Inlägg från: SandraK |Visa alla inlägg
  • SandraK

    Trollen traskar vidare i träsket

    Lägger till bland favoriterna!

  • SandraK

    Oj, vad ni skriver! Jag hinner inte riktigt vara här så mycket nu, vi håller på att skola in minsta tjejen och nästa vecka börjar jag jobba. På samma jobb, men på helt ny avdelning med nya arbetsuppgifter och nya kollegor. Helt klart lite nervöst, men samtidigt tror jag det kommer bli bra med lite nytt nu!

    Scrappat har jag gjort en del, men inget som jag riktigt kan visa än... Istället la jag upp en som jag gjorde för ett tag sedan, om när jag fyllde 11 år och fick träffa mina stora idoler. smamirakel.blogg.se

  • SandraK

    Oj, vad länge sedan det var jag var inne här nu! Har bara hunnit kika lite grann här nu, har inte så mycket tid och ork sedan jag började jobba. Men förra helgen var jag i alla fall på scrapträff och fick lite gjort, innan det har jag inte scrappat alls på 2 veckor. Korten jag gjorde på träffen finns på bloggen, LOna har jag inte lyckats fota än...

    smamirakel.blogg.se

    Vad trist att ni är så många som blivit missnöjda med er foton från Fuji. Jag har inte nappat på länge, men de jag beställde för länge sedan var helt ok. Det borde ju inte vara sämre kvalitet på dem bara för att de är gratis, då vill man ju inte komma tillbaka dit...

  • SandraK

    Grattis kikkan! Min var också med, känns kul! Jag har inte hunnit vara med på deras utmaningar alls på sista tiden, men så var jag på scrapträff i helgen och gillade skissen massor. LOn ligger även i bloggen.
    smamirakel.blogg.se

  • SandraK

    Härligt när man kan hitta så bra lösningar på sina bokstavsproblem! Jag älskar ACs Daiquiri-bokstäver just för att de är så enkla att göra om.

    Nu finns det lite nya kort i bloggen, dagen till ära!
    smamirakel.blogg.se

  • SandraK

    Grattis till alla publiceringar och vinster!

    Själv har jag ägnat veckan åt att ligga sjuk, feber och ont i huvud och hals, och så nu har det blivit mer förkyldning av det. Hoppas i alla fall komma iväg till jobbet imorgon, om inget av barnen blir sjuka igen... Måste nog ta en bloggrunda och se vad ni haft för er!

    Jag har uppdaterat min blogg lite också, www.smamirakel.blogg.se

  • SandraK

    Åh, ser att det är fler som CC:at under helgen! Så även jag! Det blev 3 kort och 3 LOs, så himla kul att äntligen sätta sig och skapa lite. Och på lördag ska jag på scrapträff, får trösta mig med det när jag missar mässan... Det finns en del nytt på min blogg, kika gärna in! Själv ska jag ta en sväng och kolla runt innan det är sängdags!

    smamirakel.blogg.se

Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket