Inlägg från: Förälskad |Visa alla inlägg
  • Förälskad

    Roliga händelser under förlossning del:7

    AlexXx skrev 2008-01-25 22:00:11 följande:
    När dom skulle sätta dropp på mig så sög jag i mig lustgas för glatta livet. Och alla ljud runt om mig hackade tyckte jag. Radion hackade, lustgasljudet hackade, alla röster hackade. Tar då bort lustgasen och säger: "Men sluta hacka dååå!!!"Tyckte också att jag hörde katter i rummet och tittade på killen och frågar: "Vilken katt??" Han och barnmorskan började skratta, och jag fortsatte att suga lustgas. De var ju min bästa vän! Trodde även att radion kom ut ur lustgasmasken och satte den vid örat hela tiden. Tittade förvånat i masken och killen förklarar då att de var inte där i från som ljudet kom, utan från högtalaren. Men jag hörde ju för tusan klart och tydligt att de var i masken som ljudet kom i från.Även killen provade lustgasen och låg ett tag på golvet och skrattade och skrek: "GE MIG MOOORE!!" Ville ju inte att personalen skulle höra honom så jag bad honom att skratta lite tystare.
    Hahahaha...
  • Förälskad
    Oliwa skrev 2008-01-26 14:56:41 följande:
    Har skrivit i en gammal tråd, men det tål att upprepas för nytillkomna:Jag talade helt sakligt om för bm att "DU, JAG ÄR GRAVID!" Detta var när jag var öppen 10 cm och hon skulle ta hål på hinnorna! I min luddiga värld av lustgas ville jag bara tala om det så hon inte skulle sticka bebisen i huvudet med den där pinnen liksom..
    Haha, som om hon inte skulle fatta det. Kul med lustgas Skrattande Undar vad man själv kommer säga eller göra!
  • Förälskad
    elinville skrev 2008-01-26 16:35:19 följande:
    Hade i förväg bestämt mig för att försöka med endast lustgas så länge som möjligt, men fick inte in tekniken alls.Plötsligt började alla prata som Kalle Anka vilket jag tyckte var hysteriskt roligt.Vid nästa värk andas jag in, andades in, andades in...till slut sa min sambo: "Du måste andas ut med!" VAr rejält berusad efter den och plötsligt ställer jag mig upp på knäna (Stod på alla fyra) och börja sjunga med opera-röst "La La La La La Laaaa" samtidigt som jag knäpper med fingrarna... SKa Enligt min sambo varit mkt underhållande!(Kan tillägga att jag har en horribel sångröst, och tror inte den bli finare i falsett! )
    Moahahaha!!!
  • Förälskad
    Fröken Inga skrev 2008-01-28 12:04:24 följande:
    Har följt den här tråden i några månader nu. LÅg och tänkte på den i natt och hur otroligt bra den är. Innan var jag skitskraj för förlossningen. Alla förlossningsberättelse kändes otäcka och den ena var bara värre än den andra. Sen jag började läsa den här tråden har istället börjat se fram emot förlossningen. Visst kommer det säkert bli hemskt men himla roligt och spännande också.Jag tänkte att det borde finnas en bok fylld med såna här berättelser. En bok som antingen delades ut gratis på mvc eller såldes billigt som pocket i affären. Jag är själv skribent så jag blev väldigt sugen på att samla in historierna och skriva den här boken. Är i 6e månaden nu så det skulle ju passa bra när man ändå ska va ifrån jobbet sen.Vad skulle ni tycka om det. Är det nån som skulle ställa upp och ha med sin historia i boken? Med namn eller anonymt? Det är ju bara kul att göra en sån här grej om också ni i tråden tycker att det är en kul grej. Jag skulle aldrig gå in och ta texter direkt i tråden utan jag vill ha  kontakt med alla som medverkar... Idéen är fortfarande rätt färsk...Så om jag nu gjorde nåt sånt här, vad skulle ni tycka?
    Skit bra idé Skrattande
Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7