Inlägg från: MammaMie |Visa alla inlägg
  • MammaMie

    Sytråden spinns vidare - vit tråd!

    Hoppar in i den här tråden då jag syr alldeles för lite nu för tiden... Märkte det idag och tänkte att ifall jag "måste" rapporttera det någonstans så får jag antagligen mer gjort. Har flera projekt pågång, flera UFO:n också tyvärr :-/..

    Men idag har jag iallafall lyckats slänga ihop ett par plysch byxor till sonen efter eget ihopslängt mönster (de blev förstora då men..) en yogamatta (i ren panik, har yogaträning imorrn..) och en sittkudde till barnkorgfåtölj ifrån IKEA, som ska spraymålas så fort jag får tag på knallgul färg..

    Spännande att se vad mycket fint ni andra har sytt här i tråden!

  • MammaMie

    Hrm.. sitter här och funderar.. Köpte fleecetyg för ett tag sedan för att jag lite snabbt skulle slänga ihop några sådana där fuskpolos till sonen, men nu när jag satt mig ner för att skissa ihop något slags mall står det helt still, hur ska jag göra? Har totalt hjärnsläpp. Vill minnas att jag hade helt klart för mig hur jag skulle gå tillväga när jag köpte tyget..

    Någon som sytt eller som har nån ide? Här står det som sagt helt still!

  • MammaMie

    Inna H skrev 2007-10-08 23:03:38 följande:


    Utgå ifrån ett vanligt tröjmönster med halsmudd. Förläng mudden något, skippa uttag för ärmar och korta av oken, så att de täcker lagom långt ner på mage/rygg. Vill man så kan man sy den så att den är öppen/stängs med kardborre på ena sidan.
    Tackar! Nu ska här sys!
Svar på tråden Sytråden spinns vidare - vit tråd!