• qbtq

    Föräldralediga mammor och pappor i Gustavsberg?

    Precis nyinflyttad till Gustavsberg med min lilla Theo 8 månader. Finns det några föräldralediga i Gustavsberg som vill hitta på ngt om dagarna? Promenad, fika eller ngt annat?

    /Angelica & Theo

  • Svar på tråden Föräldralediga mammor och pappor i Gustavsberg?
  • Bobbylina

    Hej!

    Blir det något idag? vi ska åka till ikea nu snart så jag kommer inte att kunna titta in här men kan någon ringa mig eller smsa om det blir något andys, i sånt fall åker vi nog dit direkt!


    31/3-07 kom vår lilla guldklimp Melwin!!
  • lindah

    Jag har ingen bil idag, Andreas var tvungen att ta den till jobbet, så det funkar inte med Andys idag.
    Däremot ses jag gärna och gör nåt annat. Antingen om vi ses här eller hos Angelica (så slipper pregnant woman städa:-P).
    Pallar inte med nån längre promenad, skadade knät igår när jag slängde mig ner på golvet för att ta emot Liam som fick för sig att trilla ner...

    Liam ligger och sover nu, så efter lunch kanske? Då borde Elisabet också hinna hem. Angelica, jag inboxar mitt nr till dig, Elisabet har ju det redan.

  • Bobbylina

    Hej hopp! vi får nog skippa o ses idag, Melwin vart jättekinkig när vi kom hem, sov bara 25 minuter i bilen..han blir sån när han inte får sova som han brukar på dagarna.. så jag ska lägga honom snart igen! va kanske dumt o släpa iväg honom till ikea..men men mamma är inte alltid smart! Det är väll dags för Liam o theo o sova snart oxå?

    Synd att vi inte hann träffas denna vecka Angelica, får ta nya tag nästa vecka istället!

    Linda: kanske Liam o Melwin kan ses nåt nån dag?

    kram på er!


    31/3-07 kom vår lilla guldklimp Melwin!!
  • qbtq

    Hej på er, vad synd att det inte blev något idag. Hade gärna kommit hem till dig linda men såg inte inbjudan förns nu och jag antar att det blir lite för sent.

    Jag funderar på att åka och bada med Theo nästa vecka på det nya badet här i Gustavsberg, är det något ni är sugna på att följa med på?

    Så är det onsdag imorgon och jag återvänder till jobbet, känns sådär lagomt roligt men nu är det bara en månad kvar sen så lägger vi om föräldraledigheten och jag är hemma tre dagar i veckan istället - då har jag mer tid att hitta på något.

    kram

  • Bobbylina

    jag är oxå lite sugen på att testa nya badet, men måste köpa en bikini eller baddräkt först! är inte så jättesugen på att visa mig i bikini men får kanske göra det för Melwins skull om inte annat! Ska kika efter det här i veckan, någon som sett om dom säljer bikinis nu? skulle vilja ha ett sånt där bikinilinne med hipsters till eller nåt!

    Nu ska jag passa på o vila lite när melwin sover!


    31/3-07 kom vår lilla guldklimp Melwin!!
  • lindah

    Ja, det var tråkigt att inte ses, men det var nog lika bra för Liam har hostat en del och varit allmänt klängig. Hoppas den här klängperioden går över snart.

    Jag hakar gärna med o badar, måste bara testa hur bikinen sitter nu när man har hängisar, ha ha! Måste kanske inhandla en ny, har dock inga tips på vart...

    Angelica, är lite avis på dig som jobbar. Jag skulle gärna blanda ledighet med jobb (fast kanske bara jobba 1 dag i veckan).

    ELisabet, kom över imorgon. Då kan kidsen leka av sig lite

  • qbtq

    Om man badar innan klockan 14 så kostar det 50 kr, antar att det är gratis för barn under 3 år då det inte står ngt annat.

    Haha... vem vill egentligen visa magen efter att ha varit gravid? Har både bristningar och ärr så man är ju inte sådär jättesnygg direkt men förhoppningsvis så är det inte så mycket folk där mitt på dan
    Det finns en underklädersbutik precis granne med mitt jobb som jag vet har reat ut sina badkläder här i februari. Kan springa in och kolla om dem fortfarande gör det och återkomma till er.

    Linda, jag förstår hur du känner. Är ju tacksam att vi har kunnat fixa till det så att jag både får jobba och vara hemma men att jobba 3 dagar i veckan är mycket i fråga om att vara borta från Theo. Men men... det är ju bara att acceptera, en vacker dag ska dem börja på dagis. Usch, vill inte ens tänka tanken

  • lindah

    Bada för 50 kr blir perfekt. Skönt att det finns saker att göra, både bad o lekland nära .
    Var inne hela dagen igår och tiden gick betydligt långsammare än den brukar...

    Ja, kroppen är ju inte direkt i samma form som innan graviditeten. Tycker att det känns att magen varit uttöjd. Ok att det är mer fett än innan också, men inte bara det. Den känns liksom tom inuti... Det kanske är därför bebis 2 syns mer än 1:an.

    Just ja, jag åker till mamma på semester nästa vecka. Är borta ons-fre tror jag (Andreas åker på kurs till Spanien). Hoppas vi hinner ses nåt innan det.

  • qbtq

    Hej på er, hur mår era små killar?
    Lovade ju att återkomma gällande badkläderna. Det finns en butik som heter Underverk1 (www.underverket.nu/) som ligger granne med mitt jobb här i Hammarby Sjöstad. Sprang in där på lunchen och såg att dem hade ett ställ med badkläder som var kvar på rean (förra årets modeller) samt att dem redan hade fått in årets badkläder. Kanske kan ni hitta något där? Annars så såg jag att Adidas outlet som också ligger här i Hammarby Sjöstad också hade badkläder. Hör av er om ni bestämmer er för att åka in och kika på badkläder för då tar jag gärna en fika då jag behöver komma ifrån jobbet ibland

    Ska vi bestämma att vi badar på måndag eller vilken dag passar bäst för er?

  • lindah

    Surfade runt på underverkets hemsida när jag letade efter en amningsbh med byglar, den fanns dock inte där
    Jag måste testa mina gamla bikinisar, finns kanske en jag kan ha. Fast skulle nog helst ha baddräkt när Liam är med (håller behagen på plats trots en klängis i famnen). Hmmm, får se vad det blir.

    Bada på måndag funkar bra för oss, Liam borde ju vara helt frisk då (snorar fortfarande en del ). Vad kul det ska bli! Är första badet för Liams del.

    Elisabet, ska åka till Sickla imorgon. Ska ni med?

Svar på tråden Föräldralediga mammor och pappor i Gustavsberg?