Inlägg från: PiaMaria |Visa alla inlägg
  • PiaMaria

    Roliga händelser under förlossning del:7

    här kommer en till rolig...hände ju strax efter förlossningen men jag tror nog det e tillåtet ändå.

    Jag födde ju 13:39 och på kvällen så blödde jag igenom mina röd-lila mysbyxor. Mannen hade åkt hem så jag ringde till honom och bad honom ta med sig ett par svarta mys byxor så jag kan ha när jag åker hem dagen efter.

    Dagen efter kommer min man med mina svarta mysbyxor och ett par STRING!

    STRING????  

    - Vem f-n ska ha dom frågade jag honom
    - Du...jag menar....du sprack ju inget så då gör det ju inget!
    - Hallååååå???!!!!! Tror du det finns OB till elefanter också eller?????

  • PiaMaria

    stoppar man in en vanlig ob så ramlar den nog nästan ut med tanke på att man precis fött ut ett stort huvud i samma hål!

  • PiaMaria

    ja man blöder ju efter en förlossning och ska jag ha string och blödning så måste man ju ha OB. man kan ju inte trycka ned en sån stor binda i ett par små string.

  • PiaMaria

    Detta var inte roligt för mig, men för alla andra jag har berättat det för.

    Precis när jag hade fått upp min son på bröstkorgen så tar en BM kort på mej. Tyvärr så ståendes NEDANFÖR sängen vid fotändan och fotar mej och sonen. I all uppståendelse så märkte inte jag när BM fotade mej.

    När jag kommer hem från BB och lägger in korterna från digitalkameran och då får fram på hela skärmen mej själv nedblodad och navelsträngen kommer ut från skrevet och dessutom fler otrevligheter från nerifrån. Visste inte om jag skulle dö av hjärtstillestånd, spy ned mej eller strypa BM som tagit dessa jävla kort på mej. Detta var det sista jag ville se av mej själv.

    Och bara tanken på att flera okända människor har sett mej sådan + min man så kommer nog inte sexlivet fungera på flera år

  • PiaMaria

    Som tur var , var jag ensam vid datan när dom kortena ploppade upp. Hade med största sannorlikhet dött om min pappa hade stått bakom och skulle se på Alfred som nyfödd ( dom normala BB kortena)

  • PiaMaria

    Kul att man kunde roa någon med min lilla foto upplevelse. undra hur folk känner sig som blir filmade under förlossningen och är med i tv sen. För mig räckte det med kort!

  • PiaMaria
    Donna69 skrev 2007-11-30 07:26:40 följande:
    oxå OTmin man körde mig in, jag satt o höll koll på hastigheten...trodde jag, jag va så stolt att han lyckades hålla hastigheten trots mina stön. Det visade sig sen att han körde ca 140!!!!Poängen med det hela??? HAN ÖVNINGSKÖR MED MIG!!!!!tror inte det hade blitt böter faktiskt om vi vart stoppade, men en chockad polis hade det nog blitt (efter min utskällning kanske) *asg*
    Hann ni sätta på övningskörningsskylten också? Flört
  • PiaMaria

    jag sa till min BM att det var en jäkla tur att det inte var rundvisning på förlossning när jag kom in kl 12:30 mitt på dagen krypandes med värkar hela tiden flåsandes. Då hade nog alla yrkat på planerat snitt!

Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7