• Catti

    Roliga händelser under förlossning del:7

     =  

    En fortsätningstråd om roliga händelser under förlossningen. Citerat från första trådstartaren:

    //xxmeyaxx :

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer! //Slutcitat

    De gamla trådarna
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html Del:1
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html Del:2
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html Del:3
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m17239985.html Del:4
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m20443665-42.html Del:5
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m23480094.html Del:6
    ♥ A♥ L♥ F♥ S♥ IN MY HEART!!!
  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7
  • Underbara ungar
    Ztampe skrev 2007-12-14 16:58:39 följande:
    Har skrivit tidigare om saker jag sagt under min sista förlossning (Denna tråd, sid 19 inlägg 188) men har kommit på en sak till. Rättare sagt , sambon har påmint mig. När lilla Emma kom upp på magen så hade jag sagt att hon har pappas mun. Deras mungipor går nämligen lite neråt så det var lätt och se. Men så kläcker jag ur mig att jag ser något hon ärvt efter mig i alla fall. Jaha vadå säger BM. Mina dubbelhackor svarade jag då.
    Hi hi hi
    Storebror Axel o5o92o * Lillasyster Enya o7o824
  • Underbara ungar

    Med första barnet så hade man inte så mycket hum om något så när jag sög i mig lusgasen så sa jag till min sambo; Jag har en ny kompis, så du kan gå nu.
    I nästa sekund ligger jag o lallar att jag är så jäkla full.... Har för mig att jag låg o sjöng en skvätt också, en RIKTIG fjortis fylla på mig
    Andra förlossningen så sa jag inget dumt, jag kastade den förbannade lustgasmaksen på gubben i stället när den inte gjorde nytta mer...


    Storebror Axel o5o92o * Lillasyster Enya o7o824
  • idaflisan

    Detta var inte under fl men när jag hemma med gigantiska värkar skulle jag ta ett bad innan vi skulle åka in.

    När jag lyfter benet för att gå i badkaret släpper slemproppen som jag halkar på och far med huvudet rätt in i badkaret.
    Blev en vacker bula att visa upp!

  • Happy Sally

    Idaflisan: Åh, tack, det där var det roligaste på länge. Haha! Fast stackars dig som gjorde illa huvudet...

  • idaflisan

    Happy Sally fördelen var ju att man tappa lite fokus på värkarna hade ju ont i huvet när jag kom in till fl höjde dom på ögonbryna då jag var öppen 9 cm och frågade om jag kunde få en alvedon för huvudvärken

  • Bidosas

    min syster sa när hon fick sin son
    "Jag sa att du (hon menade sin man) va de bästa som hade hänt mig, men jag hade fel! LUSTGAS e de bästa som hänt mig"


    (¯`°?.¸ ღ♥ livet leker ♥ღ ¸.?°´¯)
  • veronicaq
    idaflisan skrev 2007-12-14 21:35:38 följande:
    Happy Sally fördelen var ju att man tappa lite fokus på värkarna hade ju ont i huvet när jag kom in till fl höjde dom på ögonbryna då jag var öppen 9 cm och frågade om jag kunde få en alvedon för huvudvärken
    HHAHAHAHA
    23/7 kom min lilla Tiger!!
  • FruSascha

    Detta hände inte mig själv men jag läste i en tidning om en BM som jobbat många år på förlossningen. Hon berättade om olika guldkorn som hänt under årens lopp.

    Ett par ska föda och de frågar om hon vill bada. Ja det vill hon. Sen märker sköterskan att det är vatten på golvet i korridoren, och går in. Ja då har gubben (blivande pappan alltså) klätt av sig naken och krupit ner i badet för han trodde att båda skulle få bada. Det blev för mycket vatten så det rann över, men paret märkte inte det. Sköterskorna får torka vatten ute i korridoren ett bra tag

    Sen när de badat klart och hennes krystvärkar kommer så blir mannen helt stissig och hoppar upp från badet ut i korridoren helt näck och skriker "hon föder nu".

    In på förlossningsrummet med dom och då har karln glömt sina kläder nånstans (han var väl helt nervös stackarn). Så han får ett par såna där fula nät trosor ni vet som kvinnan får efter förlossningen. Dom döjer ju inte så mycket men han sitter i dom trosorna och hjälper sin fru att krysta.

    Rätt kul historia tycker jag som verkligen ser honom framför mig.

  • Mjuk

    Hahaha! Snygg syn!


    FruSascha skrev 2007-12-15 00:28:17 följande:
    Detta hände inte mig själv men jag läste i en tidning om en BM som jobbat många år på förlossningen. Hon berättade om olika guldkorn som hänt under årens lopp.Ett par ska föda och de frågar om hon vill bada. Ja det vill hon. Sen märker sköterskan att det är vatten på golvet i korridoren, och går in. Ja då har gubben (blivande pappan alltså) klätt av sig naken och krupit ner i badet för han trodde att båda skulle få bada. Det blev för mycket vatten så det rann över, men paret märkte inte det. Sköterskorna får torka vatten ute i korridoren ett bra tagSen när de badat klart och hennes krystvärkar kommer så blir mannen helt stissig och hoppar upp från badet ut i korridoren helt näck och skriker "hon föder nu".In på förlossningsrummet med dom och då har karln glömt sina kläder nånstans (han var väl helt nervös stackarn). Så han får ett par såna där fula nät trosor ni vet som kvinnan får efter förlossningen. Dom döjer ju inte så mycket men han sitter i dom trosorna och hjälper sin fru att krysta.Rätt kul historia tycker jag som verkligen ser honom framför mig.
  • zummar

    Hände nog inte så mycket skoj på min förlossning heller men då hade jag ju inte mannen med mig som jag kunde skälla på heller....hade med mig mamma=)
    Det var konstigt...men jag låg där å hade som ondast, då känner jag bara hur mycket jag saknar mamma...men hon stod ju precis bredvid coh höll i syrgasen=)

    JO just...när jag bara hade värkar dom där hemska innan krystvärkarna...då skrek jag som Tarzan=) Varenda gång kom ett !Aiaiaiaiaaaaaa! =)

    =)

Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7