Inlägg från: charmmiss |Visa alla inlägg
  • charmmiss

    Sytråden spinns vidare - vit tråd!

    håller på o lägger en beställning på SoS, mellanlägg är det samma sak som vleseline. Kan man beställa 40cm eller är 50cm det minsta.

  • charmmiss
    corax skrev 2007-10-05 22:37:33 följande:
    charmmiss, i butiken är 25cm det minsta de klipper, så det kanske är samma vid beställningar?
    ok, tack. får testa o lägga 40cm på beställning.
    men hur är det ed vliseline är det samma som mellanlägg, hittar inte vliselin i deras katalog.
  • charmmiss
    Stratus skrev 2007-10-08 10:17:30 följande:
    Åh, vilken söt klänning, Corax!I helgen köpte jag tyg till ny klädsel till barnvagnen. Köpte Åhlens djungeltyg att ha på insidan. Hade tänkt brunt på utsida, men hittade inget bra tyg. Visserligen är orginaltyget bara vanligt bommulstyg, med härlig uppsugningsförmåga, men nu tittade jag på något lite bättre. Till slut spårade jag ur och det blev GULT tyg! Kycklinggult. Kommer att passa jättbra ihop med djungeltyget och den gröna vagnstommen, men jag undrar om jag törs gå ut med den vagnen? Vad tror ni? Ja, ja, jag tänkte att ska jag nu göra det så kan jag väl få spåra ur lite . Har planer på att inte använda vagnen lika mycket denna gång, ska satsa på bärsjal i stället. Men nu är jag så taggad att sätta igång. Vi har plockat fram vagnen och hjälptes åt att skruva i sär alla delar som gick. Skulle ha börjat igår, men så blev det svampplockartur i stället...
    vad häftigt det låter, såg i senaste mama tidningen hade de det tyget på insidan, kanske där du fick insp. ifrån
  • charmmiss

    stratus, tyckte oxå att det verkade som om det var busenkelt, men det tror jag verkligen inte. Du får rapportera hur det går.

Svar på tråden Sytråden spinns vidare - vit tråd!