• 68an

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    Jajja.se Men så himla bra Jag känner precis som dig, det känns mer då man ser att någon verkligen har behov av ens prylar.

  • 68an

    Hörrni!
    Grattis eller vad man nu säger

    Idag ska man uppmärksamma såna som oss....Mag- och tarmsjuka.

    Jag sa det åt mina kollegor och då sa en av dom manliga sa "Släpp en fis!"
    Vi har nog kiss och bajs humor för gud så vi skatta åt hans uttalande.

  • 68an

    Hej tjejer och killar får jag väl säga nu igen

    Har haft en bra men migräning dag. Vi hade lunchbowling och då mina leder inte pallar annat än barnklotens vikt och hålen för fingrarna är lite små så blir det lite konstigt med kloten i handen=spänningar så då jag kom hem vart det in i kolsvart rum, kuddar runt öronen och sova 1,5 tim innan middagen, det lätta men såsig i skallen är jag än.

    På morgonen blev jag väckt av en ursöt dotter på 5 år med sång och paket, hon är bäst!
    Sen har jag fått hålla god min hela kvällen mot gäster fast jag eg. bara ville sova
    Tur det var min dag för då är jag befriad från göromål som annars verka va mina

    Nu går jag med glädje mot 40! Så häftigt...stackars dom med ålderskomplex!

    Hoppas ni har det gott...ögna bara igenom som hastigast, hann inte med här i går heller.

    Såg att Lss.se läst klar boken. Bra du var nöjd med rekomendatioen! Förstår att det blir mer intressant då dina hembygder fans med i boken. Det är osm då jag läst Populärmusik från Vittula och Mannen som dog som en lax...jag är ju hemma då.

    Kram kram på er alla härliga människor
    God natt

  • 68an

    Hej!

    Idag fick jag i brevlådan en tid för ultraljud på hjärtat, 9/11. Först blev jag så glad över att jag fick en tid så snabbt men sen dala känslorna lite då jag insåg hur snabbt jag fick en tid då väntetiden är lång här. Även fast hjärtspecialisten sa att jag skulle bli prioriterad så känns det lite mer på allvar nu...kanske för att priokön ändå kunde ta upp mot 2 månader. Glad att få det gjort för väntan är inge kul men lite rädd ändå.

    Sen ska jag ju äntligen få göra ultraljud på levern nu på måndag. Känns bra för det tog ju fruktansvärd tid innan jag fick respons från nån vc läkare. Jag har ju bara väntat 10 månader på att nåt ska göras så de känns bra att jag snart är där.

    Tack Jajja och Fruu...hur skulle ni kunna veta det
    Hoppas ni är som jag som inet ser det som en skräck att bli äldre, det är bara skönt. Det enda jobbiga i livet är alla sjukdommar, att bli äldre är ju bara positivt, man lever jufortfarande

    Ha en trevlig helg alla magisar!

    Kram

    Ps. Hoppas ingen op tar illa vid sig nu! Inte min mening!
    Jag hitta en sida på nätet där det fanns en väldigt massa bilder på magar med stomi, det var var ex. på hur olika komplikationer, allergi av stomi mm kunde se ut. Jag blev svimfärdig av bilderna!
    Efter det täntke jag ALDRIG att jag skulle våga op. mig för det går ju inte om jag inte vågar se på min egen mage men man vänjer sig kanske?!
    Hur var det för er?
    Vill ni se vilken sida jag mena så hojta till...kanske ni op också blir lite svaga av bilderna och inte bara oerfarna jag.

  • 68an

    Lss.se Jag ska försöka hitta åt den på hemmadatorn förr eller senare ikväll. Nu ska jag ut och handla lite lyxhudvårdsprodukter, fick pengar i går

    Trevlig helg!
    Kram

  • 68an

    FruU.se Älskar att bli äldre, tja visa saker kunde kanske utebli som tex att jag börjat få "sovrynkor" mellan brösten men nu vill dom inte släta ut sig längre inom 1 timmar från jag klivit upp
    Fast jag lever och det är det viktigaste

  • 68an

    Lss.se Skönt att höra Då vågar jag kansek säga att jag höll på att spy. KAnske det inet ser ut så då allt är i sin ordning eller så tänke rman inte på det då man vant sig.

  • 68an

    Bc.se Ja de var nåt i stil med xbjcowx och de sa ju inte mig så mycket
    Tack! Den dagen tror jag att jag firar norr om dig

    Du bilderna! Nu ska jag försöka vara ärlig med risk att få stryk =/
    Dom flesta bilderna ser det ut som att det sticker ut småkukar från magen men på en bild ser det tom ut som att det ploppar ut en hel hästballe
    Gissa om jag blev LIVrädd!

    Gmt.se Jag har däremot hört talas om att käka maskägg som var bra för att vi kansek hade det för rent i kistan. Tror dte var nåt sånt.

    llas.se Tack
    Jag fick för drygt 10 år sen en migränmedicin men då hade min syster redan provat den och satt att jag INTE skulle ta den för då hon provade den så upplevde hon att det kändes som att hon tappade sina armar osv, att dom lossna från kroppen o det var tydligen väldigt obehagligt så jag skippa dom fast endel kuniga hävda att så är det i regel inte om man fortsätter med dom.
    Nu har jag tur eft. att jag fick rätt styrka på glasögonen för drygt 1 år sen att i princip aldrig på migrän så nu för tiden är dte inget problem. Detta var första migränanfallet sen jag fick nya glasögonen för...ja de var nog tom 1,5 år sen så jag står ut om det fortsätter i samma goda anda.
    JAAAA!!! Skika gärna en bild Du har kanske min e-post?!

  • 68an

    Gråids.se HUR ska du kunna veta den ...men tack så hjärtligt
    Vatta med pitta...jo de låter det Minns inet vad jag vart då jag kolla för flera år sen men det låter bekant. Vars kollar man det nu för tiden?

    Ja *suck* AHr du aldrig sett rynkor mellan brösten?!
    Jag sover ju typ alltid på sidan, brösten blir klämda mellan armarna o då jag vaknar är jag lite skrynklig mella dom *S*
    Det har alltid slätat ut sig efter en stund men nu vill det inet riktigt göra det längre. Blä!
    Rynkor i all ära och likaså med åldertecken av alla de slag men just rynkan mellan brösten kan få vänta några år till iaf *L* ...vikten höll jag på att säga men det har ju inte med åldern att göra som jag inbillade mig innan jag fick veta i år att det var fel på min sköldkörtel, nog för att det är tungt att inte vara smal nu som jag alltid varit men det sk ajag ju kunna göra nåt åt sbart enl. läkaren men rynkan får jag nog börja vänja mig vid

    Min enda kvinliga kollega, 63 år, sa..men vad pratar du om? Har jag en sån sa hon och visa barmen.
    Vad skulle jag säga?! Jo du är som lite slappare på hela bringan så därför är dte inte lika iögonfallande så nej, min rynka syns mer haha
    Nä så sa jag ju inte förstås!

    Ska kika in så jag INTE missar

    Mammasknodd.se Tackar

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!