• cruZZe

    Slapp eller trång fitta ?

    HAHHAHHAA här kommer nu varenda liten moralkärring krälande och grinar. Kul att se de rabiata som inte fatar att män kan tycka kvinnor är för stora likväl som kvinnor tycker män är för små. Nej här ska det med näbbar och klor försvaras det egna könets förbehåll att inte behöva vara annat än det är. Nu är det säkerligen många som skrivit här men inte i snoppstorlekstrådarna, men kontentan kvarstår.

    Visst har TS kanske skrivit det hela lite "hårt" men faktum kvarstår att han tycker det glapar och han har (om måtten stämmer) onekligen en rejäl grej att använda.

  • cruZZe

    Noll koll? I slidan finns massor av muskler och i penis finns svällkroppar. Den dagen du kan träna svällkroppar gratulerar jag dig till nobelbriset.

    Fam Lycke Svedberg skrev 2008-04-27 10:18:09 följande:


    Anonym (19x16) skrev 2008-04-27 10:14:32 följande:
    Det e ju för fan helt sanslöst vilka trångsinta åsikter!! jösses, hade jag vart din fru hade jag lämnat dej... tur min karl inte är sån.. och bara så du vet ***** drar ihop sig tillslut det är inget man kan träna heller förstår du väl!!! Träna musen...? Jo hallå träna kuken ist då om du tror det funkar, eller??
  • cruZZe

    Isf skulle vi även få ringa till otroligt många "klent" utrustade män vars kvinnor beklagar sig här på FL.


    pb1 skrev 2008-04-28 19:02:31 följande:
    jag tycker att det fruktansvärt det som TS har skrivit om sin fru,man borde få reda på hans telefonnummer och upplysa frun om hans tilltag,hon bör lämna honom omedelbart,sånt här tolerar man inte.
  • cruZZe

    OM 19x16 inte är stort vill jag se bild på din mans som tydligen ska vara så stor. Ta även ett fittkort medans ni ändå håller på så får vi se hur en snygg beboelig grotta ser ut.


    Anonym skrev 2008-05-01 00:38:57 följande:
    skulle 19 *16 va en stor kuk? Please släpp ditt ego!! Det är väl INTE stort!! Har fött 4 barn, varav 1 tvillingpar! Har en sambo m jävligt stor kuk, å jag har en snygg stor fitta även om DU skulle tycka den var slapp.. Men du, prova att göra det skönt för din sambo nån gång, då kanske det funkar????Å sen du, min son måste nästan ha större än dig, å han är bara 13!!!!!
Svar på tråden Slapp eller trång fitta ?