• boki

    Pulverdiet

    Hoppar in här, jag har tänkt starta med nutrilett imorgon
    och köra ren kur i ca 2-3veckor om jag klarar det :)
    Jag har ca 20kg:s övervikt så detta är bara en början och jag hoppas på en kickstart! Sen har jag tänkt att gå över till att äta ett kanske två mål mat per dag.
    Någon som vet hur det fungerar med träning under "intensiv perioden"? Orkar man eller måste man kompletera med någon annan mat?

    nu kör vi så det ryker :)

  • boki
    belliyz skrev 2008-02-18 22:02:58 följande:
    Hej  Samma här , 1 dagen igen avklarad! Skönt det. hoppas motivationen finns där imorgon också. Lycka till !
    Jag genomförde också min första dag igår, skönt nu när man vaknade poå morgonen och magen inte känndes så där uppblåst som den kan göra om man ätit onyttigt på kvällen :)
  • boki

    Känner mig nästan som dig karma30, har precis varit och hämtat från dagis och handlat med mina killar (2,3år gamla).
    Allt såg gott ut i affären och ju mer barnen kränglade desto mer ville jag ta den där chokladkakan mm. Nu har jag precis gjort iordning lasagne och det luktar sååååå gott, men nu är det puler som gäller.. Andra dagen ska vara värst låter det som på andra och jag hoppas det stämmer :)

  • boki

    Klarade av går dan och nu känns det faktiskt inte lika hemskt (än :) . Idag ska jag följa med ena sonen till doktorn 10mil härifrån och efter det brukar han jämt få gå på mc donalds så det måste han få idag också, hur nu jag ska klara det. Får väll köpa en ramlösa och morötter så jag iaf har något att tugga på..
    Lycka till med tredje dagen nu, så hoppas vi att "ketosen" kommer snart!!

  • boki

    Va duktiga ni är! Här gick gårdagen också bättre trots mcdonalds besök och byggarebob show på kvällen med fika. Jag lyckades låta bli! Är nöjd :) Är väldigt hungrig nu så jag ska skaka iordning min första drink nu.. Nu måste det bara bli bättre och bättre :=)
    Vilken/vilka vägdagar har ni andra? Själv har jag tänkt mig väga mig endast måndagar men har svårt att låta bli vågen.

  • boki

    Ska vi rapportera lite vikter på måndagar då kanske, så man håller sig motiverad :)

  • boki

    Ja men absolut, alla skriver det dom vill, om jag känner mig själv rätt så försöker jag lite extra när man ska "bekänna färg" varje måndag :)

    Idag går det väldigt bra, lite frusen bara. HUr går det för resten av gänget?

  • boki

    Ja visst är det jobbigt! Jag har stekt pannkakor till familjen luktade hur gott som helst och såg verkligen underbart ut!!(Annars är jag sisådär förtjust i pannkaka:)


    karma30 skrev 2008-02-21 16:10:58 följande:
    FRYSER!!!!Brrr! Trött, grinig och huvudvärk...MEN jag har slarvat med att dricka vatten idag... Förlåt att jag oftast låter så negativ, det är bara det att det är här jag "skriver av mig"...Lagar stroganoff till familjen nu, fortfarande jobbigt med det där att göra mat till andra, vill ju oxå ha!!! Sopporna är jättegoda, men det är svårt att låta bli att tänka på mat Har hört att det tar 21 dagra att bryta en dålig vana, så det är bara att kämpa på!!
  • boki

    Välkommen, själv har jag hållt på med nutrilett sen i måndags så det där med hungern kan jag tyvär inte svara på..
    Det där med att sambon också är med vore en dröm, men min är så smal så han behöver inte utan kan äta sin goooda mat :)
    Vi tänkte ta vägdag på måndag och rapportera lite vikt och ev. mått..


    Guavasylt skrev 2008-02-21 18:53:50 följande:
    Hejsan! Här är en ny medlem i klubben. Började med Allevo kickstart i måndags och som tur är är sambon också med. Gör det hela betydligt lättare. Höll på att bryta ihop och köpa en macka idag efter jobbet,men stog emot och nu känner jag mig ganska nöjd med självbehärskningen. Dock är jag fortfarande hungrig på kvällarna, men dagarna går jättebra. När släppte hungern för er? Finns det hopp? Känner mig peppad att äntligen ta tag i detta med vikten. Finns det någon viktlista man kan skriva in sig i i denna tråd?Kramar,Sylten (förlåt för nicket)
  • boki

    Saknar lite att mysa med god mat och snacks i soffan.. Tråkigt att man förknippar mys och firande med mat :( Annars har det gått bra idag, höll tillochmed att glömma lunchdrinken eftersom jag inte var hungrig :) Lär väll vara veckans värsta dag imorgon när barnen och andra runt omkring äter lördagsgodis.. Men det SKA gå!

  • boki

    Det stämmer så väl det du skriver yatsy men ibland känns det så svårt, som nu killarna äter lördagsgodis och chips!!! Plus att jag gjorde vvåfflor ute på altanen här på förmiddagen i solen och det luktade sååå gott! nu är det jobbigt men bara ca 7timmar kvar att stå ut :)

  • boki

    Godmorgon alla.. Har ni överlevt helgen med allt vad det brukar betyda (godis, god mat ev vin osv). Här har det gått över förväntan! Nu har jag klarat mig en hel vecka på "ren kur" (förutom några morötter och några nötter) det trodde jag faktiskt inte när jag startade förra måndagen :)
    Resultatet på vågen -4,8kg !! Jag förstår att dom två första är vatten men ändå, känner mig motiverad att klara en vecka till nu!
    Lycka till ni andra med "vägdag" idag :)

  • boki
    smaily skrev 2008-02-25 22:08:04 följande:
    boki> Ett stort Grattis till vikt minskningen =) så braSjälv så ligger jag fortfarande på +-0 :(fuskade realt igår så jag skyller på det ;)Har nämligen lite problem (till och från) med magkatarr, och jag kände att bara pulver räcker liksom inte :(Får ta en period på en vecka och äta frukost + middag, ska dock försöka hålla den så nyttig som möjligt.Hoppas det har gott bra för er andra :)
    Ja magkatarr är inte att leka med, har också haft det och det är tydligen viktigt att man sköter sig med kosten för att det ska bli bättre..
  • boki
    karma30 skrev 2008-02-26 06:51:08 följande:
    Har inte varit inne på ett tag och glömde skriva upp mina "resultat" igår, HELA -0.1(!!!) *dryper av sarkasm*....*ler*, fast jag får skylla mig själv, har ätit "vanlig" mat de senaste tre dagarna, så nu börjar jag ännu en gång...suck...Att man inte kan hålla fingrarna i styr boki: Grattis till toppenresultat!!!smaily: Nu kör vi på, eller hur? Bättre +-0 än ett plus
    TACK! När jag blir sugen på något att äta (ca 100ggr / dag :) så tar jag fram resekatalogen och bläddrar fram resan som vi ska åka på i maj så håller jag mig motiverad :)
    Lycka till nu tjejer absolut bättre med +-0 än att gå upp..
  • boki

    Grattis guava!! Visst känns det skönt när det ger resultat :)

    Ja visst karma30 vill man att all övervikt ska försvinna NU på en gång men man får väll härda ut några månader :)

  • boki

    Jag har också bmi 31-32 alltså riskzon helt ofattbart att man låter det gå så långt det är ju ingen annan än jag som har stoppat i mig all mat och godis.. Men nu känner jag mig supermotiverad och vill jättegärna vara närmare normalviktig när jag ska resa i maj!

    Jag har satt upp delmål var fjärde kilo och tänkt unna mig någonting då ex. frisörbesök, massage, ansiktsbehandling osv.

    Hoppas jag kan genomföra det hela vägen den här gången, för mig brukar det gå väldigt bra i ca 2veckor (oavsett metod) och sen går jag upp allt igen med råge :(

  • boki

    Jodå här går bara bra "pulvrar" på för fullt :)
    Ställde mig på vågen senast i morse, har sååå svårt att låta bli vågen, -6,4kg på 11dagar. Helt okej :)
    Ska försöka låta bli vågen tills måndag och hoppas på ytterligare något kilo.. Hur går det själv guavasylt?

  • boki
    Cedergren skrev 2008-02-29 14:55:12 följande:
    nu e jag tillbaka . eller på måndag börjar med pulver igen. har ätit vanlig mat ett tag nu men det har gott bra ändån :) så samanlagt -6,5kg och -11cm på magen. så det där att man går upp i vikt när man slutar med pulver är LÖGN det handlar bara om att äta när man är hungrig och inte för mycket :) krångligare är det inte . ja så på måndag börjar jag igen . kikade in här för att få lite mer motivation fast jag är super motiverad redan.man kan äta vad man vill men inte alltid . tycker det utrycket passar bra in på hur jag vill leva . man syndar inte man tillåter sig själv njuta av det goda . :) kämpa på
    Vad skönt att höra att man undvika att gå upp när man slutar med pulver, jag har på söndag "pulvrat" i 14dagar och tänkte övergå till att äta ett mål mat om dagen i några veckor, hoppas jag fortsätter ner ändå då jag fortfarande har ca 20kg kvar att gå ner..
Svar på tråden Pulverdiet