Inlägg från: Nallatalla |Visa alla inlägg
  • Nallatalla

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    jennyF,när man tar bort hela tjocktarmen så blir avföringen lösare eftersom vätskan tas upp där. Jag är nyfiken på hur det kan fungera med en bit tjocktarm kvar. För oss med UC så är ju risken stor att inflammationen sprider sig vidare i tjocktarmen. Om du hittar sidan så kan du väl tipsa oss om den?

    / nalla

  • Nallatalla

    vindy,vilken underbar vän du är som håller oss uppdaterade ang Mumlins tillstånd. Hon är en verklig kämpe som är jätteduktig!
    Ge henne massor av kramar från oss och hälsa att vi tänker på henne!

    Kram / nalla

  • Nallatalla

    Hej alla! Jag kikar in ofta men hinner dessvärre inte skriva så mkt men ni ska veta att jag ändå försöker hålla mig uppdaterad om hur alla har det.

    Grådis,japp nu är det slutspurten innan det välbehövliga Jullovet! Jag skrev Excelprov idag och blev faktiskt förvånad över att det inte var så himla svårt som jag hade trott. Jag satt här vid datorn igår och svor över både det ena och det andra och det helt i onödan
    Hur är det med dig annars? Tyckte att du skrev något om att du och din sambo ev skulle bli särbo. Det är jobbigt när relationen inte fungerar som man önskar. Mitt äktenskap som jag ofta ser som nästintill perfekt känns lite halvdött just nu och det är inte alls så kul. Troligtvis beror det på att vi knappt hinner umgås på tu man hand. Min man jobbar mkt och kommer hem ganska sent och då har jag somnat i sängen men lillkillen. Ibland känns det faktiskt som om vi har lite av ett distansförhållande där man håller kontakt via telefon....
    är det nästa vecka du åker till Goa? Härligt att få komma iväg en sväng och kanske få lite distans till saker och ting.
    Kram på dig och hoppas att det löser sig mellan dig och gubben din!

    Jag hoppas att vi snart hör något från Mumlin igen! Tänk att man blir så himla påverkad av allt som sker här inne. Det känns ju som om man känner er personligen hela bunten men det kanske beror på att vi delar det mesta såsom både roliga och även svåra saker med varandra. Jag kommer aldrig att kunna förklara hur mkt ni alla betyder för mig och för att jag ska orka leva med min sjukdom!

    Kram på er alla och ha en bra dag! / nalla

  • Nallatalla

    Lone star state,vad tråkigt med din ledvärk.Hoppas att det blir bättre snart igen! Hur trivs ni i ert nya hem? Har ni kommit i ordning än? Jag skulle också vilja flytta,det börjar bli väldigt trångt här hemma och värre blir det när vi blir en till i mars. tyvärr är priserna här runtomkring horribla så det blir till att vänta till jag är klar med skolan och fått ett jobb.
    Jag får väl göra ett besök på IKEA och se om de har några smarta lösningar som jag kan använda mig av....

    Kram / nalla

  • Nallatalla

    välkommen hit Tindras Äiti! Här är vi ett glatt gäng tarmisar som stöttar varandra och vi delar gärna med oss av erfarenheter kring detta med magar och tarmar.
    Jag är själv gravid men har Ulcerös Colit som är snarlikt crohns fast UC håller sig i ändtarmen och tjocktarm.

    / nalla

  • Nallatalla

    Lista för hälsningar till mumlin!

    Tänk att det äntligen blev din tur att få chansen till ett nytt liv!Jag var så himla orolig den dagen som jag fick veta att du skulle opereras! Du ska veta att vi tänkt på dig och att vi håller alla tummar som finns för att du snart ska vara tillbaka hemma med din familj. Vilken kämpe du är som gått igenom allt detta! Vi hoppas att du snart kikar in här och säger att du mår bättre. som sagt var så är vi många här på tråden och jag är övertygad om att du finns i allas våra tankar.

    Massor av kramar!! / Nalla

  • Nallatalla

    Ojoj!! Jag skulle ju lagt mit hälsning till listan.... får jag skylla på hjärnsläpp eller så? Jag är precis på språng och ska lämna Emil på dagis..

    Kram alla!! / nalla

  • Nallatalla

    Hej alla! Jag kikar in en snabbis innan min lektion.

    Tindras äiti,jag förstår din oro inför tanken på en operation men det är inte alls hemskt. Jag är själv opererad med en tillfällig påse och den har gett mig mittt liv tillbaka! Jag skulle aldrig vilja ha min bråkiga tarm tillbaka...

    Kram / nalla

  • Nallatalla

    Tindras äiti,det där med sexlivet går hur bra som helst! Jag var jätteorolig innan jag visade mig naken inför min man första gången efter op men det behövde jag ju inte vara. Han älskar ju mig för det jag är oavsett. Han är ju bara så glad över att jag lever och att jag är den fru jag var innan jag blev sjuk. Det var faktiskt min man som tog intiativet till sex den första tiden efter op. I början ville jag alltid dölja påsen för honom genom att ha linne eller ha ett par sönderklippta trosor men nu är det bara överflödigt.
    Jag har aldrig vart med om att påsen läckt eller gått sönder under våra mysstunder tillsammans. Den tål rätt så hårda tag. Det är inte ofta man får läckage annars heller. Jag har haft min stomi sedan september 2006 och haft läckage ett par ggr och då var det mitt eget fel.
    Att få stomi var det bästa som kunde hända mig efter att ha varit så himla sjuk som jag var.

    / nalla

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!