Inlägg från: Motojja |Visa alla inlägg
  • Motojja

    Kom på min granne...

    Mysan 1981: "Vem i helvete är du" som galenskaparna sjöng i en uppsättningen dom gjorde en gång.
    Med de språk du använder mot dom som inte tycker som du,undrar jag om du släpper ut den stackars katten och låter han eller hon va någon buffert. Du gillar inte dina grannar? Kanske önskar du att du hade en sådan "VOLVO" eller vill katten inte sitta på eran bil,den kanske inte får?De är synd när våra älskade husdjur får bära "hundhuvet"för vad som är våra egna problem, nu va jag riktigt vitsig.
    MODERATOR: två stycken i denna tråd, vem har rätt att stänga en tråd som tidigt i just denna pekade "rent åt helvete"?
    Nu har jag använt helvete två gånger.
    Husdjur: Hund,katt,kanin,..................styr vi över och har ansvar för.
    Vilda djur gör förhoppningsvis som dom vill även om de retar en del.
    Även små möss i vilt tillstånd retar väl dom flesta men visst är dom väl "gulliga" och dom flesta lurar de fällor vi sätter ut.
    Hundar skall gå i koppel , i vissa bostadsområden fångas katter i burar och avlivas vem är dessa stackares hussar o mattar, kanske någon som inte bryr sig?
    Nej Mysan 1981:Ta ditt ansvar och lägg din energi på viktigare saker.
    Du kanske skulle bli politiker,om du inte redan är de?
    Annars kan du ju ringa Robert A på TV3,han kommer som ett skott.

  • Motojja

    Sommarkatten. Jo likaväl som de går att anmäla alla som lämnar just sommarkatten , hoppas inte du blivit lämnad på detta grymma vis.
    När man väl anmält,vem bryr sig? endast dom katthem som tar hand om dom stackarna som blir inlämnade, men vad blir det av resten?

  • Motojja

    En ny "MODERATOR" listo: Nu var de katt i detta fallet,låt säga att de var en så kallad kamphund,då vore jag "djävligt" glad om jag hann kasta en sten. Yttligheter men båda måste respekteras.
    Inga djur som vi människor styr över skall få störa våran omgivning,kan man inte styra sina husdjur vilka det än är så skall man inte ha husdjur. Så tycker jag och de står jag för!

  • Motojja

    PIIXELSLYNA: Har haft hund i 12 år och vet vilket ansvar man tar,
    men skulle inte tveka om någon oansvarig med så kallade kamphundar anfaller, har själv varit utsatt, då gäller de att fly än illa fäkta,och om sten vore de sista så skulle jag inte tveka.
    PIIXELSLYNA: Vad har du själv för hund eller katt?
    Eller du kanske inte har något husdjur?

  • Motojja

    "PIIXELSLYNA" tror inte du är dummare än att du förstår vad jag menar om du läser mina innlägg , inte "FAN" går jag runt och kastar sten på hundar eller katter som kallas "Kamphund eller Katt", förvånande nog så finns de även kampkatter eller snarare dom gulliga kattungar som dumpades när semestern var slut,och då menar jag inte 2007 utan året innan som nu byggt sig ett eget revir och avlat av sig och sett till att de finns VILDKATTER,
    härligt igentligen att dom funnit sitt rätta jag , men dom är inte lätta att tas med,tycker bara synd om dom stackarna som inte var starka nog att föra sina gener vidare och de var väl dom flesta.
    Om alla katter vore som dom hade vi inga problem,dom ger sig inte på bilar och avskyr folk i allmänhet , dom har ju de liksom inbyggt i generna "Människor skall vi inte lita på,akta er för dom" dessa så gulliga garnnystan som barn o barnbarn har gullat med några veckor på semestern och sedan bara glömts bort, nej var mer rädda för om ni släpper ut en innekatt som råkar på dessa
    monster "KAMPKATTER" de kan gå illa!
    Härmed slutar jag mina inlägg på denna tråd!

Svar på tråden Kom på min granne...