• 68an

    V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10

    Kikar in en snabbbis i denna nya tråd och vill bara önska er en god fortsättning!

  • 68an

    Axelpaxel.se Självklart är du välkommen hit
    Såg att du fick bra svar av fruu. Hoppas du får koll på vad du har så det kan behandlas. Själv har jag Uc och ibs och det är inte givet att jag skulle välja ibs före uc för ibs kan vara riktigt smärtsamt. Ibs ger inte inflamationer och blödningar däremot uc och chrons. Kika in på www.magotarm.se/ och läs om diagnoserna så käner du kanske ingen dig nånstans.
    Håller tummarna för dig!

    Mumlin.se Hoppas det bara är luft/gaser som smärtar även om det inte är kul heller. Kanske du skulle prova lite dimetikon/minifom. Det var ett måste för mig efter kejsarsnitt och det var räddningen från det smärtsamma.

    Ankissen.se välkomen du oxå Sen finns det en ibs tråd här på fl oxå om du inte vet det. Jag brukar oxå kika in där då o då men håller mest till här.

    llas.se Vi är ju upe i Tornedalen än så vi ska bara vara med min mamma o pappa på nyår, mamma ville det så gärna men då ska vi åka iväg med kompisar i morn ist till finska fjällen. En av kompisarna har stuga där så vi ska dit o åka pulka med barnen, äta gott o umgås i drygt 1 dygn.

    Nä nu måste jag gå o ta mig samarin, mår lite dåligt efter dopet vi hade idag. Dels tröt då jag gjorde smörgåstårtor sent i går och sen kanske för att jag tog en hlav kopp kaffe på dopet, min mage gillar inte kaffe.

    Även om jag inte skrev till så många nu så har jag läst allt ni skrivit...kram på er!

  • 68an

    Jag rapar som aldrig förr och mår bra igen

    Sen är jag så j-a glad för vi (Svall) spöa leksand nu ikväll SÅ kul! En skräll.
    Lite trist att Lule däremot fick stryk av Modo men det är ju inte lika viktigt för min livhank.

    Sen åkte jag, sambon o pappa ut för att äta Thailänsk mat, mamma var slut o valde att stanna hemma med dottern vår. Tyvär är detta bushen och inte storstan så köket had stängt kl 20 så allt dom kune erbjuda var brännvin så det sluta med att vi åkte hem och gjorde pina colada...ja pappa o sambon tog med sig varsit skrovmål på vägen från grillen.

    Nu ska jag bara invänta en kompis, ja hon som vi åker med til Finland md i morn, vi ska surra lite om morgondagens lilla tripp.

    Kram o hej från mig

  • 68an

    BcSvensk.se Jo jag försöker må gott men rest. gör vi nog inte nåt besök hos, Haparanda är en bra bit söder om där vi är, kring 20 mil men vi fr äta annat gott
    Dottern fyller 6 på trettondagsafton och födelsedagen vill hon fira här så det lutar åt att vi åker hem kring 6/1.

  • 68an

    Ja då har vi varit en sväng till Finland, andra gången denna vecka men tidigare i veckan var vi bara o shoppa lite.

    Vi har åkt madrass kring slalombacken, druckit minttu och oboy, bastat, ätit gott och umgåtts. Trevligt men för lite sömn i kroppen så nu ligger jag med mamma på deras säng, vi ska kika på Jordbro dokumentären kl 20 och orkar jag ska jag ta en bastu sen, annars i morn.

    Jag hoppas ni får en riktigt trevlig nyårsafton och att vi har ett kalasår framför oss
    Kram

  • 68an

    Kikar in en sista gång här inför natten, har huvudbry

    Jag snusar ju tyvärr sen ca 23 år och önskar att jag ville sluta fast viljan finns inte TYVÄRR.
    Jag har iofs haft ett kortare uppehåll för 6 år sedan då jag var gravid och amma och det var inte kul. Jag misbrukar hela tiden starkaste fishermans friends som jag hade under läppen, det var mitt snus den tiden.

    Nu funderar jag starkt på att KANSKE sluta, bortsett från att jag inte vill ha en last så blir det ju än dyrare om 1 dygn med snus. Men det känns SÅ svårt, jag vet varken in eller ut och ska jag sluta så vill jag lyckas och aldrig mer börja om men blir det som då jag fick barn så kommer jag sakna det varje dag.
    Tänk om jag ändå hae den rätta viljan =/

    Ja vi får se vilket jag gör men dosorna jag har kvar ska jag i vilket fall som helst använda upp först så det blir inget nyårslöfte i morn natt, brukar inte ge såna löften men jag närmar mig slutet av stocken..och oron i kroppen är mindre lustig.

    Behövde bara vetliera lite *L*
    God natt!

  • 68an

    Jag kikar in, kanske sista gången i år. Jag vill inte ventilera så här i sista sekunden, inte i första i morn heller men jag hoppas sannerligen att era liv har "drabbats" av mer lycka än dom mindre lyckade.
    Jag önskar att ni mår bra, har det bra i kväll och får ett underbart liv. Ja många av er är trots allt yngre än mig och om än det vara är 2 eller 10 år så är det en lång tid i vissa sammanhang.

    Jag tycker om er. Gott nytt år från lilla jag.

  • 68an

    Tack för svaren till mig men jag kan inte kommentera nu men jag läser absolut det som skrivs. Året började inte som jag hade tänkt mig men vad blir som man tänkt sig, nästan inget. Jag vill inte gärna skriva mer då jag inte kan tillföra något positivt för tillfället men jag försöker läsa och följa er ändå.
    Tack för orden till mig!
    Många kramar från mig

Svar på tråden V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10