• Lou

    McLeods Döttrar

    McLeods Döttrar-tråd härmed öppnad

    ~ VÄLKOMNA! ~
    Här kan vi prata en massa om vad som händer i den australienska serien och om allt som rör den. Kanske vi ska hålla oss till det som händer i serien nu & låta spoilers vara från denna tråden? Om intresse finns kan vi ju alltid starta upp en likadan med just spoilers...

    Ordet är fritt!

  • Svar på tråden McLeods Döttrar
  • Lou

    ~ VÄLKOMMEN ALLA NYA ~

    POOH: Tess gjorde en biopsi men det var ingen cancer. För att fira detta beslöt de sig för att ordna en fest. På väg hem i bilen från stan färdades Tess, Claire & Charlotte. Claire körde i ett hål i vägen och kom således av vägen och hamnade med halva bilen på väg utför ett stup. Tess lyckades ta sig ur & fick även ut Charlotte. När Tess sedan skulle säkra bilen med ett rep var det alldeles för kort och räckte inte till trädet där hon skulle binda det. Tess sprang tillbaka till bilen där Claire satt kvar oförmögen att ta sig ut då hon satt fastklämd. Claire säger till Tess att hon ska ta hand om Charlotte & att hon älskar henne sedan knuffar hon bort Tess sekunden innan bilen far nedför stupet. Tess springer sista biten hem men när de kommer tillstupet så är Claire död.
    I nästa avsnitt var det begravning för Claire.
    Dagens avsnitt (måndag) var riktigt bra.

  • Lou

    Jahaja: Nu kan jag inte bärga mig till kvällen utan nu såg jag det "Live" Frågan är då bara vad jag ska kika på kvällstid???
    Morr morr, jag vill att Claire ska komma tillbaka!!!!

    Och vart har Dave the vet tagit vägen???

  • Jahaja

    Lou! JA.. Jag svor som en get när Claire försvann! HON var ju serien ju! Hon är ju bäst... *DAMMIT*
    Det är ju bara så hon å Alex.. å så dör hon från honom..

    *ASG* Usch ja kommer ihåg hur jag reagerade.. .jag satt å skrek å svor så min sambo undrade om han skulle smita hemifrån.. ..

    Vetten har rymt.. hm..

  • Trulls

    Missade dagen avsnitt... nån som kan berätta vad som hände?

  • Pooh

    Tack för infon!
    Idag: Charlotte blev spindelbiten o det blev bråttom till sjukhus, det tar för lång tid med bilen, så halvvägs dit lånar de ett plan (Tess o den nya kvinna på gården...vad heter hon nu..?) Planet tillhör Sandra, vilket hon precis fått i födelsedagspresent!
    Så i sista minuten anländer de till sjukhuset!

    Men en fråga till. Det var en ung tjej till, vart är hon (åh varför är jag så dålig på namn...?) Hon vars pojkvän gick o dog när han skulle fria till henne.

  • Linda75

    Pooh---- Du menar nog Becky, hon träffade en annan snubbe som hon flyttade iväg med, hon skulle börja plugga också.

  • Lou

    Tillägg till DAGENS AVSNITT:
    En privatdetektiv kom till gården och sökte efter den nya kvinnan vars namn ej ännu fastnat i mitt minne... Han figirerade i hela avsnittet med jämna mellanrum och alla ärövertygade om att hon verkligen HAR ngt fuffens för sig. Till slut visade det sig att det är hennes syster som lejt detektiven för att hon inte hört av sig på ett halvår. Dessutom visade det sig att hon har en 12-årig flicka som bor hos sin moster, dvs hennes syster i tron om att det är hon som är mamma. Alltså, hennes syster uppfostrara hennes dotter som i sin tur verkligen tror att hon är mamman och inte mostern. Detta avslöjade hon i ett förtroligt samtal med Tess på slutet.

  • Lou

    Riiiiiiiiise and shine all

    Tänk att det helt plötsligt har ändrat sig, detta med att man tidigare alltid längtade efter helgen, numer så längtar iaf jag mer till veckorna Och det kära vänner, det har ju en naturlig förklaring!
    McLeods ~ I särklass den bästa serie jag har sett!

    Jag hoppas ni vill vara snälla och skriva resumé på alla nästa veckas avsnitt då jag kommer missa dem Jag kommer tassa in på internet med jämna mellanrum, för jag antar att de har det även i Grekland? och naturligtvis kika in på denna sidan. Bland annant

  • Dunderbara Vilja

    Hej alla Mcleod's -fan!

    Jag måste fråga....jag har märkt på vissa inlägg att det verkar som folk ser det på kvällstid. Detta har jag missat helt! När går det på kvällen....eller spelar ni in det??

    Måste tillägga att JAG SAKNAR CLAIRE!!

    Kram alla!

  • Lou

    Manuela: Välkommen till vår tråd
    Jag spelar ofta in & kollar på det kvälsstid, hur de övriga gör vet jag inte.
    Jag saknar också Claire, väldigt mycket!
    Ser du på det reghelbundet? Såg du det redan förra gången eller är du som jga, "premiaärtittare" Hur som haver är detta helt solklart den bästa serie jag sett!

Svar på tråden McLeods Döttrar