• Scrapmom

    Trollen traskar vidare i träsket

    Scrapbooking är att arrangera fotoalbum med flera papper och dekorationer. Och inte minst berätta saker! (Journaling)
    Kika gärna in i våra gallerier för att se exempel.

    Vi svarar gärna på frågor i denna tråd, men kolla först in första inlägget i tråden där massor med info finns. Och även www.scrappiz.com

    En liten varning innan du ger dig in på denna hobby: Det är BEROENDEFRAMKALLANDE!

    I det allra första inlägget i denna tråd kan du få lite information om scrapbooking samt en länklista till flera internetbutiker.


  • Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket
  • MiaB72
    Fnyz: Grattis både till uppdraget och nya leksaken

    Jag hämtade mitt paket från Stellas idag, valde Heidi Grace och åhhhhh vad fina papper det var med! Precis mitt tycke och smak   blev såå himla scrapsugen nu, men det blir inget förrän imorgon em/kväll.
  • Amelié77

    Hej tjejer!
    Nu har jag köpt mina FÖRSTA clearstamps! Jag veeet att jag är lite ute som fattat det här med stämplar först nu, men jag har alltid tyckt att det verkar lite krångligt och klottigt. MEn nu har jag köpt Swirls från Autumn leaves, de är ju så fiiina! Men jag behöver en liten "bruksanvisning". Hur använder man dem? Akrylkloss har jag fattat att man kanske ska ha, eller... Fundersam Nåt annat? Jag pillade lite föriktigt på dem och baksidan satt ganska hårt fast i plasten, men när jag försökte trycka dit den igen så fastnade den inte särsklit bra. Ska det vara så? Jag trodde att den skulle vara ganska klistrig på baksidan, men det är den ju inte. Hålls den fast på en akrylkloss trots att inte baksidan är speciellt klistrig eller ska man använda nåt dubbelhäftande material där emellan? Svammel, svammel - kan nån hjälpa mig!!!

    Ja, just det. Min tolkning av Allt om Scrap:s skiss finns i bloggen
    missgoldies.blogspot.com/


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥ Mamma till Agnes, född 27 mars 2007 ♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Amelié77

    Och hur tvättar man sina clearstamps - behöver man nåt särskilt medel? Hörde nån som putsade med en tandborste, kan man göra det utan att skada stämpeln? Ska man ta loss stämpeln från akrylklossen då man tvättar den eller ska den sitta på klossen hela tiden?
    Känner mig sååå dum som måste fråga såna här grejer Generad


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥ Mamma till Agnes, född 27 mars 2007 ♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Bark
    Amelié77 skrev 2008-01-18 15:15:20 följande:
    Hej tjejer!Nu har jag köpt mina FÖRSTA clearstamps! Jag veeet att jag är lite ute som fattat det här med stämplar först nu, men jag har alltid tyckt att det verkar lite krångligt och klottigt. MEn nu har jag köpt Swirls från Autumn leaves, de är ju så fiiina! Men jag behöver en liten "bruksanvisning". Hur använder man dem? Akrylkloss har jag fattat att man kanske ska ha, eller... Nåt annat? Jag pillade lite föriktigt på dem och baksidan satt ganska hårt fast i plasten, men när jag försökte trycka dit den igen så fastnade den inte särsklit bra. Ska det vara så? Jag trodde att den skulle vara ganska klistrig på baksidan, men det är den ju inte. Hålls den fast på en akrylkloss trots att inte baksidan är speciellt klistrig eller ska man använda nåt dubbelhäftande material där emellan? Svammel, svammel - kan nån hjälpa mig!!! Ja, just det. Min tolkning av Allt om Scrap:s skiss finns i bloggenmissgoldies.blogspot.com/
    Clearstampsen fastnar på akrylklossen utan "klister". Jag tvättar mina direkt efter jag använt dem i varmt vattten och utan kloss bakom!!
Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket