Inlägg från: Anonym ((man36)) |Visa alla inlägg
  • Anonym ((man36))

    Vad tänder du på som du inte skulle vilja säga högt???? del två

    Anonym skrev 2008-01-21 22:15:57 följande:
    Jag vet att detta är helt sjukt och att det är olagligt i de flesta länder men djursex.. Det är något med det som är upphetsande. Kanske för att det är så otroligt förbjudet och sjukt.. Missförstå mig inte, jag skulle aldrig ge mig på något djur men i fantasin får det mig att gå igång totalt!
    Samma här.. mmmm... Har dock haft det, när jag var yngre år! Skulle inte göra om det. Visste inte bättre då.
    Härligt var det i alla fall och det fantiserar jag ofta om nu, ofta när jag har sex med min fru bakifrån. (Ta det som ni vill, man ska ju erkänna saker här inne!)
  • Anonym ((man36))
    Anonym skrev 2008-01-22 15:33:55 följande:
    Deoran: "Är du tjej eller kille ? Vilket eller vilka djur har du fantiserat om ? Hur ? Berätta gärna lite mer (det är ju anonymt ... )"Jag är tjej :).Jag har fantiserat om hundar och hästar.Det finns att få tag på och ladda ner och kika på på sidor på internet och det är under dessa stunder jag fått mina skönaste orgasmer. KOmmer på 5 sekunder nästan. Det som gör mig mest upphetsad är när själva djuren sätter på tjejerna. Inte när de själva tar tag i spaken och håller på. Utan när djuren hoppar upp och tar dom bakifrån hårt hårt hårt.. Mm..
    Håller med dig. När de kör på själva.. gillar det jag med.
  • Anonym ((man36))
    mzx skrev 2008-01-22 21:37:59 följande:
    fjortonåringen i handbojor... mmm...
    Hehehe, den är också fin.
Svar på tråden Vad tänder du på som du inte skulle vilja säga högt???? del två