• burret84

    Vem skickar vuxenblöjor hem till mig?

    men pröva att sätt på dig en då och se hur han reagerar,han måst ju ha haft ett syfte när han beställde dom.

  • burret84
    Anonym (blöjsex) skrev 2008-01-18 09:50:05 följande:
    jag vet...
    en dum fråga kanske..men har man blöjan på då?
  • burret84
    Anonym (Otroligt) skrev 2008-01-18 12:08:41 följande:
    Jag kan nu berätta följande, jag kröp ner i sängen och när vi skulle släcka gav han mig en godnattpuss, Jag sade "ska du inte känna lite under nattlinnet", jag tror att han fick för sig att jag ville bli smekt och stack ner handen..."Men vad har du på dig?""Blöjan du skickade till mig, ville du inte det?"Det blev alldeles tyst. Sedan "Njaej, eller, eh, jag vet inte"."Jag trodde du blev kåt av att se att jag hade blöja.""Kåt? Nej absolut inte, jag skulle ju bara skoja med dig...""Jag tror dig inte. Eller du kanske själv vill ha den på dig?""Jag? Neeh...""Nähä, då tar jag väl av den då...""Men vänta lite..."Så började han berätta att han nog hade fantiserat lite om att han skulle vara "sträng" och bestämma att jag skulle ha blöja på mig och att det nog pirrade lite av det i alla fall..."Men varför har du inte sagt något då?""Jag trodde du skulle sparka ut mig.""Bara om du ljuger för mig..."Vi pratade halva natten och det blev inget sex alls, men nu vet jag lite mer om hans fantastier. Vi får väl se om han vågar komma hem från jobbet och vara "stäng fostrare". *S*
    ja se där! en stor eloge till dig Ts!!! men hur känns det för dig då?
  • burret84
    Anonym (blöjsex) skrev 2008-01-18 12:12:23 följande:
    man kan ha....
    vet ju inte nu om du tänder på blöjor, men jag undra en sak och du kanske kan svara... vad är det man tänder på med blöjor?( absolut inget illa ment!!bara nyfiknar mig!!)
  • burret84
    Anonym (Otroligt) skrev 2008-01-18 12:19:18 följande:
    *S* Jag har blöjexem. Nä men det var väl inte så farligt. Jag gillar lite cosplay/goth lolita sådär så jag kan väl tänka mig att ha blöja och ankstjärtsbyxa någon gång ibland om det får honom att må bra. Men jag är lite förvirrad att han inte sagt något förut.
    *haha*jag förstår ju att han kanske inte våga säga ngt av rädsla för vad du skull tycka/tänka blöja vid sex är nog väldigt tabu för dom flesta!
    men å andra sidan så kan du ju va glad att han verkar lita på dig nå så otroligt att han iaf beställde dom...även om han inte våga säga det rakt ut.
  • burret84
    Anonym (Otroligt) skrev 2008-01-18 12:22:43 följande:
    Som han förklarade det för mig så var det dels att se mig i något "barnsligt" som gjorde att jag inte var i kontroll och dels att han tyckte det var fint...
    Aha,men vill han att du ska ha blöja typ en vardag oxå elr bara när ni ska "få till det" Flört
  • burret84
    Anonym (Otroligt) skrev 2008-01-18 12:25:56 följande:
    Du, det satt långt inne ska jag säga. Och jag hade aldrig ens tänkt tanken att han... innan...
    Man ska aldrig upphöra att förvånas...!!
  • burret84
    Anonym (Otroligt) skrev 2008-01-18 12:28:51 följande:
    Vet inte, men jag tänker inte bli någon blöjbebis jämt om han nu trodde det. Kan väl låta han straffa mig någon fredakväll ibland kanske. *S*
    ja det är tufft av dig att ställa upp,!!!jag vet inte själv hur jag hade reagerat om min sambo skull tala om att han vill att jag skull ha blöja. Men ni får väl ha en trevlig fredagskväll ikväll då!!!*S*
  • burret84
    Anonym (Otroligt) skrev 2008-01-19 20:56:39 följande:
    Förlåt jag kan inte skriva så långt just nu. Stygga små flickor får inte använda datorn så jag har dataförbud. Nu duschar han så jag smög in hit i alla fall. Men kommer han på mig så får jag nog smisk på blöjan. Men jag hör av mig...Tack för berömmet förresten.
    heja TS!! gick allt bra elr,e karln nöjd nu då?
  • burret84
    Anonym (Otroligt) skrev 2008-01-21 16:26:50 följande:
    *S* Ja det tror jag... Det var lite "annorlunda" kan man väl säga, men inte så himla farligt. Svårt att ta sig själv (och honom) på allvar när man känt varann så länge som vi gjort och vet att "vi inte alls är så här". Men jag var ju stygg då och bar mig barnsligt åt och då fick "pappa" ge mig ett rättvist straff (som innebar att jag fick ha de där "objekten" på mig och gå runt i dem, att jag inte fick något godis och att jag var tvungen att fråga honom om lov om allting. Det glömde jag ju och då blev det lite smisk... Jag vet inte, men nog var han upphetsad alltid när det var dags att älska. Och när han var så kåt så blev jag det också. Däremot kan jag med 100% ärlighet säga att jag inte blev det minsta upphetsad av själva blöjorna. Men jag tyckte inte att det var så farligt att ha dem på sig.Så var det.

    men se så bra,alla nöjda och glada!


    har han funderat på detta länge?

Svar på tråden Vem skickar vuxenblöjor hem till mig?