• fante

    Sytråden spinns vidare - vit tråd!

    Gekko: Dina vantar är ju supersöta Försökte mig på ett par jag med men det blev så knöligt med sömmarna. Sydde vändbara, båda lagren med e-slöjd. Hur har du gjort?

  • fante

    Gekko: Har ingen bild för jag hann inte så långt ... Sydde innervanten, yttervanten, la ihop dem aviga mot aviga och tyckte de blev obekväma ... Sömmarna känns ju jättemycket inne i vanten (använde overlocken). Tyckte att det blev så dåligt så la ner projektet åtm. tillfälligt Har sååå mkt annat på g och ännu mindre tid ...

  • fante

    Håller på med nånslags åkpåsen i fleece för tillfället. Tänkte kanske försöka kombinera den med vagnen också, om det går. Men hur ska man bädda i vagnen i vinter?!? Vi har en Emmaljunga City Cross med hårdlift, men hårdliften håller på att bli för liten, och då kommer han att sova direkt i kärran. Eftersom sonen är av den livligare sorten så måste han vara fastspänd. Hur bäddar man då? Vad ska han ligga på?

  • fante

    Charleston: Jag började på ett par vantar men för tillfället ligger de i UFO-lådan ... Ett litet tips är att inte använda overlock (om du har en sådan) utan smal och tät sicksack, för de blir inte sömmen lika bred = den känns inte lika mycket inuti vanten.

  • fante

    Äntligen har jag haft lite tid att sy och uppdatera bloggen

    Inga kläder den här gången, men ska ta itu med något i velour nu. Har kvar rätt mycket av samma ljusblåa tyg som jag använde till sovpåsen. Några förslag på vad jag kan sy av resten? Ska bli en present till en liten pojke som föddes häromdagen.

    lillakrusbaret.blogspot.com

  • fante

    Är det förresten någon som vet om det har hänt något på kanintygsfronten?

  • fante

    Gekko: Tack x 2 Det var precis det tyget jag menade. Kunde ju inte låta bli att beställa Liite pinsamt med plastpåse

  • fante

    Kerstin: Tack Ja, min åkpåse/whatever är med dragsko, men tyvärr har jag inga fler bilder på den. Har inte använt den än, så vet inte hur det funkar in action heller

Svar på tråden Sytråden spinns vidare - vit tråd!