Inlägg från: BulanOchJag |Visa alla inlägg
  • BulanOchJag

    Roliga händelser under förlossning del:7

    mmm precis vad jag reagerade på oxå, VARFÖR hade killen med sig en kompis??? Det var nog det konstigaste jag hört...

  • BulanOchJag
    mamma2003 skrev 2008-01-21 16:09:18 följande:
    Kul att ni uppskattade min historia! Behöver jag tillägga att det var fredagen den trettonde?Värt att veta angående min andra förlossning är att på dagen för beräknad förlossning blev min pappa överkörd av sin egen traktor. Han opererades för massiva inre blödningar och elva revbensfrakturer och lite annat smått och gott. Läkarna gav inte mycket hopp och han hamnade i respirator. Jag följde efter ambulansen i bil eftersom jag räknade kallt med att det skulle bli en repris av den förra förlossningen. Dock gick jag fem dagar över tiden men sen låg jag åter på sjukhuset med en familjemedlem några våningar ner. När min man gick ner till intensivvårdsavdelningen på morgonen efter att vi fått barn och berättade för pappa (som var medvetslös) att han fått ett barnbarn till så öppnade han ena ögat. Det var det första livstecknet vi fick och sen har det gått sakta framåt. Han håller på att lära sig att gå igen men det är svårt eftersom han miste det mesta av synen i olyckan. Han har dock som mål att lära sig att gå innan barnbarnet . Nu har han bara två-tre månader på sig skulle jag tro, men han kämpar på fint!Har jag lite otur med mina förlossningar eller? Tror inte att jag vågar bli gravid igen...
    ööööhhh nej! Inga fler barn för dig! Nästa gång är det nån som dör...
  • BulanOchJag
    gosmamman skrev 2008-01-24 21:04:41 följande:
    Appropå det, när jag födde min första  så tänkte jag hela tiden "hur ska jag orka föda, jag har ju inte ätit frukost" (jag är en RIKTIG frukostmänniska).
    Detta var det enda jag kunde tänka på också. Så jag käkade som en idiot av allt ätbart jag hade med mig i BB-väskan. Och drack sånna där "festis"-förpackningar med fruksoppa. OCH SPYDDE EFTER VARJE VÄRK, men fortsatte käka för jag var säker på att jag inte skulle orka(jag har lite väl snabb ämnesomsättning och har lätt för att se rosa elefanter och bli svimmfärdig).
Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7