• Anonym

    Vad tänder du på som du inte skulle vilja säga högt???? del två

    Hatar stönande karlar, som stönar så man vill stoppa in något stort i munnen på dom, och håriga karlar, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

  • Anonym

    Att min tjej går vidare från att vara nära mitt anus och kör in ett finger och slickar mellan anus och kuken.... skulle spruta som Fontana di trevi!

  • Anonym

    Mmmmm! Ett av mina ex använde till slut hennes dildo på mig och ingen skulle gissa att hon den oskyldiga lilla saken gjort det och det gjorde mig så jävla kåt! Med henne räckte det med att jag sakta men säkert närmade mig hennes finger de gånger hon var nära Trevandet gör mig kåt med snarare än att säga det rätt ut, fast jag kan inte låta bli att skämmas med, med min nuvarande sambo...men hoppas på en utveckling :-P

  • Anonym

    Skulle vilja ha trekant med min sambos tvillingsyster! Jag och två vackra tjejer alltså.... :-P

  • Anonym

    Området mellan kuken och anus är känsligt hos killar och det blir automatiskt upphetsande för många. Jag skulle göra en tvåstegsraket Först "råka" hamna där med ditt finger när du smeker honom och observera mottagandet för det är svårt hålla emot när man tycker om det Sen när du är välkommen i området så en kväll när ni tagit ett par glas vin eller så så kan du i njutandets dunkel ta fram din lilla dildo och smeka runt hans anus. Han lär ligga kvar... :-P

  • Anonym

    Mm man får låta bli helt enkelt att lukta hehe.

    Om hon inte var trött och gått och lagt sig skulle jag helst gå vidare i mitt spontana fistfuck-försök häromdan. Fick bara för mig att föra in fler och fler fingrar samtidigt som jag slickade henne och när hon kom var jag på gränsen in med hela handen, ohhh så jävla upphetsande!

  • Anonym

    Det måste få ta tid och är partnern med på noterna känner man hur långsamt/snabbt man kan gå fram. Ja hon har nyligen fött vaginalt.

    Vad är det snuskigaste du gjort tycker du hittils?

  • Anonym

    Sugit av en okänd man på porrklubb för jag inte kunde låta bli. Innan dess var det i tidiga tonåren senaste gången. Jag lever nu som hetero men har den där lilla lusten inom mig och det skulle sitta fint att kunna suga av en härlig kuk utan nån jävla kondom på. mmm...

  • Anonym

    Dags att lägga sig. Lycka till nu med dina kåta tankar... :-P

  • Anonym

    Jag är tjej på 30 år som just insett att jag tänder otroligt mycket på män i åldern 50+. Skäggstubb och grålätt hår... Men men gift och barn så förblir en fantasi.

  • Anonym

    Anonym (ramm) skrev 2008-03-31 21:30:42 följande:


    Idag ramlade jag in på ett klipp på youtube där en häst sätter på en annan häst och tände till något såpass. Har aldrig kommit så fort innan. Det gick under 10 sek. Tänder också på när någon tjej får ta emot en stor häst i fi**an. Där hästen själv stöter in den.
    Samma här och hundar. Sjukt jag vet men ack så upphetsande.
  • Anonym

    när jag se min kaniner para sig blir jag kåt så de går på max 20 sek

  • Anonym

    här är det 3 kant med dubbelmacka som tänder. är inget jag skulle erkänna högt för mer än mannen. och jo han vet ju...
    i lövrigt tänder ajg på våldsex (inte bdsm) till viss del, men inget ajg vill uppleva, tvärtom blir jag arg för minste våld.

  • Anonym

    haha känns som någon kommer kika dvs ungefär som om mannen satt och kikad eigneom lågarna så jag ids inte skriva.

  • Anonym

    Säger jag absolut inte högt men jag tänder faktiskt på våldsex, till viss mån iofs, inte blod och sånt äckel utan mer förnedring utan grova slag och sånt. Och jag tänder även på våldtäkter (iscensatta sådana!!!!!!!!!) fast jag vill ju verkligen inte vara med om det själv och absolut inte om förnedringssex heller. Min man binder mig ibland bara, det är allt.

  • Anonym

    tänder nog inte på nåt särskilt udda men läste för nån vecka sen i tidningen om en man som tagits av polisen för förargelseväckande beteende när han "haft sex med damcyklar"...och det är ju rätt annorlunda att bli kåt på damcyklar. Tydligen så var han helt besatt av dem och gned sig och onanerade mot dem för att då lägga satsen på sadeln...Ok..

Svar på tråden Vad tänder du på som du inte skulle vilja säga högt???? del två