• Mazzy

    Trollen traskar vidare i träsket

    Nu behöver jag hjälp igen! Rena rama öknen på idé fronten... Håller på att scrappa foton av min son (ca. 4mån) som går bärsärk på en tidning. Han ser heeelt galen ut och det är pappersremsor överallt! Tänkte nåt kring tidning - press - tryck - skräp - nyheter... men det står helt stilla. Nån som har nåt förslag?

  • Mazzy

    Tack för alla titelförslag! Tur att det finns kreativa troll när den egna inspirationen sinar!

    Jag har fått lite ofrivillig tid att klura på vilken titel det blir... Har ett stort rött! bandage(hur gulligt är inte det, de hade specialbandage till jul på min hälsocental och jag fick det som blivit över)på höger pekfinger och kan varken skriva, klippa eller skära! :( Ååååh så irriterande, jag som just hade kommit igång igen! Och så fååååånigt, anledningen till stort, bultande, orörligt finger är: Jag har stuckit mig på en nål! Och eftersom vi har värsta infektionsparaden här hemma (förkylningar med nån slags luftvägs infektion, ögoninfektion - som sonen nu skickat vidare till mig så jag ser sådär halvbra också...) har jag lyckats få en infektion i det lilla sticket! Ont som f-n gör det!

    Sett från den ljusa sidan så matchar bandaget ögonen och rött är en av mina favoritfärger!

  • Mazzy

    Jen 82 skrev 2008-01-17 23:02:04 följande:


    Stackare! Men du verkar ju se positivt på tillvaron i alla fall
    Tja, man måste ju bara skratta om man lyckas skada sig med en synål. Tror ni försäkringen täcker "scrapskador" och har nån slags tariff över ersättning för förlorad scraptid?
  • Mazzy

    Grattis till DT platsen Fnyz! Och nya kameran - vilket klipp! Härliga färger i "pooldopp" Pyret och skoj foton på "Jag tror..." Och Garfield - vilken liten talang din dotter är! Hennes LO var ju jättefin! : ) Själv är jag fortfarande pysselförhindrad... men efter ännu en förmiddag på vårdcentralen finns det nytt hopp om scrapping i en nära framtid!

  • Mazzy

    Miss Goldie: I princip så räcker det om du har en (stor så att det största motivet får plats) men kan bli lite meckigt att stämpla små motiv då, så en lite mindre är en bonus!

  • Mazzy

    Jag undrar förresten en sak angående clearstamps också! Mina har blivit missfärgade av stämpeldynan! Sassafrasslass ugglor och stämplade med brun ancient page dyna, första gången jag använde dem. Tvättade direkt och har försökt både med stämpelrengöring och tvål och vatten och tandborste, men det går inte bort! Någon som varit med om det? Någon som har nåt supertips för att få dem rena?

  • Mazzy

    Tjej 83 skrev 2008-01-23 21:30:33 följande:


    woho fick snö idag.. så skoj, längtat sååå.. men så är lillan sjuk sen i måndags så vi fick stå inne o titta när de snöade..o så måste ja köpa mer papper, fasen att man aldrig hinner sitta o kika igenom o beställa. o surt då man inte kan spara heller o fortsätta dagen efter eller när man har tid.men får väl ta det en förmiddag då hon är på dagis hehe...
    Retar mig också lite på att man inte kan spara... Kanske ett tips till alla scrapshopar: en "Mina Favoriter" funktion? :)
  • Mazzy
    Amelié77 skrev 2008-01-27 17:47:52 följande:
    Vet nån om det finns nån liten dikt om små söta babyfötter? Håller på och gör en LO med ett foto på Agnes små gulliga fötter.
    Jag har letat som en vansinnig efter dikter om små fötter eller liknande (mina dopinbjudningar hade sonens fot stämplad på) men det var tji! Hittar du nån får du gärna dela med dig! Grattis till publiceringarna också! :) Och välkommen hit Igloo!
  • Mazzy

    GRATTIS! På födelsedagen Scrapmom och till vinsten Sofiesofie! Ääääääntligen ligger det nya LO's i mitt galleri!

  • Mazzy

    Vad skumt det ser ut förresten när man lägger in bilder i galleriet nu... Blir helt utdragna och hoptryckta liksom... Fast klickar man på dem ser de ut som vanligt...

Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket