• Kajsala

    Min älskarinna är gravid!

    palmblad skrev 2007-11-28 21:58:07 följande:
    Tycker det är taskigt av ts att inte återkomma. Så knockad blev han väl inte.
    Ja visst är det taskigt,speciellt för dej palmblad och alfonsina mfl som bara väntar på att få höra nåt riktigt snaskigt så att ni kan gotta er ännu mera i hans elände.

    Jag tycker det är bedrövligt att vuxna kvinnor kan vräka ur sej sånt som ni gör.Vad vet ni om ts och hans fru,hur deras liv sett ut,vad tar ni er för rättigheter att döma?

    Häromdagen,innan denna tråd öht fanns,skrev jag i den andra tråden som startades av en kvinna att det är stor skillnad på hur man blir bemött här på fl beroende på om man är kvinna eller man.Och detta är ju bara ytterligare en bekräftelse.Hon var i en liknande situation,men där haglade styrkekramarna och dom flesta önskade henne lycka till.Här är tongångarna annorlunda.

    Jag lägger inga värderingar i vad någon av dem gjort,vi kan inte veta vad som ligger bakom,alla har sin historia,tycker inte att man kan döma någon av dem.Hoppas i stället att det blir så bra som det nu kan bli efter alla omständigheter,detta är en svår situation för alla inblandade.Jag är övertygad om att ingen av dem är stolt över vad de gjort,men ibland gör man fel och då måste man försöka lösa situationen.

    Men till er som bara väntar på upplösningen av detta för att få slänga mera skit på ts skulle jag vilja säga: skäms på er!
  • Kajsala
    Alfonsina skrev 2007-11-28 21:44:08 följande:
    Ha ha, klart han måste tala om det för frun nu när Malin är gravid!
    Alfonsina skrev 2007-11-29 00:40:31 följande:
    [citat]
    Gottar mig inte i något av detta, tycker handlingen är så fruktansvärd...
    Nej du gottar dig inte alls i detta säger du,men du tycker tydligen att detta fruktansvärda är kul om man läser vad du skriver.

    Värsta sorten....usch
  • Kajsala
    lollipop25 skrev 2007-11-29 07:59:40 följande:
    Kajsala: Klart vi alla vill veta hur det har gått och även du annars hade vi ju inte gått in o kollat igen o igen o igen om ts skrivit något.Det flesta människor gottar sig inte utan bara är rent nyfikna precis som du o jag är
    Jo men jag tycker att det är en sak att vilja veta hur det har gått,men något helt annat att göra sig lustig över situationen eller skriva saker i stil med "han har nog blivit utsparkad".

    Det är det som jag haft synpunkter på,vilken attityd dessa människor har mot ts och att de har tagit sig rätten att döma ut honom.Visst vet jag att alla har rätt till sin åsikt men jag tycker inte att det är särskilt trevligt mot ts.
  • Kajsala
    Alfonsina skrev 2007-11-29 11:47:30 följande:
    Nej, om man läser vad jag skriver så ser du att jag skrattar åt maxansmamma och att hon tyckte att TS är en ärlig person. Inte åt situationen, läs!
    Ok,jag fattade det som om det var ts du skrattade åt,det framstod nästan så,ber om ursäkt för det.

    Jag tycker ändå att du tillhör dem som haft en otrevlig ton mot ts,kallat honom för svin för att i senare inlägg säga att alla är värda respekt.

    Men...du får ha din åsikt så har jag min.
    Jag har också varit utsatt för otrohet så jag vet hur ont det kan göra,men jag tycker att det är fel att döma människor när man inte vet allt som ligger bakom.Att debattera och framföra sin åsikt är en sak men att ta sig rätten att döma ut andra känns fel för mej.
  • Kajsala

    Alfonsina:OK nu förstår jag ditt resonemang bättre,och respekterar din åsikt.

    Vad man själv gör och tycker utifrån sina egna erfarenheter är en sak,att döma andra utifrån det är något annat,då man inte vet deras historia,det är min uppfattning.

    Till ts:Jag försvarar inte på något sätt otroheten men nu när situationen är som den är så hopps jag att det blir någorlunda bra för samtliga inblandade.

Svar på tråden Min älskarinna är gravid!