• Åsa31

    Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)

    God morgon!
    Här sitter jag i min ensamhet och väntar på att busarna ska vakna! Eftersom det är dagisfritt i dag så sover de hur längde de vill, men så här länge brukar det inte vara.. Tomas måste kört slut på dem i går kväll eller något!

    Carro
    Jag  stämplade in 13,27...så lagligt kanske det inte gick-- 

    Petra
    Hämtade ut ljusen igår, så jag ska väl packa upp dem i dag , om jag hinner innan jobbet..Får väl snacka ihop oss om hur överlämningen ska ske! Skrattande

    Jenny
    Tror du inte bara att Levina är lite trosig??Hon har ju dessutom inte varit med på gympan särskilt många gånger. Gurran och Jonas har ju gått där sedan i höstas..
    Jag har ju tre barn tätt och kanske kan komma med lite tips..Men vi tar det irl...Lättare så när det är en så komplex sak att surra i kring. Men klart att de kommer gå galant! Jag har en bra bok om heter just: Syskon , som du gärna få låna..

    mariana
    Morning!

    idun02
    Läget?

  • Åsa31

    Jenny v
    Vi får sy ihop en date!
    Bra att du påminner mig om fikat!

  • Åsa31

    Jenny
    Jag har den boken cissi nämner: trotsboken..Jag kan slänga med den också.

    Petra
    Stolen???Använder dom skämsstol på dagis eller?????I så fall vill jag VÄLDIGT GÄRNA få veta det!!!!!!!!

  • Åsa31

    Förresten, petra, så har jag packat ljusen nu! Kunde inte låta bli!

  • Åsa31

    Inget fika för mig heller.Jag ar alla barn hemma

  • Åsa31
    mariana
    Jag, det blev en rejäl hög ljus och grejer..Luktade ljuvligt i bilen på vägen hem igår kväll!
    Jag gillar inte tonkabönan, men tänkte ge bort dem till mamma och svärmor som lite fjäsk inför nästa "fika" Cool.... Men det kommer ju ett paket från det jag beställde av mia..Det kan du få, jag var ju bara ute efter pelarljusen.

    Jennyv
    Kommer att göra en fika listan för nästa tisdag..Då hade du det lite friare va? När är du klar?I sommar va? Då har du börjat med uppsatsen eller? Hur många poäng är din uppsats på? Många frågor!

    Petra
    Du är snart uppe igen!
  • Åsa31
    Peand skrev 2008-02-06 13:29:09 följande:
    Jenny - tack vännen  Gör du mitt matteprov i morgon så skulle det lätta mycket Nädå, det ordnar sig... När jag kommer till först inskicket till Falun då ska du få jobba lite.... Men det är som tur är någon vecka kvar tills dess....
    *räcker upp handen* Jag fixar det! Tror du inte att jag kan lura dem att jag är du???  Ett matteprov är inga problem!Bara ett rent nöje! *asg*

    Mariana
    Ja, du ...den där hårfärgen..... Skrattande Tror dock att du slipper "biverkningarna" med färgen..Tror att sån´t är medfött!

    JennyV
    ok...min syrra fick sitt arbete godkänt förra fredagen och är numera förskolelärare.
  • Åsa31

    Jennyv
    Hon hade redan lyckas få jobb innan han var klart med uppsatsen!Så hon har redan jobbat en månad. Hon lyckades bli klar på en gång..Slapp kompl.. Hon skrev, tror jag, om nå´t med bemötade av föräldrar eller nå´t...Tror att jag varit en inspiriationskälla!   Hon heter Ann-Kristin Larsson.

  • Åsa31

    Hmm..jag missade också tråden...

    Nu är min arbetsvecka slut! I morgons ska denna knäppa morsa åka till Örebro och köpa lite vårytterkläder till barnen..OCH ha alla tre med, ensam! Kanske borde låta undersöka skallen!

    Mariana
    Jag är superstolt över Anki, hon har verkligen kämpat i motvind och tagit sig i mål...Visst, vi har stöttat och hjälpt på olika vis, men inte mer än vad hon skulle göra för mig!

    Jenny V
    Grattis! Hoppas du fått en massa trevligt besök!

    Fika lista:


    FIKADAX!Plats:Wiener
    Tid: ca 09,30 och så länge vi orkar!
    Datum: Tisdagen den 12/2-08

    Deltagare:
    Åsa och Johan
    Mariana och Niko
    I´m a big big girl....
Svar på tråden Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)