Inlägg från: Anonym (Förbannad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förbannad)

    Åkt fast för rattfylla! Vad händer nu?

    Anonym (ledsen) skrev 2008-01-15 12:21:56 följande:
    Kom på nu! En kompis bror åkte fast för rattfylla (tror jag det var??) och han o hans tjej skulle ha barn. Nu var inte detta första gången tror jag så han fick ju fängelse men fick kortare straff pga av att dom skulle ha barn..
    Jag vet inte riktigt var du vill komma med dina inlägg egentligen? Ni får helt enkelt se vad hans handling (dvs rattfyllan) kommer att få för konsekvens om ni inte väljer att ta kontakt med polisen eller ett juridiskt ombud för att få svar. Jag tror inte att många har nån direkt empati för en person som sätter sig bakom ratten, full som bakfull. Jag blev påkörd av en sk nykter alkoholist efter midsommarhelgen för en massa år sedan och kan inte påstå att jag tycker att en gravid flickvän är "en förmildrande omständighet". Nolltolerans ska gälla för ALLA, förutom vid extrema medicinska orsaker t ex fest i svårframkomlig skog/ödemark då den minst onyktra personen i sällskapet kör pga att ambulans ej kan komma till platsen - fast hur troligt är det att ens en sån situation uppstår iofs..??

    Du har säkert sett reklamen på tv mot att köra full/bakfull, fler människor än du tror drabbas av rattfyllerister varje år.

    Lyckligtvis skadade din pojkvän ingen person när han körde av vägen = TUR och det enda bra med din historia. Jag hoppas att han får ett straff i form av fotboja eller böter samt hjälp med att förstå hur kroppen reagerar på alkohol, med tanke på att omdömet minskar redan vid relativt låg promillehalt.
Svar på tråden Åkt fast för rattfylla! Vad händer nu?