• Suzisuze

    Min älskarinna är gravid!

    Jag må vara en s.k " bitterfitta" , trots att min man inte vågat vara otrogen mot mig, he he, men jag säger bara en sak.

    HA HA!
    What goes around, comes around. Karma. Synden straffar sig själv.

    Hade jag varit trött på min man å otrogen hade jag alltid skyddat mig med 3 kondomer per samlag- det kan jag lova er!!
    Så förutom en moraliskt kass gärning, alltså att smyga med frgans väninnna, så har TS lyckats avla fram ett barn med nya damen.
    Jag upprepar mig än en gång - HA HA
    ¨PS- TS, var glad du inte bor i USA, det hade kanske blivit en dyr historia för din del . I Sverige efterlämnar du bara små sura spår av din säd samt en förkrossad kvinna som trodde hon hade hittat den rätta mannen i sitt liv. Din fru ska INTE köpa några lotter , en sak som e säker.

  • Suzisuze

    Och bara som en parantes- Tror ni TS hade berättat ngt till frun OM älskarinnan, om denna inte blivit gravid? Tror ni det???

  • Suzisuze

    ha ha ha.. ja, styrkekram my ass. Låt oss inte leka hobby psykologer å tänka på stackars TS. Den som är förstör för kanske resten av sitt liv e ju hans fru! Hon ska få veta att hennes man ska bli pappa- med en ANNAN kvinna, e det OK?!!!!!!!

  • Suzisuze

    Smutskasta? Nej, vi e bara många som undrar kring den moraliskt förkastliga gärningen. Där jag befinner mig, i mitt förhållande råder det ärlighet. Min man gjorde slut med mig för 5 år sen när han kom på att vi inte hade det bra ihop, sen blev vi ett par året efter igen. Kärlek är märkliga ting, det vet jag.
    Men att göra barn i vuxen ålder bakom ryggen på sin fru (eller man)är rätt vidrigt- Vad ska man säga till ts?
    Lycka till?
    Bra jobbat?
    Vi förstår dig?
    VAD ska man säga....?

  • Suzisuze

    Yrslan- precis, ännu en aspekt, detta e ju värsta Jerry Springfield såpan. Tomten är far till alla barnen ?

  • Suzisuze

    Men för at bidra med ngt konstruktivt i denna humordebatt ( jag skrattar faktiskt) så kan jag säga såhär. TS ska säga till sin fru heeela sanningen, se om han hinner ut genom dörren innan hon dänger till honom m stekpannan ( göm alla piller så hon inte gör sig själv illa) och hoppas på att " malins" barn inte e ditt.

  • Suzisuze

    Palmblad- japp.. jag med. hey, jag hade heller inte berättat för min man ha ha, Men som tjej kan man ju göra abort, de e alltså 1 upp för tjejerna .

  • Suzisuze

    ja men om de inblandade finns på FL är det ju fint att starta en tråd på FL. ( mkt märkligt) Vad e man ute efter??

  • Suzisuze

    AHa, nice move TS....
    Jo, det TS ångrar e inte att han kom på att Malin e en läcker bit av kvinnokött, utan att Malin blev på smällen, det e rätt tydligt.
    Allt man gör gör man för att man ska ha det bra, rätt mänskligt beteende. Och man kalkylerar risker och konsekvenserna av sitt handlande... Nu i detta fall litade väl TS på älskarinnan , men missbedömde hennes fertilitet

  • Suzisuze

    Der är aldrig OK med otrohet. Alla förhållanden där man lovar varann trohet borde ju oxå innebära trohet. Tar kärleken slut kan man inte rädda ngt å bör gå åt var sitt håll... i tid!
    Men man måste förstå vad som ligger bakom, och ta sitt ansvar. Det verkar som TS gått längre än vad han var beredd att gå....

  • Suzisuze

    hahahaha.. anonym
    jag säger än en gång - TS, tur att detta inte e USA (där alla har vapenlicens)

  • Suzisuze

    usch, denna tråd e vrkligen komisk nu. TS måste känna sig kass, tänk er så mkt pengar i underhåll han ska kanske betala för sin lilla bebbe, he he he. 18 år, wow, det e länge.

  • Suzisuze

    Miasol-bra inlägg (seriöst), men man kan inte önska av frun att hon ska FÖRLÅTA honom? Ja, för att gå vidare måste hon ju få slut på eländet å jobba på att våga lita på män igen, att vara långsint hjälper en intë.
    Men att förlåta TS är ju omöjligt, ska HAN bli förlåten, som en bikt å sen e allt OK? NO way José!

  • Suzisuze

    Miasol- håller faktiskt med dig, det e mer komplicerat än man tror.
    Tyvärr har jag sett många oseriösa knullförhållanden där mannen eller kvinnan strular, det skapas ett barn å sen splittar alla upp. Barnet växer upp endast med mamman å en pappa som e på flickvän nummer 45 i ordningen. Det e oxå sånt som stör mig.

  • Suzisuze

    Misol- det e ju det.. mänskligt. Tyvärr är det svårt när det handlar om såna ämnen som ligger alla män å kvinnor varm om hjärtat, svek, olycka, ensamhet... usch
    Nu tycker jag mer synd om TS.... han har ju verkligen tabbat sig...

  • Suzisuze

    ja, jag har ju dängt en känga till Ts i denna tråd, men tror precis som andra att--- say no more , say no more...TS är nog en fantasifigur?!!
    Det tror jag på.

Svar på tråden Min älskarinna är gravid!