• Anonym (Otroligt)

    Vem skickar vuxenblöjor hem till mig?

    Idag hade jag fått ett paket med posten, öppnade det nyfiket och hittade ett paket med blöjor för vuxna däri, jättestora jättetjocka, med "babymotiv på".

    Fattade ingenting. Kollade sedan upp adressen på internet och inser att någon betalat över trehundra kronor för att beställa dessa förödmjukande attiraljer till mig. Från Holland???

    Kolla hur dom ser ut: www.dldirect.eu/index.php

    Tänker igenom hela min bekantskapskrets men kan inte komma på någon med sådan "humor". Undrar om det är pojkvännen som har kinky lustar och vill "hinta men han nekade fast han sa att han gärna ville se hur jag såg ut. Någon på jobbet?

    Jag fattar ingenting.

  • Svar på tråden Vem skickar vuxenblöjor hem till mig?
  • Anonym (Otroligt)

    Jaha. Nu har jag konfronterat och hotat med polisanmälan och allt och då visar det sig att det var "herrn i huset" som handlat till mig. Han skulle bara skoja säger han men f-n trot. Funderar på hur jag ska hämnas. En liten hembiträdesklänning till honom kanske... Usch, jag funderade hela natten...

  • Anonym (6)

    Vahhh ? Var det sambon i alla fall ???

    Där ser man, många gånger faller inte äpplena långt ifrån träden...

  • Anonym (haha)

    måste bara säga att jag tyckte det var lite roligt, jag hade nog aldrig tatt på mig dem men...haha blir lite full i skratt när han har sagt att han är oskyldig och inte är det..haha tycker definivt att han ska ha en liten klänning..

  • Anonym (Otroligt)

    Jodå. Som av en händelse hade han "hittat dem" på internet och bara "skojat". Vad ska man tro? Och vi som är så fattiga den här månaden dessutom...

    Anonym (6) skrev 2008-01-15 15:05:16 följande:


    Vahhh ? Var det sambon i alla fall ???Där ser man, många gånger faller inte äpplena långt ifrån träden...
  • Anonym (Otroligt)

    plast killen skrev 2008-01-15 18:24:46 följande:


    tvinga han att ha en på sig offentligt.....
    Ja det vore inte mer än rätt...
  • MizzTez

    VA?!?! Var det din sambo?? Men alltså.. Vaddårå? Var det nått han "behövde" eller mer på skämt??

  • Anonym (Otroligt)

    Ja det har vi inte pratat färdigt om än kan jag säga. Han säger att han bara skojade med jag tror honom inte...

  • MizzTez

    Anonym (Otroligt) skrev 2008-01-16 02:20:12 följande:


    Ja det har vi inte pratat färdigt om än kan jag säga. Han säger att han bara skojade med jag tror honom inte...
    Åh herregud! Jag hade verkligen pratat med min gubbe, men sen hade han fått igen ordentligt! Jag tror jag hade skickat honom ett fång med blommor till jobbet, MEN i mitten av buketten har de lagt in en STOOOR dildo eller nått!

    Fy f*n vad jag hade skämts om det hänt mej! Sen hade jag nekat i ett dygn men sedan erkänt och sagt att dildon var ju bara ett skämt jag "hittade" den på nätet... Men jag hade dessutom varit kylig nog för att vänta exakt på datumet ett år från det att jag fått blöjjorna!
  • Anonym (Otroligt)

    Grym hämnd! *S* Men tänk om han verkligen tänder på att ha mig i blöjor? Vad gör jag då? Har liksom aldrig tänkt tanken förut...


    MizzTez skrev 2008-01-16 02:24:01 följande:
    Anonym (Otroligt) skrev 2008-01-16 02:20:12 följande:
    Åh herregud! Jag hade verkligen pratat med min gubbe, men sen hade han fått igen ordentligt! Jag tror jag hade skickat honom ett fång med blommor till jobbet, MEN i mitten av buketten har de lagt in en STOOOR dildo eller nått! Fy f*n vad jag hade skämts om det hänt mej! Sen hade jag nekat i ett dygn men sedan erkänt och sagt att dildon var ju bara ett skämt jag "hittade" den på nätet... Men jag hade dessutom varit kylig nog för att vänta exakt på datumet ett år från det att jag fått blöjjorna!
Svar på tråden Vem skickar vuxenblöjor hem till mig?