• 68an

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    Madde.se B12 som injektion eller tabletter? genom läkare, receptfritt, hälsokost?

  • 68an

    Lss.se Jo jag har nog börjat längta mer o mer efter en stomi. För 20 år sen kunde jag kansek tänka mig det 1g/år och efter 10 år så börja jag lessna mer och kunde tänka mig det oftare och sen jag träffa er så känne rjag nog för stomi varannan månad.

    Madde.se Tråkigt men skönt att du får flexa. Jag får ju flexa på mitt jobb och så länge jag är där senast 12 känne rjag mig inte stressad.

    Vi är bra knäpp med våra sjukhussamtal haha ...skönt att inet va ensam knäpp

    Oj nu börjar Bonde söker....igen Hej svejs

  • 68an

    Tack för infon Madde.

    FruU Nej jag har aldrig provat det och varöfr läkaren envisas med att fortsätta med asacol beror kansek på att hon kanske inte har tilräckligt bra koll på mig eftersom vi inte setts så många ggr, har inte haft henne många år.
    Ska prata med den nya läkare.

  • 68an

    Hej tjejer!

    Jag hinen rinet läsa..ska med mina kollegor på middag/fest nu, känns jättekul att få skringra tankarna ikväll ist. för att gå hemma i kväll o oroa sig och gråta MEN jag vill att NI tänker på mig i morgon

    Kl. 10,30 ska jag till hjärtspecialisten så jag hoppas jag får släppa ett antal stenar där då jag går hem. Håll tummarna för mig!

    Kramr till er alal från mig

  • 68an

    Ja nu har jag varit på lasarettet och jag vet knappt vad jag känner. Grät en skvätt på parkeringen efteråt men nu är allt bara...ja jag vet inte.

    Iaf sa läkaren att mitt hjärta hoppar över slag och att jag mest troligt kommer få en pacemaker. Mitt hjärta rusar, hög puls ibland på dagtid så där kunde det bli hjärtmedicin men innan han bestämde sig till 100 så ville han kompletera med ett inspelningsbart ekg under 1 hel vecka. Allt för att jag ska få chansen att känna av dessa besvär medan jag har ekgét.
    Det förra ekgét hade jag i 1 dygn och jag känd einte av något från hjärtat men de visa ändå fel men han ville se hur det ser ut då jag märker av det.

    Sedan ville han göra ett ultraljud på hjärtat och ett ekg då jag cyklar.
    Tyvärr är väntetiderna påd essa 3 undersökningar lång så även om han skulel prioritera mig högt så fick jag räkna med nån månads väntetid och det känns jobbigt. Jag vill inte vänta mer.

    Ja så gick det. Funderar nu över vad jag kan ha gjort för hemskt i mitt förra liv. Jag har ju så många sjukdommar, trodde att jag fått min beskärda del. Hoppas detta är det sista!!!

    I morse hade jag rejält med svart blod så hjärtläkaren tog blodvärde på mig och kände på magsäcken osv. Han trodde inet det kom fr¨ån tjocktarmen utan högre upp i från, tolvfingertarmen, magsäcken eller tunntarmen. Han hoppades som jag att jag skulle få en tid på tarm nästa vecka.

    Festen i går var riktigt kul! Vi skratta massor, dansade osv och nu kikade jag in på jobbet och av ngn anledning ser alla ofräscha ut idag haha

    Kram på er och en extra kram till Mumlin! Jag tänker på dig!!!

  • 68an

    Lss.se Tack för dina ord!
    Jo jag känner mig faktiskt otursförföljd. Känns som att ingen drabbas lika jävligt som jag men det finns säkert dom som har det värre men dom finns inte i min bekantskapskrets.
    En stöttande kompis sa "Du kommer vara mer värd än många andra människor om du har en pacemaker" Ja man får kanske tänka så *L* Tror hon sa 200.000 eller 400.000, priset för kalaset.
    Kram

  • 68an

    grådis.se Jag vet faktiskt inte om jag haft detta från födseln elle rom det är något nytt. Jag är den som ställer tusen frågor till läkarna men fast jag hade förberett mig på det värsta så blev jag nog chockad. Jag sa inte mycket, försökte samla mig och ställa frågor men det var kortslutning där uppe, blev mest ..."öhh öhh" Han måste undrat vad jag var för filur för detta är kansek vardagsmat för en hjärtöverläkare?!

    Jag har berättat åt några få nätvänner, mamma och sambon och 2 arbetskamrater varav chefen var den ena, han fråga och då var det ju bara att berätta. Majoriteten har reagerat med "VAA??" och sen har dom antingen inte vetat vad dom ska säga eller så har dom försökt se det possitivt.
    Sambon känner jag mig lite besviken på för han prata med mig i telefon efteråt, han ringde medans jag satt och grät i bilen så han hörde hur lessen jag var. Sen när jag kom hem så tala jag om att jag känd emig nedstämd och lessen och idag kom jag på att han inte ens gav mig en kram. Men jag ahr fått flera sms och nät kramar och nån på telefon *L*

    Tack för att du bryr dig så om mig!

    llas.se TYCKET DU?! Jag känner mig som en j-a gnällkärring, en riktigt depplisa här men tycker du verkligen så så gör du mig riktigt glad *L* Tack!!!! Och det samma!
    Ett plus åt sambon min är iaf att han sa förra veckan att jag är stark då det gälle rmin hälsa, att jag alltid biter ihop...något som var viktigt för mig att höra och det känns än.
    Många kramar till dig!

    Ps. Jag blev rörd av era ord så jag sitter och lipar nu samtidigt som jag ler *S*

    Nu måste jag tillbakja till spisen...står och gör en prinsesstårta till dotterns tjejfest som hon ska ha i morn och försöka få ihop lite biff stroganoff till middag.
    Hon ska ha 5 dagistjejer här i morn, dom ska få klä ut sig till prinsessor, jag ska måla deras naglar och lite make-up i ansitktet, tårtan ska vara grön med rosa flour och lite prinsesskronor mm ska jag göra i marsipan...sen blir det några lekar och fiskedamm. Gissa om hon längtar *L*

    Nästa tjejfest får jag väl ta med dom ut och skjuta prick med mina bössor, köra lite fyrhjuling mm...allt för jämnställdhetens skull

    KRAAAMAR och den lilla styrka jag kan skicka til er andra som behöver det!!!

    Bcsvensk.se Jag tänker på dig! Kram

  • 68an

    Tack så jättemycket Nalla.se. Jag är extremt känslig nu, som då jag hade fött barn. Gråter så lätt och gråter tom av era svar til mig men det är goda tårar, era ord värmer så. Tack!

    Tack Bc.se ocskå! orkar mest ögna på nätet nu, orka rinte orda så mycket. Är ganska lessen men ist borde jag kansek vara glad åt att få hjälp men....nä jag känner mig så ensam i det och att hälsoproblemen aldrig tar slut. Flåt! Vet att ni har det tungt också.

    Tack och kram..era svar är ovärdliga för mig!

  • 68an

    Mumlin.se Glad åt ditt inlägg....känner mig inte fullt så ensam längre då jag ser din underbara beskrivning *L*

    goa mia.se Välkommen kompis om än tyvärr. Jag känne rmig hemma med din beskrivning!

  • 68an

    Jag är vaken och sova känns långt borta än...
    Behäver jag säga som det är BC.se Vi prata en stund på msn och det var skönt för mig men jag hade inte sett ditt inlägg då. Du vet hur de är med hormoner i vssa skeden i livet, så känns det nu för mig. Jag gråter för att jag blir så varm i hjä'rtat av dina ord. TACK! Du är fin du *L*
    Jag ha rinte mycket styrka att ge men om än lite så är det kanske bättre än inget...må bra i dina val, det är det rätta!
    Många kramar från mig

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!