Inlägg från: Anonym (switchgame) |Visa alla inlägg
  • Anonym (switchgame)

    Vad tänder du på som du inte skulle vilja säga högt???? del två

    En utbytesstudent från Sverige hamnar i en amerikansk familj med en tonårsdotter. De är djupt religiösa och han ser henne suga grannkillen genom fönstret på ovanvåningen. Otur för henne att han hade kamera med sig!

    Hon får veta att allt hon vill göra med sin kille måste hon göra med honom först, annars visar han filmen för hennes konservativa föräldrar. Och hon måste se till att det blir filmat när hon leker med sin kille. Hon tvekar men studenten är inte ful, så det slutar med att hon spelar med ganska villigt till en början.

    Men utpressningsmaterialet bara växer och till sist ger han henne order att genomföra både det enda och det andra, alltid avslutat med att hon kommer hem och suger av honom medan han ser på veckans nya film.

    Ja vadå fantasi, inte så ovanligt väl?

    Kruxet är att jag mentalt helst är mannen i historien fast jag är kvinna, även om jag kan tända på båda "sidorna". Whoops...

  • Anonym (switchgame)

    Att jag tänder som bara den på att han vill slicka upp allt efter att han har kommit i mig, verkligen äta ur mig, helst medan jag rider hans ansikte.

    Då blir man ren och fin och det är rätt praktiskt. 

  • Anonym (switchgame)
    Anonym (Japp) skrev 2023-05-01 18:47:18 följande:
    Vi är en perfekt match .. singel?
    Tillgänglig, räcker inte det? Vilken del av landet?
  • Anonym (switchgame)
    Anonym (Japp) skrev 2023-05-01 19:33:23 följande:
    Det räcker väldigt långt .. mälardalen, själv då? 
    Söderut. Men har du ngn ano-adress jag kan lämna snap till så kan vi prata om du vill? Jag anmäler det när jag har svarat så tas inlägget bort om ett tag.
Svar på tråden Vad tänder du på som du inte skulle vilja säga högt???? del två