Inlägg från: Frantic |Visa alla inlägg
  • Frantic

    ni som kan det här med orber

    Tycker du att damm och sotpartiklar från stearinljus är SVÅRARE förklaring är "besök" "andar" eller "skyddsänglar"??


    Polgara skrev 2007-12-04 15:37:32 följande:
    SkåneP: Hur förklarar man då att det är bara just 1 dammkorn? Finns inget annat damm som fladdrar runt..inget på något annat kort då jag tog massor på samma stund..nej jag tror att det är ett besök.
  • Frantic

    Japp och det är väl precis det som är den springande punkten i dessa trdar. Även om folk frågar "vad tror ni att det är" t.ex så är det inte säkert att vederbörande är ett dugg intresserad av vad det faktiskt är, utan man VILL TRO, på något som man egentligen vet inte stämmer. För att det är spännande, kusligt och mysigt.


    gilmore0 skrev 2007-12-04 16:00:32 följande:
    Har hösr många teorier om detta orbergrejjen. Klart att man kan få med damm på bilderna. Men jag vill tro att det inte alltid är så
  • Frantic

    Nej men det är 100% säkert att det finn dammpartiklar i rummet, jag lovar. Om du inte bor i ett forskningslabb på NASA.


    Polgara skrev 2007-12-04 16:23:25 följande:
    Frantic: Jag inga stearinljus tända och jag har heller inget som kan sota....jag förstår att det kan finnas andra förklaringar men ..som sagt detta tar bara priset för mig. Har själv varit en otrolig skeptiker men nu ger jag upp och börjar tro på det istället.
  • Frantic

    Det är väl inte tt dugg märkligt. Har du aldrig sett dammkorn i en ljusstråle? De dansar ju runt hela tiden och är absolut inte på samma ställe, varför skulle det där dammkornet ligga still?


    Polgara skrev 2007-12-05 08:14:43 följande:
    Calle555: ja jag har sett dom där bilderna förr och det är ju märkligt att jag tog många bilder på raken och just denna så kom ett dammkorn...ehh hmmm jaja. Vad vet man?
  • Frantic

    Varför? Eh.. för att det är 100% säkert att det finns damm i miljön och för att det är 100% säkert att damm som blir upplyst av en kamerablixt nära linsen ser ut precis sådär. Det har prövats och påvisats mängder av gånger, däremot har varken andar, skyddsänglar, aliens eller din farmor påvisats en endaste liten gång, inte ens en liten tillstymmelse till anledning att tro på de alternativet finns, förutom att ni VILL att det skall vara så.


    Polgara skrev 2007-12-05 12:03:09 följande:
    Frantic: Och VARFÖR skulle det vara ett dammkorn!? Går allt att förklara hela tiden? Nej jag tror inte det.Du är skeptisk men jag är inte det....låt så vara.Tack för mig då jag inte har mer att ge tråden.
Svar på tråden ni som kan det här med orber