• Desse

    Pulverdiet

    Hur mycket kan man räkna med att gå ner på en månad med cambridge utan så där jätte mycket motion och ca 12 kg övervikt.??

    Börjar idag nämligen!

  • Desse

    karma30: Nehej ! Går man inte in i ketos av mofifast ? Jag som trodde det fungerade på liknande sätt. Själv är jag jätte nöjd med cambridgekuren just därför att man håller sig mätt hela tiden. Det är lite jobbigt att få i sig 3 liter vatten om dagen, men jag brukar göra upp ett chema för hur mycket vatten jag ska ha fått i mig vid vissa klockslag. Sen känns det inte så där jätte kul, att andedräkten blir så hemsk. Men det är väl bara att hålla sig på behörigt avstånd från omgivningen och borsta tänderna i massor samt stoppa in dessa papermints i munnen. 


    KÄMPA PÅ NU TJEJER !!!!


    Så fort suget kommer farande här så tänker jag på att jag gör det här för min egen skull, hur jag kommer se ut till sommaren och hur egoistiskt det är att lägga 2000 kr i månaden på sig själv ! Då känns allt lättare igen. Sen tänker jag ju på när jag kan knäppa byxorna som ligger i garderoben igen. Sen har jag delmål, först ska jag klara det här till den.... sen ska jag klara det här till den...... osv då går det liiiite lättare.

Svar på tråden Pulverdiet