet förstod mycket av....det förstår jag sa jag för den läkaren verkade tjorvig med allt. Ja jag fundera nästan över om han alls var utbildad läkare?!

    Ja iaf var det en oerhört noggrann läkare, så upplevde jag det iaf för jag hade ul. gel från underkant av brösten och ner under trosorna och på ryggen och han tog tid på sig och kolla allt annat som gick att kolla i samma veva förutom hjärtat för det var inte hans grej tyvärr.

    Levern såg såååå fin ut
    Sen kola han mjälte, gallan, kroppspulsådern...minns inet resten men allt såg så bra ut så jag kände mig oerhört lättad. Ja lite smolk i bägaren då var att han sa OM jag nu fått samma följdsjukdom som Mumlin så kan han bara se det med ul. om det gått väldigt långt. Tror han sa nåt om igenslaggade gallgångar?!
    Den biten var han iaf inte kunnig inom så han bad mig prata med min nya tarmläkare då jag får tid dit så det får jag göra.

    Jätteglad åt dom organ som han såg då dom var fina för jag vet inte om jag ahde orkat med mer.

    Sen sa han ju att det Mumlin drabbats av är väldigt ovanligt så risken är mycket liten men den finns dock där men det rä bara att hoppas på att jag får kolla om det kan vara nåt förstadie och att det inet är så. Att min lever spökat av nån annan anledning och ofarlig anledning.

    Så var det med denna dag!
    Slut o slut...jo allmänt slut har jag varit hela dagen men det är så mycket annat så det var inte ul som tog slut på mig även om det var hungrigt, fruset och lite huvudvärk vid 12 men 14.30 satt jag mig och åt och det var så gott

    Kram och tack för eran omtänksamhet

  • 68an

    llas.se SÅ underbat att få sitta där med sin mor o syster och äta gott Tyvärr är mina 50 och 80 mil bort men jag planerar att åka hem över julen och förhoppningsvis länge, över nyår en bit.

    Tessi.se Tråkigt att det inte är på topp men kul att se att du kämpar på och inte ska ge upp träffen i första taget

    Dalkulla.se De är inte kul med nackspärr. Om du inte kan gå til ngn kiropraktor så försök få någon som kan masserar nacken o ryggen och sen när den är uppvärmd försöker du stretcha och töja så gott det går. Har du tur så släpper det men ibland måste man upprepa det några dagar i rad.

    Mumlin.se Har du fått vätska i magen pga levern?! Jobbigt vilket som, du har väl nog redan!

    Jajja.se Jag ahr provat tns många ggr men då för menen efter skoterolyckan jag var med om där jag fick frakturer på ryggraden och jag har inte blivit det minsta hjälpt av tns och jag betvivlar att det skulle hjälpa mina leder men det är kansek som med mycket annat, endel blir hjälpta medans andra inet blir det.

    Jag har en egen apparat men om jag nu visste var det var?! Isf. had ejag kunat ta med mig den på torsdag så hade du kunnat få låna den o prova. Funderar över om den är nerpackad i förådet?!

    Nu har jag ju säkert missat en hel del av er tjejer men jag tog mig inte tid denna gång att skriva i world eftersom jag läste ikapp alla dessa sidor i rasandes fart för att hinna svara ev. nattugglor som undrat om min dag.

    Nu sk ajag bara svara på några brev o sen sova fats jag är nattuggla, men att passera 24 är väl godkänt för att behålla titeln

    Kram på er alla underbara flickor

  • 68an

    Vilken kväll det blev!

    Jag ville överraska dottern min med att gå på bio då hon är lite lessen för att jag ska åka bort till Sholm 4 nätter så jag frågade henne eft. dagis om hon ville att vi skullegå på bio. JA! blev ju svaret.
    Vi åkte till affären, hem, laga middag och stressa iväg då den börja 17.45, Råttatouille.

    Hon fick festis och popcorn och reklamen började. Lite väl häftig reklam tyckte jag med tanke på att det var en barnfilm men hon tog det bra. Sen börjar en inledning till filmen och omgående säger hon "Jag är rädd". Sen kommer tårarna och hon vill hem. Då har inte ens filmens titel kommit upp på duken. Jag försöker övertala henne att det nog blir mindre läskigt snart.

    Början var läskig och sen är det så höga ljud, smällar och pangar så jag kan förstå henne där för även jag fick ont i öronen. 5 minuter senare fick vi gå ut från salongen.
    Jag chansade och fråga i kassan och till min förvåning fick jag tillbaka pengarna...kanske det undrlättade då dom såg en storgråtandes dotter.

    Nu är vi hemma i soffan framför teven o ser bb och äter popcorn. Tror stumpan fick lite dåligt samvete för hon sa "men mamma tyckte du om den och ville se den"

    Nä vi får skippa bio eller invänta filme ri stil med Pettsson och Finuds.

    Sen sa hon till mig i em... "då vi kör dig till flygplatsen på torsdag ska jag sjunga till dig... Kom hem det är så tråkigt här utan dig" haha hon är för söt!
    Så då vi gick o handla i em. så sjung hon den genom hela butiken. *L*

    Sen meddela hon mig att hon skulle bli Premiärminister när hon blir stor o på frågan varför var att då får hon bestämma vad folk ska göra och att alla ska vara likadana. Med andra ord skulle alla människor vara snälla.
    Givet kommer jag rösta på henne

    Nu har jag lovat henne att jag ska köpa henne en present i Sholm då bio sket sig och då önskade hon sig en ny radiostyrd bil. Mammas flicka

    Nu ska jag läsa vad ni gjort

  • 68an

    Nu ha rjag läst om era upptåg men dottern kallar så det blve inget större utlägg från mig men de må väl räcka allt jag annars skriver

    Tack för alla tankar och ord till mig!

    Önskar er alla "tillverkare" lycka till på färden!
    Kram

  • 68an

    Jag är precis hemkommen från akuten med dottern. Var så rädd att fler käppar skulle komma in i hjulet då jag inte var direkt frisk på jobbet idag och då jag ska flyga iväg på egna äventyr i morn til Sholm men tack o lvo gick det bra.

    17.30 börja hon gråta utan förvarning. Hon fick jätteont kring hjärtat och det kändes olustigt för mig som nyligt fått besked om att jag har två hjärtfel.
    Gråten gick över tillslut och då förklarade hon att dte kändes som att hon hade en stor sten på hjärtat och hon ha rju varit förkyld sen 20/8 så jag börja fundera på hjärtmuskelinfl. lugninflamation osv och då det inte hade gått över efter 1 timme ringde jag och rådfråga och dom ville att vi skulle komma på en gång.

    Tack och lov lät allt bra *andas ut* Det enda han anmärkte på var att hon var igensvullen i örat, särskilt högra, så det förklara ju hennes skrikande i snart 2 månader.
    Kändes bra att komma hem o säga det till sambon också för han har hela tiden sagt att det är typiskt dagisbarn men jag ha rinte hållt med då jag ser att både jag och även hon verkar höra sämre då vi varit förkylda.

    Nu la jag henne och då kändes det bara som att det var en liten sten på hjärtat så jag hoppas det är borta i morn och att det var som läkaren sa, ingen anledning til oro för det är int ekul at åka från sin dotter om man är orolig.
    Jag ska iaf ha vab. i morn så hon får chans att vila, 5 dgr blir det då sambon är ledig dom andra dagarna så det känns bra.

    Hon är så störtskön, kommentarerna hagla då vi åkte till las *L*

    "Mamma, det är bra att dte är du som åker med mig för tjejer är mer spända och bättre än killar"

    Jaha och vad är man då man är spänd då fråga jag...

    "Jo då man är spänd har man tålamod och det har tjejer"

    Oki...så jag har det då eller?

    "Jo du har alltid tålamod, pappa har det bara ibland"

    Sen när vi vänta på doktorn i undersökningsrummet sa hon "Mamma, det här är ju som att du och jag får lite tjejmys"

    Ja inte är hon kräsen haha Själv hade jag inet riktigt tid för tjejmys då jag skulle börja packa inför inmorn innan Bonde söker fru börja men nu ha rjag ju tid då jag blir hemma i morn.

    Då hinner jag träff amin pappa också en snabbis
    Han ska flyga hemifrån, Pajala-Sholm,imorn för att köpa en till firmabil och sen ska han ratta hem dom 120 milen och då passerar han ju Svall redan efter 40 mil så en snabb kopp kaffe hinner han ju in på iaf, förhoppningsvis lite mat också.Sen skulle han ha med lite presenter till mig och dottern också

    Ja det vart mycket om mig igen..sorry.

    Jo jag måste säga en sak till haha

    Dottern fick ju följa med mig på jobbet idag då hon inte verkade helt kry men ändå inte så sjuk så jag nämndes att vabba. Vi packa med oss lunch och mellanmål inkl några mandariner.

    Mandarinerna föll ur väskan då vi skulle ut till bilen så hon tog upp dom 3 och sa..."Vet du mamma, jag kan onanera"
    ÖH?! Ja man blir paff ibland som förälder men tack o lov mena hon denna gång att hon kunde jonglera *L*

    Kram på er alla och massor av krya på hälsningar till er alla som behäver det och en extra kram till er som behöver det

    Ps. De känns som när jag åker utomlands nu, då får jag fjärilar i magen så det känns himmelskt bra att få dejta några av er i helg

  • 68an

    Bc svensk.se Du är då för söt!! Gissa OM jag vill ha deras pizzasallad o´ch pizza nu *L* Jordens godaste som inet går att jämföras men nån annans!
    Kul att ni blev så nöjda!

    Av ngn anl. se rman alltid original i mindre bygder så jag är inet ett dugg förvånad *L*

    Kul att nu fick fynda osv och fick en bra dag!
    kram

  • 68an

    Bc.se Måste bara berätta en sak då du pratar om rullator!

    Då jag skulle operera mina knän för 3 år sen så kunde jag ju sen gå med kryckor men knappt då det smärta så. Sen kom min mamma, pappa och farmor hit på besök 1 v senare och jag ville ju vara varje minut med dom o särskilt fammo då jag ana att det är första o sista gången hon kommer hit. DOm skulle och shoppa en lördag och jag ville med men dte var ju omöjligt med kryckorna så jag ringde för att få låna en rullstol så jag skulle kuna följa med på alla affärer.

    Kvinnan, ca 40 år, som skötte det i min stadsdel var ju inte av denna värld.
    Jag blev utfrågad med en massa märkliga frågor varav en löd "hur ser du på dig själv efter att du fått låna en rullstol?"

    Öh?! VA? sa jag.

    "ja ser du sämre på dig sjävl efter det, som att du är ännu sjukare osv?"

    Jag har långt stubin men då blev jag nästa arg. Herrre gud vilka frågor!!!
    Jag gjord eklart för henne att jag kommer o lånar en rullstol, ta rmed mig hjälp o sen kan vi diskutera om hon vill på plats.
    Vi kom dit och inte en endaste fråga ställde hon til mig
    Sen skulle hon mek aihop rullstolen vilket hon int evar kapabel till så jag fick så gott det gick hjälpa henne. Hon va ringet tekniskt under, iofs hade man inte behävt vara det heller men.

    Så nus täle rjag dig frågan...en rullator?! Hur komme rdu se på dig själv efter det?

  • 68an

    Jajja.se Låter bra

    Malvasmam.se Tack så mycket Sen får vi hoppas att vi ordnar fler träffar då ni som inte kunde haka på denna gång kan följa med

    Lss.se Ja mycket märkligt! Jag tyckte att hon borde se det som positivt att jag vile ut bland folk ist. för att sitta hemma o trycka och tycka synd om mig själv då jag hade så ont och inte kunde gå me rän korta sträckor med kryckor. Man blir förvånad ibland.

    Nu ska jag ut till en affär o köpa en present till min pappa som kommer strax. Sen ska jag hem o fixa allt som måste ordnas inför resan som bär av ikväll.

    Nu ses vi kansek inte här på några dagar men ni får ha det så gott allihopa och jag, säkerligen dom andra också, kommer ha er i tankarna då vi umgås under helgen.
    Kramar till er alla!

  • 68an

    Hej på er alla!

    Nu är vi hemma igen, eller njä, jag är ju i Sholm än men åker hem i morn med flyget.
    Jag har haft en SÅ br ahelg och jag ahr fått råd och tips som är så värdefulla för mig. Tänk att jag trodde att läkarna hade sagt allt av vikt till mig men inte det. Tack tjejer och killen!!!

    Ja du Gmt.se "groggen" var god på italienska restaurangen haha
    Du är en av dom coolaste tjejerna i din ålder som jag träffat, ja du slår kanske rent av min fammo på 83

    Jag ska läsa igenom lite här vad jag missat under helgen i väntan på att mitt hår torkar någorlunda så jag får sova, nyduschad. Det var en befrielse att duscha och ta på mig tunna, luftiga mysbyxor UTAN trosor under, jag har en lite babianstjärt nu.

    Gud så kul det var att få träffa er...måste bara säga dte igen, tänkt att jag träffat flera av er som är här. Skitkul!
    Nästa gång får ni andra försöka haka, jag lovar att det är värt och vi vill ju träffa er också *L*

    Kramar till er alla från mig!

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!