• msuse

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    PetraDeliu skrev 2007-12-15 00:02:52 följande:
    i dubbel jamen gott med smak på
    smart att koka i dubbel...slipper man ju å koka nytt hela tiden. *hmm*
  • msuse
    Trollmoren skrev 2007-12-15 00:07:06 följande:
    Nu ska jag sova men först:
    vilket fint julkort!
  • msuse

    nä..som sagt inga bebisar... försökte handla lite julkappar igår. blev bara godis. sen hälsade vi på några k-albander vi känner. fick qaj...jättestarkt fast jag sa inte starkt...å ingen citron *urk*. men goda bakelser!
    har bestämt att föda 1:a januari istället, roligare att fylla år då än i december.. på nyårsnatten, kanske får vara med i tidningen? tror ni att en liten bebis går över tiden mer än en större?

  • msuse
    asa7702 skrev 2007-12-16 16:41:45 följande:
    Hej tjejer! Hur går det med julshoppandet? msuse- När är du beräknad? Till er alla- Skulle behöva er hjälp. Va som sagt snart nio år sen jag fick min dotter o därefter så kände jag att jag inte ville ha fler barn,men hmm nu blir det så o jag ska försöka komma underfull med allt som ska köpas/fixas till dom båda kommer. Är inte så lång tid kvar nu,så skulle uppskatta er hjälp. Skriv gärna upp en lista med allt ni kommer på. Sköt om er...kramar Åsa
    i torsdags...
    barnvagn
    sängar
    kläder
    babyskydd
  • msuse
    micorazón skrev 2007-12-16 17:25:36 följande:
    hehe tror faktiskt inte att de låter dig gå över så länge.. det blir ju typ 3 veckor då haha inte så roligt för dig! När ska du till BM nästa gång? Då ska ni nog prata om igångsättning o sånt...
    nja, det blir väl 42+4 i så fall..har hört att det varierar i olika landsting när de sätter igång. ska inte till bm mer, överburenhetskontroll 28/12 (v 42+0) om det går så länge. vet inte vad som brukar bestämmas då. bm sa att jag ska vända mig till förl om det är ngt nu, om jag skulle må dåligt på nå't sätt el ngt med barnet. men just nu är vi för "friska" för igångsättning.
  • msuse
    micorazón skrev 2007-12-16 19:14:32 följande:
    aha ok här går man på täta kontroller redan efter v. 40.... i v. 42 sätter dem igång en.. men om det blir så får du hoppas att de inte har tid förrän EFTER nyår då   jag har en kompis som e föd 1 januari 00.01 på natten hihi snacka om tur
    här är det mesta ganska...löst eller vad man ska säga. de litar mkt på att man hör av sig om det är ngt, tycker jag iaf. lyx å va född 1 min efter midnatt..
  • msuse

    här var det dött..
    tyckte esc-låten var lite lam..kom inte igång riktigt..

    är i götet hos svärföräldrarna..kommer ju ingen bebis så vad ska man göra..?

    ang pengar: en del där nere verkar ju tro att när man flyttar till sverige så har man hus med garage inkl fin bil färdigt när man får uppehållstillståndet..

  • msuse

    några albaner var å hälsade på släkten i hemlandet. svärmor sa till svärdottern att hon måste köpa henne 2 par kule och en kjol. svärdottern hann inte det på just denna shoppingtur, däremot köpte hon en tvättmaskin samt ordnade installation av den. svärmor blev iaf sur för att hon inte fått kläderna hon bett om.

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!