• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    vad ska du söka för jobb?? mycket beror ju på vilket jobb du söker och vad du vill få fram om dig så att dem blir intresserade. Om du skriver ihop något så kan jag läsa om du vill och komma med kommentarer


    alisandra skrev 2007-12-13 21:26:01 följande:
    Ska söka ett jobb eftersom det nu är klart att jag blir arbetslös i Januari. Någon som kan hjälpa mig med ett personligt brev? Har aldrig skrivit ett sånt frut och jag har sökt på google och letat men hittar inget bra som kan vara till hjälp. :( Fan!Är så stressad över allt nu så jag har fått magkatarr igen.Inte alls kul, typiskt mig när jag blir stressad och orolig.
  • Jeta

    jo jag tror det
    Fam Ndreca skrev 2007-12-13 21:24:45 följande:


    säger inte alla albaner så???min mans föräldrar är nënë och babgjushoch mina nënë dajs och bab dajs...
  • Jeta

    när slutar han jobbet då? kanske han e förbi hos en kompis?? bor ni ihop??? konstigt ändå att han inte smsar eller ringer o berättar var han är eller att han blir sen!?


    alisandra skrev 2007-12-13 21:22:40 följande:
    Tycker det verkar finnas så mycket "dumma" människor. Jag skulle aldrig handla för pengar jag inte har. På det sättet hamnar man inte i deras sits heller.Jadu, allt.. Som vanligt.. Blev så jävla arg på honom!Nu har han inte kommit hem efter jobbet och han svarar inte när jag ringer, typiskt honom!!!!!!!!!!Grrrr!!!!
  • Jeta

    varför hatar du ams och speciellt när du aldrig varit där?? tycker dock inte man får mkt hjälp av dem. Man får kanske lite råd men man får sköta allt själv så var det i växjö när jag sökte jobb.


    alisandra skrev 2007-12-13 21:44:36 följande:
    Okej, får nog gå dit imorgon och be om hjälp. Men jag hatar arbetsförmedlingar, har aldrig varit där frut. Mèlie E skrev 2007-12-13 21:38:33 följande:
  • Jeta

    det låter som ett bra jobb, allt man får göra är ju erfarenhet oki jag läser gärna har ju arbetat som enhetschef och läst många ansökningar hehe tänk på dina positiva sidor som du vill få fram alla här inne får skriva nåt positivt om dig


    alisandra skrev 2007-12-13 21:53:17 följande:
    Medarbetare på Coop extra som ska öppna i stan nästa år.Haha, finns så jävla dåligt med jobb här men jag måste ju göra något tills jag bestämt mig för om jag ska plugga.Okej, ska försöka skriva ihop något. Sen kan jag skicka till dig får du läsa det. :)
  • Jeta

    låt han va dum men jobbigt om han typ är sån.... tänk när ni skaffar barn och ni bråkar för det gör man ju någon gång liksom då kan han inte bara ignorera dig liksom och inte höra av sig... usch så oansvarigt av honom!!

    Är han långsint eller?? hoppas han hör av sig snart!


    alisandra skrev 2007-12-13 21:58:06 följande:
    Han slutade 18.00, ja vi bor ihop. Men han gör alltid så här när vi är osams, så typiskt han!Han är så jävla dum.
  • Jeta

    hahaha jag ENVIS?? hehe min man skulle säga JA men jag säger neeehh


    funbun skrev 2007-12-13 22:11:02 följande:
    Fam Ndreca skrev 2007-12-13 22:09:05 följande:
    på killar kanske, , eller jeta och melie e ni envisa
  • Jeta

    lägger man till pra så låter det lite i en negativ klang helt enkelt... beror på vad det handlar om typ ex: att man kanske inte vill att ens partner ska göra något tex men gör det ändå mot ens vilja så kan man uttrycka det så typ... haha annah får ge oss hela meningen med det inlägget... hon skulle göra det på lördag


    funbun skrev 2007-12-13 22:16:47 följande:
    Mèlie E skrev 2007-12-13 22:09:26 följande:
    men vad exakt betyder det, själv tycker jag att det låter lite tyket när man lägger till pra på slutet
  • Jeta

    tycker du fick till det bätte än mig

    heja albanskaaa språket
    Mèlie E skrev 2007-12-13 22:22:05 följande:


    mm det kan det sj klart va om det är nåt negativt man snackar om vi kan ta ett exempel fast jag är skit dålig på att förklara hihi men jag gör ett försök.Om du är hos nån o din kille / man ringer o säger du ska du ta o komma hem ( me en ganska bestämmd röst o du säger nja jag tänkte stanna ett tag till, och han då säger oki ani knaqu pra! då är detta typ jaja ha du så kul på ett sarkastiskt sätt.men om du samma händelse händer o han säger a ha va kul att du har kul o ani knaqu pra o kom hem när du vill så skulle detta i en positiv mening tycker att tonen på den meningen säger allt om man menar väl me det el inteSHIT jag är verkilgen ysel på att förklara hehehe
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!