Inlägg från: Venezuela |Visa alla inlägg
  • Venezuela

    Trollen traskar vidare i träsket

    Hallå! Visst frågade någon efter vinylplast häromdagen? Såg nämligen att den kommit in i e-butiken hos Annas Scrapbooking.


  • Venezuela

    Behöver hjälp... Häromdagen registrerade jag mig på "Scraptoppen" och fick in länken på min blogg, men jag ser att många andra har en ikon istället för en länk. Är det ngn som vet hur man får till det?


  • Venezuela

    Fnyz: Grattis till DT platsen!

    Läste igår att någon ville ha hjälp med kursupplägg, men jag orkar inte bläddrar bakåt och kika vem. Däremot kan jag gärna hjälpa till att berätta om hur jag brukar lägga upp en nybörjarkurs. Är dock nästan lättast att göra det över telefon, för det blir myyyycket att skriva. Inboxa mig om du vill ha hjälp.

    Har uppdaterat bloggen med två beställningsjobb. Kika gärna in!


  • Venezuela

    floowermail: Tråkigt, men då kan vi snörvla och nysa ihop... Jag surar över att min förkylning gör att jag inte kan följa med mitt DT gäng till Stockholm imorgon och Formexmässan i Älvsjö. Hade dock varit ännu surar om man hade fått handla på mässan

    Förresten, är det någon som har några bilder på scrappade recept? Lyckats anmäla mig till en swap nämligen - vet inte hur det gick tillOskyldig En fråga till, måste alla receptkorten vara exakt lika?


  • Venezuela

    God förmiddag! Jag har just bloggat julens bästa julklapp och det var att få tillbaka den journal jar jag gav till min mor förra året. För er som inte gjort något sådant så ber jag er att fundera över om ni inte ska slå till och göra det. För mig är den bok jag fått tillbaka fullkomligt ovärderlig och det känns som det är en av de första saker jag skulle rädda om mitt hem brann... Sedan min pappa hastigt gick bort för tre år sedan så har jag bara mamma kvar och genom den här boken har jag fått veta saker jag aldrig tidigare hört. Välkomna in i bloggen!


  • Venezuela

    fiskbullen: Jag tycker att man får vara ganska olydigFlört Huvudsaken är att man kan se att man har med grundkonceptet, sen får man ju lägga till/ta bort och vrida lite som man vill.


Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket