• 68an

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    grådis.se Ja detva rjag. Ja hon är kanske en sköterska som vill mer kunnig *L*

    DU verkar ha haft det mysigt! Härligt Själv har jag städat och haft tråkigt men nu tar jag dte lung to lkaddar baterierna för att orka jobba i morn.

    Kram kram

  • 68an

    Hej på er alla!

    Jag kikar in en snabb sväng igen men sen tror jag att det blir sängen.

    En gammal klasskompis från grundskolan ringde mig ikväll och det var oerhört skönt att prata med henne. Hon fick hjärtstopp för 1-2 år sen och hade tur att dte skedde där det skedde. I en bilaffär med människor så hon fick hjärt och lung räddning i väntan på ambulans.
    Läkarn afann aldrig något fel på henne mer än att hon hade låg kaliumhalt som kan ha orsakat detta så sen dessa äte rhon kaliumtabltter OCH fick en kombinerad pacemaker/defibrilator inopererad och idag leve rhon hur bra som helst, precis som innan då hon aldrig hade haft några känningar kring hjärtat.

    Det var jättebra att prata med henne om detta för OM mina 2 fel är allvarliga och det skulle bli en pacemaker så känne rjag mig mycket lättare nu efter jag och hon har pratat.

    Oron är inte lika stor nu så med andr aord är jag inte lika knäckt som ja var för 1 v sen men visst känns det och jag vil att dte ska bli fredag så jag får träffa hjärtspecialisten.

    Jag avr ute och gick med stavarna i dag 1,5 timme. Jätteskönt och extra skönt då jag inte blev nödig en endaste gång
    Däremot märkte jag på en gång att jag inte kan gå i samma tempo som jag kunde så sent som i juni så jag fick gå saktare. Kanske ofarligt men det är lite otäckt då hjärtat börjar uppföra sig konstigt så jag vågar inte ta ut mig.

    Ot till tusen men säg när jag inte varit ot här

    Hoppas ni mår gott vilket jag förstår att inte alla gör för det har väl aldrig gått 1 v, om ens 1 dag, där vi alla är på topp med hälsan.

    Hoppas vi alla som ska ses framöver kan synka den dan iaf

    Många goa kramar från mig till er!
    God natt

  • 68an

    KIkar in igen

    Tack Bcsvensk.se
    Jag önskar att det var magmunnen, har haft det problemet för 10 år sen men nu har ju hjärtsköterskan sagt att jag ahr Takykardi och Bardykardi så jag ha rju fått diagnos men däremot vet jag inte ännu orsaken till det och om det är ofarligt.

    Inte är du nån wisserbesser ;-9

    God natt på allavar nu fl

  • 68an

    Hej tjejer!

    Är ni lessna och behöver lättas upp så se denna filmsnutt, ha ljudet på!

    Jag har haft den i många år så kanske ni sett den men jag ser den då när jag känner att jag behäver skratta, jag kiknar kiknar lika mycket än idag åt den

    www.killsometime.com/Video/video.asp

  • 68an

    Denna är lite smårolig och söt!
    www.kossan.se/roliga/vattenkran/vattenkran.htm

    Finns många fler filmer at se påd en sidan oxå.

    En fråga!
    Kan det vara var som kommer från min tarm nu när jag blöder från tarmen. Det är gult, lite åt saffransfärgat och det är "tjockare" än blodet.

    Sen ha rjag ahft ovanligt mycket svart som kommit ut...typ som att det vore blod men det är kolsvart...även endel svarta klumpar....tror ni at det är blod men att det kommer högre uppifrån?

  • 68an

    Till er med ledproblem!

    Jag har ju provat endel mediciner för mina ledproblem och kom att tänka på det idag då jag såg denna artikel...
    www.aftonbladet.se/kropphalsa/article910588.ab

    Vill bara dela med mig av mina erfarenheter om dom skulle vara till någon nytta för er.

    Helaflex som är gjort av en ört som heter djävulsklo (i länken från ab.) har jag provat.
    Jag åt dom inte särskilt länge, skulle tro kring max 4v och redan efter 2 veckor blödde tarmen för fullt och jag fick åka till tarmdoktorn.
    Jag läste på om Helaflex på nätet och hitta nåt i stil med då det gäller biverkningar "Påverkan på mag och tarmkanalen" så i samråd med min läkare avbrät jag behandlingen.

    Nu vet vi ju inte säkert om det berodde på Helaflexen då jag har skov i tid och otid men vi vile ta det säkre före det osäkra.
    Jag hann inte få någon kännbar effekt heller då det gäller lederna så kanske den medicinen inet hade varit rätt för mig ändå.

    Litozin som är gjort av ett särskilt nypon testa jag sen och visst blev jag kanske lite bättre stundtals men inet så pass att jag ansåg att det var värt att fortsätta äta dom. Inga biverkningar märkte jag av.

    Artrox som är gjort på skaldjursextrakt var den första som jag testa av desa 3 och dne var gudomlig!!!
    Jag kände av stor efekt redan efter 2 dygn i armar och händer. Jag visste inte innan att jag hade så ont i dom lederna så jag blev väldigt paff då jag vakna en morgon och kände att jag hade en helt ny känsla i dom lederna.
    Sen börja jag känna lite förbättringar i lederna som är under midjan men lika fort kom första allergichocken och så jag fick absolut inte fortsätta med dom för sjukvården någonting som kändes jävligt surt.
    Efter avslutad behandling och under första veckan så fick jag 2 allergichocker till så jag ska under inga omständigheter äta skaldjur mer.

    Så fort jag blir sämre i lederna och även i magen så får jag ett större sug efter skaldjur, lax och rom. Riktigt stort saltsug då magen är åt pipan.

    I vilket fall som helst så ha rjag återupptagit mitt skaldjursätande och det har gått bra även om jag fått lite känningar endel ggr men jag väljer när och var jag äter dom och har alltid motgift till hands.

    Hoppas ni med onda leder som inte provat nåt vågar testa nåt av dessa...Artroxen är helt klart nummer 1 på min "bralista".

  • 68an

    Ja tjejer jag får väl ringa. Sitte roch laddar för det med telefonnummret framför mig men det bär så emot. gruvsamt nånting och jag vet inet varför Är jag bara less på detta efter alla år?!

    Gulaktigt ha rjag sett flera ggr förr men då har jag trott att det varit pga vissa kortisonmedicner som jag sprutat upp där och några såsn aha rjag ju inte nu. Fast denna gång är det nog lite kraftigare och tjockare i konsistens. Riktigt saffrtansgult.

    Ska läsa vad ni alla skrivit nu....

  • 68an

    Tack för era ord tjejer och jag blir bara glad då ni är uppriktiga och inte försöker linda in saker

    Som svar på Maddes fråga så äter jag bara asacol...äter iofs dimetikon och tryptizol för magen med det är ju inet för inlfamation.
    Sen har jag suppar asacol och mesazal.

    När jag ringer om att jag blöder, ja dom ggr jag ids´ ...gör kanske det 1 av 5 ggr då sätter dom alltid in pred clysma, kortisonsuppar, mezasalskum eller nåt i den stilen. Ibland 2 av dessa grejer.

    Kortisontabletter vill varken jag eller läkaren att jag ska ta mer då jag får så kraftiga biverkningar.

    Att det ska vara så j-a motigt! Sitter här än och har inte nämnts att lyfta luren än
    Kansek jag ska ringa Härnösands sjukhus först och kolla om jag har en tid på g där, ska ev. gå över dit även om det inte ä rmycket närmare dit så är jag iaf inom rätt landsting för Huddiksvall tillhör jag ju eg. inte men går där nu då det varit läkarbrsit här sen jag flytta hit för 6,5 år sen.

    Ska notera alla mediciner osm du rekomenderade Lällas!

    *samlar kraft*

    Kramar tilbaks....

    Ps. Har kompledigt idag, skönt! Kände att orken börja tryta mer o mer och sen tror jag att oron börja komma ikapp mig igen, ska ju till hjärtspecialisten på fredag. Längtar till fredag men är samtidigt lite rädd.

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!