Inlägg från: Mama Law |Visa alla inlägg
  • Mama Law

    Fler än jag som nu sökt högskola och nu bara väntar på att det ska bli JULI.......

    Peand skrev 2008-05-04 18:25:28 följande:
    Usch, hittade statistik från förra hösten och då var det "bara" 283 sökande i första hand. Nästan 50 till i år alltså. Måtte dessa 50 personer ha väldigt dåliga betyg och HP poäng Någon höjning av antagningspoängen vill vi inte ha..... VI SKA JU KOMMMA IN!!!!!
    Vi kommer in om inte annat så på andra urvalet om man tittar så va ju hp då 0.8 och höjs det till 1.0 så ligger vi bra till iaf men tror inte på nån höjning då är det nog mer på betyget med tanke på att det va färre som gjorde hp i vår. Bordet och stolarna i aulan är ju bokade så dom kan ju inte komma och säga näää ni får inte komma in!!!Räcka ut tungan
    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
  • Mama Law
    Peand skrev 2008-05-05 10:35:48 följande:
    Hos mig syns inget och idag ska man får reda på hur det gick med sommarkurserna men det är inte synligt det heller. vet inte vad det gör!
    När jag sökte till i januari så kom det inte in förens på em tror kl va 15 eller nå sånt så det kan komma under hela dagen!!!
    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
  • Mama Law

    Ja man kan ju inte sluta gå in och kolla. Nu vet jag ju resultatet på hp men går endå in flera ggr om dagen och tittar va jag tittar efter vet jag inte. Det är ju endå 2 månader till juli och det svaret kan det ju inte va jag är in och snokar efter..... är nog pga för lite att göra antagligen kanske har fått svar man vet ju aldrig och hoppas kan man ju alltid!


    Peand skrev 2008-05-05 13:01:14 följande:
    Haha och jag är där inne och kollar flera gånger i timmen. Inte för att jag ens vet om jag ska gå eller inte OM jag kommer in, men nyfiken är jag ju allafall.
    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
  • Mama Law
    Peand skrev 2008-05-05 15:09:54 följande:
    Haha, jag kollar också den antagningen trots att jag inte ens har kompletterat allt betygen än. Är man knäpp eller?Jag kom in på de kurser jag hade sökt till sommaren. Nu ska jag bara bestämma om jag ska tacka ja eller inte. Tror inte men vet inte....Går ju i skolan nu och min termin slutar nu den 23 maj, sen är det ett glapp till veckan efter midsommar då jag börjar jobba. Tänkte att jag kunde få lite pengar genom att läsa sommarkurs. Men den kursen jag faktiskt verkligen vill gå är i Sundsvall med två träffar a' tre dagar. Trodde inte att jag skulle jobba så mycket som jag ska när jag sökte.Och för att göra det ännu struligare så kanske det inte blir något av varken jobb eller skola då jag kanske ska opereras innan sommaren och då blir jag sjukskriven. Men det vet jag inte riktigt än - strejk!
    oj det va ju en hel del varför du inte bör söka- Va är det som gör att du vill gå kursen och va är det för kurs!
    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
  • Mama Law
    mimili skrev 2008-05-05 15:12:43 följande:
    om det är fler sökande till hösten -08 än förra hösten, kan man på något sätt spekulera i hur/om intagningspoängen kommer höjas..? jag kände mig ganska säker tidigare men nu är det ca 50 st fler som söker till hösten och då blir jag ju liiite orolig...
    vad har du sökt
    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
  • Mama Law

    Ja väga för och nackdelar mot varandra. Det är ingen kurs du kan läsa i falun samtidigt som ssk då?


    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
  • Mama Law
    TessanSessan skrev 2008-05-05 18:15:04 följande:
    Hmm.. du har rätt, det låter mycket. Jag kanske missupfattade. Läste inne på vhs's statistiksida, där finns en spalt som heter antal platser. Borde det då inte vara så många som kommer in, eller?
    Jo det tycker jag
    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
  • Mama Law
    PuMaMoRsAn skrev 2008-05-05 19:57:07 följande:
    Det undrar jag med eftersom det är 240 platser till "min" utb men bara 48 som kommit in innan......
    Verkar ju konstigt!
    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
  • Mama Law
    Peand skrev 2008-05-05 19:53:23 följande:
    Det ingår en del näringslära i ssk utbildningen men jag vet inte i vilken omfattning. Men det går ju att ta reda på. Mest var det väl för att slippa få ett glapp och behöva gå till AF och anmäla sina tjänster. Men vi får se...
    Men nu kommer det ju inte bli nåt glapp juh!
    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
  • Mama Law
    Peand skrev 2008-05-05 20:33:21 följande:
    Jo ett glapp blir det. Slutar terminen den 23:e maj men börjar inte sommarjobba förrens veckan efter midsommar. Och så många mamma dagar har jag inte kvar. Men ska jag opereras behöver jag inte fundera så mycket. Så just nu gillar jag att de strejkar för att få upp våra blivande löner MEN inte att de strejkar för att det kan äventyra operationen.
    Ja då blir det ju ett litet glapp, håller tummarna stenhårt för att det blir en operation då så att du slipper glappet. Tycker ju att dom borde komma till en lösning snart!
    Med lite Vilja, Våld och Vasselin går allt!
Svar på tråden Fler än jag som nu sökt högskola och nu bara väntar på att det ska bli JULI.......