• Mifuna

    Gävle med omnejd!

    Jag är fd. Gävlebo, flyttade därifrån för ca 2,5 år sedan. Men snart kommer jag tillbaka igen, har lyckats övertala sambon att flytta dit

  • Mifuna

    Jag tog visst lite tid på mig att svara, är lite småseg av mig Bor i sthlm nu, har lessnat på det och känner att nu när vi ska ha barn så är Gävle en trevligare stad. Problemet ligger bara i att hitta jobb till sambon, känns som en fördel att ha det innan vi flyttar. Jag pluggar så för min del är det inte så stora problem, blir tvungen att pendla lite bara men det är ju inte så långt.

    Lone Star State skrev 2007-10-18 18:03:35 följande:


    Vad kul.. HEhe.. vart bor ni nu då?
  • Mifuna

    Just för tillfället jobbar han som sopgubbe, innan det var det godistillverkare. Han är i full gång med att ta körkort nu också så det är ju en fördel i jobbletandet
    Jo det går ju att pendla till Borlänge med det är ju tyvärr inte det roligaste att vara borta så länge.. Inte så roligt för dig att sitta hemma själv heller Hoppas det går bra med jobbletandet!

    Lone Star State skrev 2007-11-14 19:22:39 följande:


    hej hej.. ja jag känner igen mig själv i att vara seg på att svara.. haha.Okej, jo vad jobbar han med då? Min man har ännu inte fått jobb.. så han ska veckopendla till sitt jobb här i Borlänge tills han får ått nytt.. han kör lastbil.
Svar på tråden Gävle med omnejd!