• Anonym

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Men du känner ju inte ens TS eller hennes son. Låt henen göra som hon vill med sin son. Det är hennes son, inte DIN!


    Bevabus skrev 2007-10-03 16:03:13 följande:
    Jag bryr mig inte om vad hon gör. Jag bryr mig om hennes son psykiska hälsa. TS beter sig som att hennes son har blivit homosexuell bara för att han har blöjor i garderoben :S
  • Anonym

    Är det inte dags att lägga ner denna töntiga tråden?

  • Anonym

    Meeen.. när man är 15 år då är det ju helt normalt att testa olika grejjer... jag antar att de flesta med fetischer har fått dem från tidig ålder.. Inget konstigt alls!!

    när jag var 15 då hade jag varit sexuellt aktiv i ett år och började planera för en familj.. Så det är inte för tidigt att börja utforska sin sexuallitet.

  • Anonym
    Bevabus skrev 2007-10-03 16:13:33 följande:
    Han VET att du bryr dig. Det är den poängen jag försöker få fram här. Jag betedde mig precis som han i den åldern (och gör det fortfarande till den delen).Han VVVVVVEEEEEETTTTT att du bryr dig. Det VET Jag!Han är bara i den åldern då man inte vill prata om sånt. Hänger du med på vad jag säger? Jag visste redan att mina föräldrar älskade mig när jag fick den där lappen. Den var fullkomligt onödig och den orskade mer lidande än nytta.Anonym (mamma) skrev 2007-10-03 16:10:59 följande:
    men lägg inte i dej människa, hon är hans mamma och hon vill göra det. sluta bry dej, hon bad om råd, och nu säger ts att hon ska skriva en lapp, hennes val???
  • Anonym

    DU KAN JU TA OCH VÄXA UPP SJÄLV!!


    050916 skrev 2007-10-03 17:37:20 följande:
    Du är helt ute & cyklar , du tror att man ska börja slåss för att man utforskar sin sexualitet .. Asså det är du som har ett problem , SÖK HJÄLP , o det nu förstör inte din sons liv tänk på det!  JAg tror inte du fick tid att utforska dig själv du verkar tycka det är Tabu-belagt att vara homo för du skrev tidigare " hur ska jag göra för att få min son att gilla tjejer" eller något liknande det säger ju mer än tusen ord hur du är!SKÄMS PÅ DIG! VÄX UPP OK!
  • Anonym

    vad ska du skriva på lappen? "förlåt att jag rotade i dina grejer och hittade blöjor, jag älskar dig även fast du tänder på blöjor, du får gärna rota i min låda om du vill, där har jag en buttplugg och en rabbit som jag och pappa brukar använda, det är också helt normalt, spelar ingen roll vilken sexuell fetish du har, ju fler desto bättre"

    ÖH.... dålig ide det där med brev...

  • Anonym

    Prata om vadå???? vad ska hon säga till sin son? skämma ut honom ännu mer än hon redan har gjort???
    skulle du vilja att någon fick reda på dina sexuella fantasier och sedan försökte ha en diskussion om huruvida du var normal eller inte????
    varför inte låta sin son ha ett PRIVATLIV? ingen skulle reagera om hon kom på honom när han runkade eller om han hade sex!

    Anonym ((meee)) skrev 2007-10-03 17:44:58 följande:


    Varför är det dåligt, annars kan hon gå och prata med han?
  • Anonym

    spelar väl ingen roll hur gammal man är? man har väl ändå åsikter och kan VISST komma med råd.

  • Anonym

    ja varför bryr vi oss? Kanske för att mamman loggade in här och bad om råd???????????????????????++

  • Anonym

    Skärp Er! Tråden spårar ju ur! TS skrev tråden för att få konstruktiva råd och tips hur han ska hantera den enligt henne uppfattande chockande upplevelsen.

    Det handlar inte om Er utan om någon annan...

Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet