Inlägg från: DOLCE FAR NIENTE |Visa alla inlägg
  • DOLCE FAR NIENTE

    Pulverdiet

     Åh va roligt grattis. Hur lång tid tog det?
    Jag ska också börja imorgon hade jag tänkt, har förut testat ND men inte enbart gått på pilverdrycken utan även den färdiga shaken som man köper i affären som är mkt godare, samt kombinerat med mat.

    Men denna gång ska jag ligga i ordentligt, men har en fråga till er experter . ND har ju bara kalla pulver lösningar, blir det inte jobbigt för magen speciellt i detta gråa väder. På sommaren går det väl an, men under detta halvår vill ju jag ha ngt värmande i magen.


    Vilket är då bäst, eller ska jag kanske kombinera med goda varma soppor. Linssoppa är judå så gott, man kanske kan ta det då och då. Hmm mkt jag funderar över.
    Kan ni inte berätta hur mkt ni lyckats gå ner och på hur lång tid så jag kan bli peppad.
    Kram på er!!


     
    belliyz skrev 2008-02-11 08:52:27 följande:
    God morgon flickor  Idag är jag GLAD som tusan. Hade vägdag och mätdax nu på morgonen. Gissa om jag blev glad när vågen visade 4,8 kilo minus och 16 cm har försvunnit på kroppen. Härligt det känns att det har gett resultat. Så nu är jag motiverad till 1000 att kämpa vidare en vecka till förutom lite mat på alla hjärtansdag. Hoppas att det går bra för er andra och att ni haft en trevlig helg. Stora kramar till er tjejer Lycka till!!!!!(Ren kur CB 8 dagen )
  • DOLCE FAR NIENTE

     En vecka grym du är, du får vara min inspiration nu då. Varje gång det kommer kännas jobbigt kommer jag kolla in i denna tråden. Spännande detta ska bli, mannen åker bortnu nån månad ska bli roligt om man lyckas göra lite förändrinar tills dess han är tillbax. Nu snart ska jag iväg o handla pulverdryck, men vet ännu inte vilken. Modifast, ND eller allevo. Få se vilket som verkar emst lockande.
    Kram på er och lycka till alla kämpar!! 


    belliyz skrev 2008-02-11 19:15:06 följande:
    Tackar...det tog en vecka. Började förra måndagen. Så nu blir det en stenhård vecka till..förutom lite fusk på alla hjärtans dagVilket pulver skulle du vilja testa då?
  • DOLCE FAR NIENTE

     Jag hade tänkt att jag förhoppningsvis får belöna mig själv med lite nya kläder då jag blivit bekvämare i min kropp. Känns onödigt för mig att köpa kläder just nu, då jag egentlgien inte vet vad som komme rpassa mig sedan. Men man kan ju också köpa ngt och ha det som en motivation, pröva o pröva tills det sitter fint. Men inte köpa för mkt kanske? 


    helma skrev 2008-02-12 12:36:41 följande:
    En annan fråga till er alla. Hur gör ni med klädesinköp?? Sett så snygga kläder som jag går och dregglar över... men vill ju inte köpa efter min storlek nu då den förhoppningsvis ändras lite till och man vet ju aldrig var man kommer att landa i storlek heller??
  • DOLCE FAR NIENTE

    Hej tjejer här går d inte så bra, har åkt på världens förkylning så här äts det mkt honung nu. Ingen energi känns det som så jag hoppas jag blir bättre snart så jag kan fortsätta med ND. Önskar er andra en god fortsättning och som YATSY skrev GE INTE UPP.

    LYCKA TILL!!!

  • DOLCE FAR NIENTE

    Hej allihopa jag hänger kvar här, även fast jag inte varit så duktig kan få skylla på att jag haft influensa. Men nu så ska jag ta tag i det även om snuvan sitter i lite. men idag blir dag 1.
    SÅ jag hoppas på positiv feed back härifrån så jag rokar detta nu.
    Jag är stolt över er andra som klarat er så bra, ni är min motivation och till resten nu så kommer vi igen va!?

  • DOLCE FAR NIENTE

    Hej, det var ett bra tag sedan jag skrev nu.
    Anledningen? Jo för att jag fuskat såklart. Men jag är på G nu har förlorat 3 kg sedan sist, och när jag tittar tillbaka i tråden så var det en månad sedan 19 februari .
    Men jag har inte gett upp, jag har ju egentligen inte så många kg kvar att gå ner så då går det väl jäkligt trögt nu det sista. Var på Willys och köpte Body for life, en färdig dryck billig (13 kr) men fy vad den smaka värre än Naturdiet. Den smaka bara socker blää.
    Men nu ska jag använda mina naturdiet påsar igen, som jag inte använt. De kg jag har gått ner beror på att jag faktisk slutat äta godis och annat smått och gott. Är så jäkla stolt över att jag blivit av med mitt godisberoende. Wohoo
    Så nu har jag motovationen för att bli av med de sista jobbiga kg, va jobbigt detta kommer va men jag ska INTE ge upp. peppa peppa mig

Svar på tråden Pulverdiet