Inlägg från: belliyz |Visa alla inlägg
  • belliyz

    Pulverdiet

    Godmorgon alla Tjejer Skrattande En dag avklarad ! Känns bra. Då har jag kommit över det första steget så att säga. Ska försöka att hålla mig i från vågen några dagar i alla fall. Kanske väger mig på Fredag för att hålla motivationen upp inför helgen.

    Helma: Jag tycker inte att 175 lång och lite över 70 kilo är mycket eller övervikt. Jag tycker snarare att det är helt perfekt. Jag själv är 170 lång och skulle bli helt överlycklig om jag kunde hamna runt 70 strecket Flört Så för min del tycker jag att det är ett bra Mål.

    Turnit: Om en månad , åhh vad härligt. Skulle man behöva i detta kalla väder i Sverige  Åker du med din familj eller kanske bara sambo ?
    Förstår om det känns lite mottigt med om du ska äta eller inte då det blir bättre när du äter. Är kanske skönast att försöka att få såren att läka och sedan kanske du får tillbaka motivationen atomatiskt när det känns bättre.

    Måste fråga er tjejer som lever tillsammans med kille/tjej/sambo/man eller så. Stöttar dom er mycket nu under er Diet och så?

    Min sambo stöttar mig och ska försöka att peppa mig när jag tycker att det är jobbigt. Men sen vet jag en annan kompis till mig som körde med ND pulver i 2 veckor och hennes kille tyckte ju att det var helt fruktansvärt att man skulle äta BARA pulver i 2 veckor och stöttade inte henne alls. Så hon tyckte ju då att det bara blev ännu jobbigare då han verkligen inte brydde sig utan kunde äta hennes favorit rätter framför ögonen eller gå runt och tugga på en massa godis.

    Hoppas alla har sovit gott i natt

  • belliyz

    Tur att vi verkar ha stöttande sambo i alla fallRäcka ut tungan Det underlättar nog en hel del. Min kroppsform är kurvig kan man nog säga. Fettet är fördelat över hela kroppen och jag har big BobbisarSkrattande.  Så även när jag gick ner och vägde under 70 precis så var jag fortfarande kurvig men inte tjock som jag är nu. Har rätt så bred benstomme med har jag fått höra och det kanske spelar in. Vet inte riktigt. Men nu väger jag över 90 kilo och det vill jag ICKE. Men kan dock tillägga att jag vägde bra många kilon över 100 kg på förlossningsdagen. Så jag har tappat 18 kilo sen 4 månader tillbaka på ammning och lite mer motion. Så det går åt rätt håll i alla fall. NERÅT Glad

    Har ni någon speciell gåva eller så ni ska ge er själv om ni går ner till er drömvikt ? typ tatuering , kläder , resa eller så ? Skoj att veta .

  • belliyz
    karma30 skrev 2008-02-05 10:24:32 följande:
    Hej! Får man vara med här? Har ätit modifast förut och lyckats gått ner 27kg, men har inte lyckats komma igång igen efter julen, motivationen har saknats men jag hoppas finna den igen Är innne på min första dag idag och nu dricker jag ND chokladsmak, men jag har beställt modifast som kommer om fyra arbetsdagar (innan fredan hoppas jag!!!)Jag har mycket övervikt och ca 40kg kvar till den vikten jag vill stanna på, så nu är det bara att jobba vidare! Jag vet ju att hungern försvinner, det svåraste tycker jag är suget och det faktum att jag måste laga mat åt min lilla kille...Några tips på hur man står emot?
    Hej och välkommen Glad Roligt med flera nya i tråden...
  • belliyz
    Turnit: Åhh Bröllopsresa Vad härligt. Då förstår jag att det bara blir du och mannen.

    Och sen en resa till Turkiet med, avis jag blir. Det ger en så himla mycket motivation och längtan och man vill ju kunna känna sig nöjd när man åker iväg! Du har ju gått ner enormt mycket kilon. Har du kört ren kur helt tiden eller kört något kombinerat? och hur länge har du kört ? Många frågor på en gångGlad
  • belliyz
    Turnit skrev 2008-02-05 13:06:37 följande:
    Jag körde ren kur till och med för tre veckor sedan. Gjorde ett uppehåll på fyra dagar över jul. Nu lutar det åt att jag kör ren kur en vecka till med början imorgon, sedan blir det nog viktväktarna.Min plan är att bli gravid vid nästa IVF...så därför vill jag gå ner några kilo till + att jag lovade läkaren att inte gå upp.Hur går det för dig då??
    Jo då det går framåt här, bara 2:a dagen än så länge men jag har i alla fall börjat ! Skrattande

    Hoppas verkligen att det kommer bli ett + på stickan snart då i framtiden, Lycka till med det. Bästa som finns är ju barn (tycker jag i alla fall ) .

    Det är ju redan superbra dom kilona som du gått ner och kör du en vecka till så lär det ju bli några till, sen är säkert viktväktarna väldigt bra dom med.
  • belliyz

    Jag har börjat frysa lite smått, men har dragit på mig tjocka sockar och rejält med kläder

  • belliyz
    402an skrev 2008-02-05 14:13:39 följande:
    Svar på #127det gör absolut inget... jag skrattar åt det själv :Pdricker ni enbart vatten eller köper ni till det där pulvret man ska blanda ut? hallon, äpple citron
    Jag provade Päron igår i vattnet och det var gott. Ger ju lite smak även om vanligt vatten är gott med. Men det ger ju lite variation i alla fall.
  • belliyz

    Vilken pulver diet föredrar ni ? Cambridge , Naturdiet , Modifast , mm ?

  • belliyz
    Taffer: Ja det funkar säkert lika bra och det posetiva är ju att du får äta fler shakes än med cambridge. Men jag föredrar cambridge även om jag tycker att ND är oki. Fast som du säger det är ju billigare med ND och du får mer för mindre pengar. Men men Skrattande
  • belliyz

    God morgon tjejer Glad

    Hoppas att alla är pigga och glada och mår bra framförallt. Jag själv är nu på min 3 dag. Så 2 dagar avklarat. Känns skönt att veta att man klarat i alla fall starten.Antar att denna dagen kommer att bli jobbig. Dom säger väl att dag 3 är den allra jobbigaste ? Nån som vet!

    Turnit: Lycka till verkligen , Vore ju kanon om du lyckades gå ner ett antal kilon till ni åker iväg. Jag håller tummarna för dig.JennieL: Jobbigt med lite sömn men hoppas att det kommer att gå bra i alla fall.

    Blondelindis : Fasen vad härligt , när ens sambo märker skillnad ska man verkligen ta det som en komplimangSkrattande skön känsla. Grattis !!!!

Svar på tråden Pulverdiet