• CoolaSuperMamsen

    Sanna spökhistorier & övernaturliga upplevelser!!!!

    HÄR KAN VI SKRIVA OM UNDERLIGA SAKER VI UPPLEVT ELLER KANSKE HÖRT NÅGON VARA MED OM, SANNA SPÖKHISTORIER ALLT OCKULT! KANSKE NÅGON SOM VILL HA HJÄLP ATT TYDA EN SKUM BILD??? HÄR KAN VI PRATA OM VAD SOM HELST SOM HAR MED DETTA ATT GÖRA!!!

    Själv har jag väll inte riktigt vart med om några stora grejer, men när min farmor dog så låg det en hare utanför sjukhus fönstret hela dagen helt stilla precis som om den vakade med oss, sen dog hon, och när jag efter en stund kikade ut var haren borta!!!! lite kul va det allt!!
    Sen har mina mostrar och mamma berättat om en gård de bodde på som barn, så fort de var ensamma barnen så var det något som puttade omkull småbarnen och knuffade på de stora, när de var ensamma och skulle sova stod det fin klädda männ med höga hattar vid sänggaveln och kikade på dem dom var livrädda och tillslut flyttade de!

    lite mer grejer har jag också men dom väntar jag lite medGladALLA SKEPTIKER SOM BARA VILL PAJA TRÅDEN STARTA EGEN,ELLER LUTA ER TILL BAKA OCH BARA LÄS
    TRISS I FLICKOR
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-10-14 20:41:47:
    Ni får gärna dela med er av någon läskig spökhistorie som inte är sann oxå! kan vara roligt att läsa innan man lägger sig hua!!!
  • Svar på tråden Sanna spökhistorier & övernaturliga upplevelser!!!!
  • lolalamba

    Jag har en bild på ett dass som jag tog på (för att min dotter visste inte vad ett dass var då vi var på semester o jag pratade med henne o förklarade att detbara fanns dass) så när jag fotade så var det bara en bild som det ser ut som någon är nödig!

  • lolalamba
    ebben skrev 2007-10-18 14:36:59 följande:
    lolalamba-får jag fråga hur du fått veta allt om henne??
    Jag har fått kontakt med henne!
  • lolalamba
    scooby skrev 2007-10-18 14:34:05 följande:
    Wow!! Det ser ju verkligen ut att vara något där!! Häftigt! Kan ju jag säga som inte bor med "det", he he Förstår att ni ska flytta! Hos oss händer saker, men är inte alls skrämmande - det låter som det ni har oss er inte är lika vänligt sinnad kanske..? Hua!
    Jo då.. har några som är så rara, en tant som inte säger så mycket. Hon iakrtar bara men så har vi herrn som byggde huset o han är en "rektor"... Man känner av den bestämda energin när han är här...

    Har en ung kille i trappan ner till källaren o vad han har där o göra vet jag inte!

    En gång blev jag "puttad" för trappen, men det är ombyggt tydligen i trappan så därför kan jag uppleva att det kändes som en puttning!
  • CoolaSuperMamsen

    va ett nödigt spöke=)
    när jag tittar på den ej förstorade bilden ser man lättare ansiktet på flickan häftigt!=)
    hon är det snälla spöket kan man säja då=)


    sug och svälj trevlig helg !
  • lolalamba
    Supermamman83 skrev 2007-10-18 14:49:12 följande:
    va ett nödigt spöke=)när jag tittar på den ej förstorade bilden ser man lättare ansiktet på flickan häftigt!=)hon är det snälla spöket kan man säja då=)
    Ja då... hon är snäll, men hon väcker oss ibland på nätterna o det är mindre kul!
    Vet ej om det är hon eller min dotter ibland, men när tösen har varit hos sin pappa o flickan ropar "Mamma" så fattar ju att det är hon!

    De andra är oxå snälla, men inte gubben som kom på besök! Undrar vad han vill... *isch* Ryser bara jag tänker på hur han såg ut!
  • CoolaSuperMamsen

    men gud va många skumma bilder, ser faktiskt något i fönstert bakom eroch tassen på vovven, bättre än bilderna på internet när man söker.
    verkligen jätte impad på bilderna visst finns det någon med er!!

    dass spöket var roligt vem fasen drar i dasspappret????? blåste det???


    sug och svälj trevlig helg !
  • lolalamba
    Supermamman83 skrev 2007-10-18 14:53:33 följande:
    men gud va många skumma bilder, ser faktiskt något i fönstert bakom eroch tassen på vovven, bättre än bilderna på internet när man söker.verkligen jätte impad på bilderna visst finns det någon med er!!dass spöket var roligt vem fasen drar i dasspappret????? blåste det???
    Hahahahaha....

    Ja, visst är det en rolig bild? Det blåste inte den dagen...
  • CoolaSuperMamsen

    föressten vet du om det är någon som hängt sig i huset??? en känsla jag fick bara??


    sug och svälj trevlig helg !
  • CoolaSuperMamsen

    figuren i fönster ser ut som något som hängt sig!! men jag kanske ser fel!!

    hoppas inte du tar illa upp min hjärna går på högvarv nu när jag försöker tyda!


    sug och svälj trevlig helg !
Svar på tråden Sanna spökhistorier & övernaturliga upplevelser!!!!