• Suzanna

    En fråga om amfetamin...

    Vet du om hur beroendeframkallande amfetamin är? Min lillasyster började ta lite förra sommaren och idag är hon helt nergången, bostadslös, deprimerad och helt väck. Det är inget man leker med. Även om din pojkvän "inte är en missbrukare" bör du ta på allvar att han faktiskt tagit det. Och skulle det hända fler gånger skulle jag ta och fundera på situationen. En varning bara

  • Suzanna

    Det sista han borde bekymra sig om är jobbet. Faktiskt. Jag hoppas också han blir erbjuden vård,men jag hoppas mest att dom kommer på honom. Sånt skit det är amfetamin. Som förstör människor inifrån och ut. Vad betyder ett jobb då?

  • Suzanna

    Jag har då rakt inte hoppat på någon.

    Det är droger det handlar om, och droger är livsfarliga och bör tas på största allvar. Vet inte om det var mig du syftade på men jag tycker man gör någon en tjänst när man reagerar på ett drogmissbruk. Hoppas att allt går väl för Ts.

  • Suzanna

    Men herregud! Hur kan folk komma in här och lämna TIPS om hur man gör få att få ett negativt svar? Jag blir jätteledsen när jag läser den här tråden. Min lillasyster är på väg att knarka ihjäl sig och det är just amfetamin hon tar. På ett enda år har hon gått från social, jättvacker och skarp tjej till ett grönblekt spöke som alla vänner tagit avstånd från. Jag hoppas Ts kille får hjälp av sitt jobb, jag hoppas testet visar positivt. Därför den största boven är ju att ingen vet, ingen märker något. Ingen tycker det är "så farligt" innan det är försent. Tänk på vad ni skriver

  • Suzanna

    Japp, Benzo är ju extremt beroendeframkallande och tar lång tid att trappa ner på. Gör man det på så kort tid är risken för depressioner och att man blir sjuk rent kroppsligt, jättetstor. Men man hoppas ju dom vet det på behandlingshemmet. Lycka till!

Svar på tråden En fråga om amfetamin...