Inlägg från: LeaveMeAlone |Visa alla inlägg
  • LeaveMeAlone

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    hm, om det inte hade varit för hans väldigt starka reaktion så hade jag nog sagt att det lika kunde ha varit någon spex/skämtgrej med kompisarna. vet faktist inte vad man ska tänka. förstår din oro.

  • LeaveMeAlone

    blir minst sagt väldigt förvånad att folk tar så lätt på sådana här saker. visst vet väl de flesta om att det finns 1000-tals olika saker som folk tänder på och att vissa är mer annorlunda än andra, men måste man tycka att alla är ok? något att rycka på axlarna åt när det är i ens närhet!? självklart håller jag med om att man inte kan påverka sin omgivning att sluta med det eller att man kan förbjuda sin tonåring att syssla med blöjsex osv. men skulle ni bara rycka på axlarna om det var erat barn!? skulle iaf inte jag.

    skulle tom vara rätt besvärad om det var en vän eller bekant till mig som jag visste gick igång på något som jag själv ansåg ganska äckligt. typ om min bästa vän berättade att hon var koprofag skulle jag inte riktigt veta vad jag skulle göra eller säga. skulle förmodligen itne dumpa henne som vän men skulle heller inte bara rycka på axlarna och säga "aja, alla har ju sin grej".

    blöjor är ändå en sådan sak som de flesta nog har lite svårt att relatera till. eller?

  • LeaveMeAlone

    känner också att man skulle vilja ringa föräldrarna eller kanske tom tjejen i fråga. men alla som har varit 15 vet också att det förmodligen inte kommer få tjejen att få högre tankar om TS son utan då blir han till på köpet en skvallerbytta som gått till mamma, dvs inte så kul när man är i den åldern.

Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet