Inlägg från: Hjorthan |Visa alla inlägg
  • Hjorthan

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    Åh vad bra med en ny tråd. Jag började bli orolig att vi inte skulle hinna få Stina in hit innan gamla tråden stängdes! HEJ STINA!!!!

    Zandrisen - bilder vill vi gärna se!


  • Hjorthan

    Nilla - supersnygga soffor! Du vet ju hur vi vågar är - vi velar än hit och än dit och till slut blir det något annat än vad vi trott i början. Se på mina soffor - skulle ha vita från början, blev röd-rosa blommiga och till sist svart och vita.


  • Hjorthan

    Jag är också urdålig på lampor. Upptäcker det varje gång när det blir mörkt att vi saknar punktbelysning.

    I vårt sovrum har vi gjort det lätt för oss och har en plafond i något slipat glas. Den ger bra städbelysning, men annars är den aldrig tänd, och man tänker inte på den där den hänger.


  • Hjorthan
    Mettan69 skrev 2008-01-07 19:24:12 följande:
    Slänger in ett hastigt hej så jag får med denna tråden i mina favoriter. Är på språng ut för en rask promenad som inte får bli för sen. Vill komma i säng i tid i kväll och promenaden tar ca en timma. Vet hur lätt det är att fastna här. Hoppas allt är väl med er och att ni haft en skön helg.  
    Hej tjejen!
    Vad duktig du är som är igång med promenaderna. Jag skulle gått ut och promenerat innan jag hämtade Cajsa hos dagmamman idag, men då öppnade himlen sig och regnet vräkte ner. Och när jag väl gick och hämtade Cajsa så ömsom regnade det och ömsom snöade. Så jag har inte kommit igång med promenaderna än!
  • Hjorthan
    zandrisen skrev 2008-01-07 19:33:41 följande:
    Absolut! Stolarna kostade 100:-/st, resten fick jag för en hundring Nu står ju allt i en enda röra, men ville visa mina "fynd"
    Wow, det var bra pris! Förstår verkligen att du är nöjd!

    Jag är så glad för maken sa igår att när väl mina pengar kommer från FK, och han har fått sin löning så ska vi till Förmedlingscentralen i Tyringe nån dag. Och så tyckte han att vi kunde klämma in några andra mindre loppisar också. Göra det till en riktig loppisdag! Och det gör mig jätteglad, för han är ingen älskare av loppisar. Så detta är något han vill göra bara för att göra mig glad!
  • Hjorthan
    Puh76 skrev 2008-01-08 07:42:52 följande:
    Zandrisen: Jättefina saker!Hjortan: Var finns det loppisar så här års? Ska själv till myrorna imorgon!Hasus: Beklagar!!
    Förmedlingscentralen i Tyringen har ju öppet året om, och så tänkte jag mig försöka få med maken till Bjuv eller Billesholms loppisar som är öppna på helgen. Eller får det kanske bli Emmaus ute vid Röstånga. Vi får se, känner jag oss rätt blir det bara förmedlingscentralen, sen är vi trötta. Är ju liksom en bit att köra från oss till Tyringe.

    Var i Malmö håller Myrorna till?
Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.