• milimina

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    vi som hade BF augusti 2006! gamla som nya är välkomna!

    Äldre trådar:
    Del 1: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m5833194.html
    Del 2: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m7691494.html
    Del 3: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m9821365.html
    Del 4: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m11348493.html
    Del 5: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m13940491.html
    Del 6: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m16842954.html
    Del 7: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m20264831.html
    Del 8: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m23425452.html

    fikatråden: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m22916764.html
    bebislistan: www.familjeliv.se/Forum-3-20/m11837977.html
  • Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006
  • Anke
    mollan nu skrev 2008-01-30 07:58:50 följande:
    Smurfan: jo visst är det kul att hon pratar, men som du skriver så finns det ingen hejd på allt babbel. När hon vaknar om nätterna så kan hon tycka till och ropa på nallen eller dockan tills jag trycker upp den mot henne. Hon har även börjat prata i sömnen, det är hur gulligt som helst. Hon har börjat säga saker som Alma ha, mm gott, pappa kommer, bada nu osv. Väldigt skönt att hon kan göra sig lite förstådd utan att man ska behöva fråga om allt innan man vet vad hon menar.I går satt hon i badet och tog sin docka och skulle amma den. Satte den vid sin tutte och sa tutte mm gott och nickade nöjt Hon somnade förresten vid 22 i går och vaknade bara två gånger under natten vilket var sjuukt skönt.Får se hur det går på dagis idag om hon orkar vara vaken till lunch.
    har du tur så blir hon så trött av dagis att hon börjar sova nätterna igenom.
    * If you think nobody cares about you, try missing a couple of payments *
  • sabina82

    godmorgon =)

    här har vi det väldigt gnäligt just nu, misstänker att det är lite allt möjligt. men mest är det nog bara utvecklingssprång typ. tänder oxå iofs, 2 kindtänder på väg ut.
    Vill ha napp hela dagarna, kanske skaver skönt.
    Annars bra, äter det mesta i matväg och sover jätte bra, trots jobbig tid.

    Jag har ångest ! jag ska börja jobba på måndag ! ska iofs blir jätte skönt egentligen..! har en tillfällig tjänst 2 dagar i väntan på besked om en tjänst jag sökt internt, ska bli spännande att se hur allt utvecklar sig !

    Mollan: men oj vad hon snackar ! kul att hon gör sig så bra förstådd !

    Pesco: är Robin duktig på att gå på pottan ?

    smurfan: hoppas att hon tittar ut snart då ! =)

  • Anke
    Smurfan 81 skrev 2008-01-29 21:47:08 följande:
    SvirrooJo, jag hoppas ju lite på det!*Nyfiken* Vem är Butter-Kakan???MollanOj, jösses vad hon pratar! Vad roligt! (eller? ) Här har det kommit massa nya ljud, men fortfarande inga fler ord. Misstänker väl att han en vackar dag får alla ljud på rätt plats och då kommer vi inte få tyst på honom igen!
    Så är Nora också. Dagispersonalen säger att Nora pratar konstant hela dagarna, men dom förstår inte vad hon säger
    * If you think nobody cares about you, try missing a couple of payments *
  • Smurfan 81
    Skrutthumlan skrev 2008-01-30 09:37:23 följande:
    SmurfanHar ni bestämt nåt namn till lilltjejen?
    Ja, det har vi! Vet inte om jag ska avslöja det riktigt än bara...
  • Smurfan 81

    Kevin är likadan! Pratar MASSOR!!! Han både berättar, förklarar och ställer frågor men inget fattar nånting! Han har en lite äldre bordskamrat på dagis som heter Olivia. De pratar tydligen så mycket under lunchen att Kevin glömmer bort att äta! Nu har ju Kevin varit hemma några dagar men imorse när jag lämnade honom hade Olivia precis kommit med sin mamma, då hör jag hur hon ropar innifrån "Nu kommer Kevin!". Sen kommer hon ut och möter oss och föser in Kevin! Så hon verkar ju förstå honom i alla fall!

    Sista dagarna har han däremot mer och mer börjat förstå det här med att nicka eller skaka på huvudet när man frågar något vilket gör det lite lättare att komminucera. Men ibland gör han fel coh då blir han arg när han inte får det vi frågat om trots att han skakat på huvudet...

  • Smurfan 81
    Skrutthumlan skrev 2008-01-30 10:55:04 följande:
    smurfanjooooo!!! *hoppar upp och ner och klappar i händerna*
    Jag har drömt flera gånger att det kommer bli en kille, och en på inskolningen hade också fått beskedet att de skulle få en tjej på första ultraljudet men på ett köns UL fick de reda på att det skulle bli en kille... Så jag måste erkänna att just nu känner jag mig lite osäker. TÄNK om det blir en kille, då blir jag helt ställd!

    Men ok, om det nu blir en tjej som vi hoppas på så kommer det bli en... LEIA!
    Nån mellannamn har vi inte kommit på än... Det finns ju bara killar i släkten åt båda hållen så det enda familjenamet på tjejsidan är Margareta (som jag heter i mellannamn) och det tycker jag inte om plus att jag inte tycker det passar ihop med Leia, så där måste vi fundera lite till.
  • Angel80

    Ancy - åh stort grattis till lillgrabben!

    En av mina bästa vänner fick en liten son igår. På min mans födelsedag. Lustigt. Lillkillen tittade dessutom ut 10 dagar för tidigt. (förstföderska) Gud så söt han är lillkillen. Massor med mörkt hår. Precis som lilleman. haha

    Nu har det släppt på dagis. Idag när maken lämnade lilleman, pussade han pappa på kinden och gav honom en kram, sen sa han hej då och vände sig om och sprang i full fart till de andra barnen. De andra barnen var bara såååå gulliga enligt maken. De ropade hej carl hej carl högt när han kom springande. Sötpluttar.

    Men han var inte ledsen en sekund ens.

  • Skrutthumlan

    Smurfan

    Kanonfint namn!

    Själv har jag hittat ett nytt namn jag gillar, VIOLA, fast undrar om man är modig nog att ge en ev dotter det namnet. Annars är FREJA fortfarande i klar ledning

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006