• Åsa31
    MammaHela skrev 2008-01-06 16:16:05 följande:
    oki...det verkar ha varit ett gigantiskt problem... Själv har jag mailen på min egen domän, då slipper jag alla såna problemHoppas du inte blev av med allt för många mail.
    Oj, ja det vore trist...

    Petra
    Tack..Återkommer med lite svar!
    Just nu är fläskpannkakan (på bogfläsk,inte fett äckligt sidfläsk) inkörd i ugnen och vi väntar på att Tomas och Gustav ska komma från Österängen("jennys hus")..Vi hjälper dem med snöröjning så mycket vi kan..Och är de hemma där kan man ha svårt att komma därifrån!
  • Åsa31
    Peand skrev 2008-01-06 16:23:13 följande:
    ÅSa - Duka för fyra till för vi kommer. Snö eller inte men den fläskpannkakan låter som om den är värd att simma över sjön för  Här blir det pasta med korv - Tråkigt men billigt och finns hemma.... Denna månaden måste Petra lära sig att koka soppa på en spik, eller något annat billigt som finns hemma. Ska inte beklaga mig men vi har nog alla bättre och mindre bra månader, denna tycks vara en av våra....
    Det är bara att ni kommer! Jag har en hel plåt!
    Jag gör plåtar och så fryser vi in och har som snabbmat  istället för en äcklig billys panpizza eller nå´t..Billigt också..Skiter man i bogfläsket blir det ännu billigare..
    Ekonomin när man studerar är mindre skoj...Och då hade jag inga barn som rev sönder overaller eller (gud förbjude) växte ur kläderna eller skorna..Och så har jag hört att man måste mat de små liven me! 
  • Åsa31

    Cissi
    jo, det stämmer...Man kan inte vara sjukskriven och ta hand om barnen..När jag opererade bråcket var gubben hemma i 5 veckor men oss..Shit va pengar han förlorade, men i vårt fall fanns inget val..jag fick INTE bära Johan...
    Hur det är när man själv är sjukdskriven och barnet är sjuk, vet jag ej

  • Åsa31

    Jag vet inte vad jag ska säga.......*suckar* jag , Åsa Lindkvist, är mållös....!!!!!!!!!!!!!!!

  • Åsa31
    Brodsmulan skrev 2008-01-06 22:46:13 följande:
    Nå'n av er som pratat med henne? Hon e inte ute på msn, funderar på om hon själv reggat av sig nämligen eller om hon blivit bortplockad, för isåfall tycker jag det är illa.
    Jag pratar med henne nu på msn!
    Hon hälsar så mycket.
    Hon avreggade sig i ilska
  • Åsa31

    Väntar också på veckobrevet..Brukar komma strax före den nya veckan börjar...

  • Åsa31

    Bra att veta om det tex är skogsdag, som vanligt, för Laven barnen

  • Åsa31

    Nä, ni brudar ..Strax bär det i väg till Emba.... känner mig inte sugen alls...Hoppas det går över..

  • Åsa31
    Peand skrev 2008-01-07 12:48:17 följande:
    Fler än jag av vedevågsmammorna som är lite nyfiken på vad det är för omorganisationer de ska göra med Laven och Ljungen?
    fattar inte vad det ska göra...
Svar på tråden Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)